pulmolog za otroke v mariboru (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje

Sporočilo

tanjusi -> pulmolog za otroke v mariboru (9.4.2009 19:36:36)

Ne bi rada omenjala imena , vendar sem dobila telefonsko od zdravnice, ki je pulmologinja v mariboru.Sin ima težave, vendar je nama Maribor še kar daleč, zato me zanima , ali imate kake izkušnje z to zdravnico in ali opravlja samoplačniške preglede.

mika -> RE: pulmolog za otroke v mariboru (14.4.2009 9:17:31)

kako pa naj vemo za katero pulmologinjo gre...najbrž ni edina v MB

tanjusi -> RE: pulmolog za otroke v mariboru (14.4.2009 15:05:28)

ok saj vem da sem vama dala težko delo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Gre za Skrbinek Kavalar Majo, ali vam je znana in ali ima mogoče že kdo celo izkušnje z njo.

bobika -> RE: pulmolog za otroke v mariboru (15.4.2009 8:56:30)

Ja, mi hodimo k njej. Je zelo dobra pulmologinja in tudi imunologinja. Zna z otroci in ne daje brezveze neka zdravila. Poleg vsega dobrega pa ima tudi zelo domačo igralnico z veliko igračami in knjigicami, tako, da otrokom ni dolgčas. Tudi sestra je prijazna. Jaz imam same pozitivne izkušnje z njo in tudi od drugih nisem slišala kaj slabega.

tanjusi -> RE: pulmolog za otroke v mariboru (15.4.2009 13:26:08)

Ja, mi hodimo k njej. Je zelo dobra pulmologinja in tudi imunologinja. Zna z otroci in ne daje brezveze neka zdravila. Poleg vsega dobrega pa ima tudi zelo domačo igralnico z veliko igračami in knjigicami, tako, da otrokom ni dolgčas. Tudi sestra je prijazna. Jaz imam same pozitivne izkušnje z njo in tudi od drugih nisem slišala kaj slabega

hvala ti bomo vidli če bo treba it, se bom vsekakor obrnila na njo.

tanjusi -> RE: pulmolog za otroke v mariboru (16.4.2009 20:16:00)

Ja, mi hodimo k njej. Je zelo dobra pulmologinja in tudi imunologinja. Zna z otroci in ne daje brezveze neka zdravila

še eno vprašanje ali dela tudi samoplačniško....

bobika -> RE: pulmolog za otroke v mariboru (18.4.2009 15:16:17)

to pa ne bi vedela, če dela samoplačniško.
Če se naročiš preko napotnice je nekje 1 mesec čakalna doba. Za imunost ima mislim, da samo v bolnišnici ambulanto. Drugače pa na Lavričevi.

Stran: [1]