|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolecine v trebuhu
9.4.2009 23:23:43   
Anonimen
zivijo jz mam pa en velik problem...
mam zelo velike bolecine na trebuhu in to pod desno dojko,...in te bolecine so neizdrzne...boli me k sedim,ustanem,lezim,....ko se dotaknem trebuha na tem mestu nimam obcutka da sm se trebuha dotaknila k ga pravzaprav niti ne cutim ampak cutim samo bolecino.....pred parimi mesci sm se udarila na tem mestu in prejsni tedn k sm bla pri ginekologinji sm ji rekla za to in me je pregledala in se na preiskave poslala pa ni nc odkrila.....samo mi je rekla da to otrocicek prevec rine na to stran, sam mi ni jasn kako to da non stop sam na to stran rine?!? ali je to mozno?
povedan po resnici se bojim da z otrocickom ni kj narobe,....ce so to sam bolecine bom potrpela se dva meseca do konca....ultra zvok mam sele drug tedn tko da se tudi malo bojim da ne bo kj odkrila kar ne bo v redu.....zanima me ce je se katera imela take izkusnje(oz.bolecine) kokr jz? pa bi bla zelo vesela ce mi svoje izkusnje napisete.....
(ce sm kj napisala da ne razumete komot vprasite)
najlepsa hvala za vas cas in se vam lepo zahvaljujemuser posted image papa 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolecine v trebuhu
10.4.2009 7:08:26   
Anonimen
Takoj k G , lahko gre za HELLP sindrom, ki je neveren tako za mamico kot otročka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bolecine v trebuhu
10.4.2009 12:20:57   
blazka
Naj te potolažim, da je mene tudi v prvi nosečnosti bolelo ravno pod desno dojko. Špikalo in bolelo. Nisem delala nobene panike, ker so mi itak rekli, da se vsi notranji organi stisnejo gor, pa da tudi zaradi tega boli. Boljše je bilo, ko se je trebuh izpraznil - user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?