ČebelicaMaja
|
Zaradi kislega refluksa smo GH začeli uvajati že pri 4 mesecih, sprva je nekako (zelo, zelo počasi) še šlo, po enem mesecu pa konec... ne, ne in ne in se mi zdi, da je vedno slabše... zdaj smo stari 7,5 in ravno danes je mogoče pojedla 5 žličk GH... pljuva, joka, dviguje se ji, se davi, hoče bruhat, potem sledi zapiranje ustk in ni variante, da bi ji še kaj notri pripeljala ... smo poskisli na lep način, potem je P in na gastro rekla, naj jo kar malo posilimo, pa ne gre... sem si govorila, ok-še ni pripravljena, ampak je vedno slabše in sploh ne vem, kaj narediti...sem šla kupit najboljša jabolka, banane, jogurte, bio korenček, iz juhce, na tak in drugačen način- NE, NE in NE... noče... ne sladko, ne slano, ne popraženo... bog ne daj, da so koščki, potem se ji dviguje in začne jokat in konec za tisti dan-se ji zameri in se dere že, ko jo začneš dajat v stolček... ... a mi sploh še kaj preostane... ker nisem vajena takih težav- prva je bila jedec in nikoli nismo imeli takih problemov...ta ima pa že tako nizko težo, poliva še vedno in že zaradi zdravja bi morala jest več GH ona pa NOČE in pika. aja, pa tudi to somi povedali na gastro, da mora en okus 8x probat, da ga "posvoji", ma naša ga je 200x, pa ga ni osvojila...pa sej enkrat mora začet GH jest kak predlog, kaj še lahko naredimo? hvala.