Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pulmolog za otroke v mariboru 14.4.2009 9:17:31
|
|
|
|
mika
|
kako pa naj vemo za katero pulmologinjo gre...najbrž ni edina v MB
|
|
|
|
RE: pulmolog za otroke v mariboru 14.4.2009 15:05:28
|
|
|
|
tanjusi
|
ok saj vem da sem vama dala težko delo Gre za Skrbinek Kavalar Majo, ali vam je znana in ali ima mogoče že kdo celo izkušnje z njo.
|
|
RE: pulmolog za otroke v mariboru 15.4.2009 8:56:30
|
|
|
|
bobika
|
Ja, mi hodimo k njej. Je zelo dobra pulmologinja in tudi imunologinja. Zna z otroci in ne daje brezveze neka zdravila. Poleg vsega dobrega pa ima tudi zelo domačo igralnico z veliko igračami in knjigicami, tako, da otrokom ni dolgčas. Tudi sestra je prijazna. Jaz imam same pozitivne izkušnje z njo in tudi od drugih nisem slišala kaj slabega.
|
|
|
|
RE: pulmolog za otroke v mariboru 15.4.2009 13:26:08
|
|
|
|
tanjusi
|
Ja, mi hodimo k njej. Je zelo dobra pulmologinja in tudi imunologinja. Zna z otroci in ne daje brezveze neka zdravila. Poleg vsega dobrega pa ima tudi zelo domačo igralnico z veliko igračami in knjigicami, tako, da otrokom ni dolgčas. Tudi sestra je prijazna. Jaz imam same pozitivne izkušnje z njo in tudi od drugih nisem slišala kaj slabega hvala ti bomo vidli če bo treba it, se bom vsekakor obrnila na njo.
|
|
RE: pulmolog za otroke v mariboru 16.4.2009 20:16:00
|
|
|
|
tanjusi
|
Ja, mi hodimo k njej. Je zelo dobra pulmologinja in tudi imunologinja. Zna z otroci in ne daje brezveze neka zdravila še eno vprašanje ali dela tudi samoplačniško....
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?