simat -> RE: že dobre 3 mes.odklanja GH (16.4.2009 15:02:35)
|
Pri nas podobno, isto kisli refluks in animacija, no pa saj veste, smo imeli kontrolo pri dr. na kliniki ker kakšnih 14 dni ni dobro jedla le 100 g na obrok pa še to čez zaprta usta, pa so nam povečali dozo ranitala na 20 mg 2 na dan pa je malo bolje, tako da poje od 120-200 g, včasih hitro včasih pa traja da mi že 3x pokrov odpihne, redimo se pa po polžje 7 mesecev, 6,8 kg, približno 400-500 g na mesec, jaz sem kar zadovoljna, če bo tko bo še dobr, čeprav težijo vsi da je prelahka. Pri nas jemo samo par vrst hrane, brekve, banane, krompir, korenje, bučke, skuta, pa lino na vse načine, novih okusov sploh ne sprejema. Ugotovila sem, da ima najraje to, pa naj je breskvo vsak dan. Od kolegice je punčkaod 7,5 m čokolino, ampak samo čokolino, zdaj je stara 3 leta pa poje še kakšen piškot in to je to, pa kar raste. Saj vem, da to ni nobena tolažba, ker je vsak obrok borba, mene je še vedno strah pred vsakim obrokom kaj bo, a bo jedla a ne bo. Mi je pa moja babica, e pravi od Nine prababica rekla, veš kaj če smo otroci v internaciji (ona je bila namreč v auschwitzu - ma ne vem kako se napiše) zrasli bodo tudi tile kislčki, je pa hudo vem, in samo tisti ki je to dal čez ve kako je, meni tast še danes ne verjame, misli da ne znam otroka nahranit.
|
|
|
|