bena -> Izcedek (11.5.2005 8:10:04)
|
Pozdravljena Nannn! Tudi jaz imam povečan izcedek rumene barve. Menda je to stalnica v nosečnosti. Seveda sem bila zaradi tega na pregledu pri mojem G, pa mi je rekel, da gre verjetno za vnetje in mi predpisal Canesten. Ker sem bila takrat v 11. tednu tablete svečke potem nisem uporabila, saj na navodilih piše, da je uporaba pred 12. tednom odsvetovana, razen če to izrecno predpiše G. Mislila sem si, bom še pač počakala dva tedna. Ker izcedek še vedno ni pojenjal, sem ravno včeraj kupila hlačne podloge, ki so test za ugotavljanje uhajanja plodovnice. Če je ta testni trak po 10 minutah še vedno modre barve, lahko to pomeni tudi, da gre za vnetje. Pri meni se je testni trah v stiku z izcedkom sicer obarval modro, ko pa se je nato po 10. minutah posušil, je bil rumen, tako da zanekrat Canestena še ne bom uporabila. Če nisi povsem prepričana, kaj pomeni tvoj izcedek, ti svetujem, da greš ta test kupit v lekarno. Je sicer precej drag (3.900,00 SIT), pri tem pa dobiš samo tri hlačne podlage s testnimi trakovi.
|
|
|
|