|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izcedek
10.5.2005 15:13:58   
murči
Pozdravljene.

Danes je točno 8 tednov kar sem :nosecka:. Prvi pregled pri G imam drugi teden. Imam pa eno vprašanje. Pred dvema dnevoma se mi je pojavil rjavkast izcedek. Danes pa spet. Ali je kaj narobe? Me je kar malo strah. Ali naj počakam na pregled, ali naj grem prej k G?

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Izcedek
10.5.2005 15:16:21   
MojcaG
murči, najprej ČESTITKE!!!! :bravo::bravo::bravo:

bi ti pa svetovala, da izcedek vzameš resno in greš k G, ali pa jo vsaj pokliči. tako bi naredila jaz.
telefon v roke in pot pod noge, da boš lahko potem brez skrbi uživala v nosečnosti!

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Izcedek
10.5.2005 15:16:29   
Čiračara
Kar pojdi k G, ponavadi rjav izcedek ni nič dobrega:zmeden:.Meni je rekel, da če bom dobila kakšen rjav ali krvav izcedek naj takoj pridem.

LP in srečno

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Izcedek
10.5.2005 15:26:12   
Nannn
ko smo ze pri izcedkih imam tudi jaz eno vprasanje...jest imam nenormalno povecan izcedek nima nobenega vonja...je take bolj rumene barve...

Murci ti pa le pojdi k G da bos bolj mirna in da ne bo kaj narobe... :miska:

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Izcedek
10.5.2005 15:26:29   
Teya
meni ni napovedal nič kaj lepega...
pot pod noge....

držim pesti, da je le lažni preplah!

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Izcedek
10.5.2005 15:29:10   
vidja
Tako je bilo pri meni pri drugi nosečnosti. Šla sem takoj k g in sem jedla Dabroston do 13.tedna in prvi mesec počivala 100 na uro. Vse se je lepo izteklo in sedaj je naš sonček star že eno leto.

Držim pesti, da bo vse Ok.

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Izcedek
10.5.2005 15:36:43   
ŽELJA
HMMM, KAJ PA VEM.
NE VEM KAJ NAJ REČEM, GLEDE NA TO DA TE VSE PODIJO K G. SEJ TO, DA GREŠ NI NIČ NAROBE, ŽE ZATO DA BOŠ BOLJ MIRNA. PRI MENI NI BIL SAMO RJAV IZCEDEK AMPAK SEM KAR MALO POKRVAVELA IN TO ENE TRIKRAT. PRAV TAKO V 7,8,9 TEDNU. JE MENDA TO ČISTO NORMALNO, ČE LE TEGA NE SPREMLJA BOLEČINA IN SE SEVEDA INTENZIVNOST KRVAVENJA NE STOPNJUJE. IZKORISTI VSAKO PRILOŽNOST ZA POČITEK, NE DVIGUJ TEŽKIH STVARI ŠE POSEBNO NE V VIŠINO NAD GLAVO IN POSKRBI ZA REDNO IN ČIMLAŽJO PREBAVO. NE ME NAROBE RAZUMET, SEVEDA POJDI K G ALI PA VSAJ SPOROČI KAJ SE TI DOGAJA. MISLIM PA DA NI NOBENE PANIKE.
MURČI, VELIKO SREČE IN DRŽIM PESTI DA SE BO IZTEKLO TAKO KOT PRI MENI- SREČNO!!!

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Izcedek
10.5.2005 15:41:19   
murči
Hvala vsem za odgovore.
Sem kar poklicala v ambulanto in je G rekla, naj počivam. Če bo pa izcedek svetlo rdeč ali kaj več, pa takoj na urgenco. Drugače pa normalno na pregled 18.5.
Upam, da bo vse ok.

Lp

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Izcedek
10.5.2005 15:42:06   
murči
Teya - kaj ti je pa rekel-a G?

Lp

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Izcedek
10.5.2005 16:02:21   
Teya
nočem te prestrašit, ampak v prejšnji nosečnosti sem dobila okoli 8 tedna rjavkast izcedek, brez bolečin... v 9t sem imela 1. pregled, kjer plodka ni bilo videt in nato v 10 abrazijo... v mojem primeru tudi obisk pri G nebi ničesar spremenil....se pa nikoli ne ve...

upajmo, da gre pri tebi res le za lažni alarm in bo počitek dovolj dobro zdravilo!
drži se in SREČNO! :rozica:

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Izcedek
10.5.2005 16:04:45   
Anonimen
Kaj pa vem, jaz sem v 7. ali 8. tednu tudi imela tak izcedek, pa me je tako prestrašil, da sem vsa objokana pridrvela direkt v porodnišnico. In prav je bilo tako! Zdaj je vse v redu, gremo že počasi proti koncu, in zato jaz osebno mislim, da je take zadeve treba kar resno jemati.

(odgovor članu murči)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Izcedek
10.5.2005 17:09:10   
mujcek
Izcedek je treba resno vzet, ampak to še ne pomeni, da je čas za paniko. Če so ti tako svetovali potem le pridno počivaj ;)

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Izcedek
11.5.2005 8:10:04   
bena
Pozdravljena Nannn! Tudi jaz imam povečan izcedek rumene barve. Menda je to stalnica v nosečnosti. Seveda sem bila zaradi tega na pregledu pri mojem G, pa mi je rekel, da gre verjetno za vnetje in mi predpisal Canesten. Ker sem bila takrat v 11. tednu tablete svečke potem nisem uporabila, saj na navodilih piše, da je uporaba pred 12. tednom odsvetovana, razen če to izrecno predpiše G. Mislila sem si, bom še pač počakala dva tedna. Ker izcedek še vedno ni pojenjal, sem ravno včeraj kupila hlačne podloge, ki so test za ugotavljanje uhajanja plodovnice. Če je ta testni trak po 10 minutah še vedno modre barve, lahko to pomeni tudi, da gre za vnetje. Pri meni se je testni trah v stiku z izcedkom sicer obarval modro, ko pa se je nato po 10. minutah posušil, je bil rumen, tako da zanekrat Canestena še ne bom uporabila. Če nisi povsem prepričana, kaj pomeni tvoj izcedek, ti svetujem, da greš ta test kupit v lekarno. Je sicer precej drag (3.900,00 SIT), pri tem pa dobiš samo tri hlačne podlage s testnimi trakovi.

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Izcedek
11.5.2005 9:45:38   
Nannn
Hoj bena,

Zdele si me sicer mal ustrasila....ampak se sama ne vem kaj mi je...nimam skoz povecanega izcedka ampak bolje preventiva kot kurativa...bom sla kupit v lekarno...

Hvala za info....:rozica:

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Izcedek
11.5.2005 13:41:23   
Andy13
murči, tudi sama sem včeraj opazila rjavkast izcedek. Noseča sem 11t in danes sem govorila s svojim ginekologom, ki mi je rekel, da sam izcedek je normalen in dokaj pogost pojav. Problem pa bi nastal, če bi izcedek spremljali krči, najhuje pa krči v intervalu od 10-15 min. V takem primeru naj takoj pokličem in pridem v bolnico.
Nikar ne skrbi, ta izcedek je pogost pojav.

Malce več počivaj.
Andy

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?