Anonimen -> bolecine v trebuhu (9.4.2009 23:23:43)
|
zivijo jz mam pa en velik problem... mam zelo velike bolecine na trebuhu in to pod desno dojko,...in te bolecine so neizdrzne...boli me k sedim,ustanem,lezim,....ko se dotaknem trebuha na tem mestu nimam obcutka da sm se trebuha dotaknila k ga pravzaprav niti ne cutim ampak cutim samo bolecino.....pred parimi mesci sm se udarila na tem mestu in prejsni tedn k sm bla pri ginekologinji sm ji rekla za to in me je pregledala in se na preiskave poslala pa ni nc odkrila.....samo mi je rekla da to otrocicek prevec rine na to stran, sam mi ni jasn kako to da non stop sam na to stran rine?!? ali je to mozno? povedan po resnici se bojim da z otrocickom ni kj narobe,....ce so to sam bolecine bom potrpela se dva meseca do konca....ultra zvok mam sele drug tedn tko da se tudi malo bojim da ne bo kj odkrila kar ne bo v redu.....zanima me ce je se katera imela take izkusnje(oz.bolecine) kokr jz? pa bi bla zelo vesela ce mi svoje izkusnje napisete..... (ce sm kj napisala da ne razumete komot vprasite) najlepsa hvala za vas cas in se vam lepo zahvaljujem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]papa
|
|
|
|