|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zamašen odtok za mehčalec
8.4.2009 10:04:07   
tanci6
Imamo pralno-sušilni stroj Candy. Izgleda, da se je zamašil odtok za mehčalec, saj v tistem prostorčku venomer ostaja voda, ostajal pa je tudi mehčalec. Mehčalec sem zamenjala, ampak voda še vedno ostaja tam. Ne vem, če imajo ti stroji isti odvod za prašek in mehčalec, ker prašek pa lepo jemlje. Sem tudi že vse sčistila, odstranila stari mehčalec. ki se je nakopičil v tistem prekatu. 
Ima katera kakšno podobno izkušnjo ali moram poklicati serviserja?

Hvala z aodgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zamašen odtok za mehčalec
8.4.2009 10:41:14   
Luni
Kakšen serviser! Redno čisti, pa bo. 1 x na 14 dni prav gotovo in to opereš pod tekočo vodo, se pravi, da moraš predlaček vzeti ven....

(odgovor članu tanci6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.4.2009 11:28:22   
Naja31
Pa saj je napisala, da čisti.

Jaz imam tudi Candy, ampak do zdaj je zadostovalo, da sem tisto posodo ven vzela in jo oprala. Mogoče se je rpi tebi nekje bolj globinsko zamašilo?

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.4.2009 12:26:26   
žigolino
Jaz mam tam v tistem predalu takšen štoplček pa ga dvignem gor(gre bolj težko)in ga odstranim in ščistim.Se rado not nabere takšna sluz od mehčalca.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.4.2009 13:29:11   
Petr_a
Nam to dela pri zanusiju.Voda ostaja.
tako da vsakič dam vodo ven in mehčalec notri.To dela že več kot 1 leto

(odgovor članu žigolino)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.4.2009 14:36:53   
honey
Jaz sem tudi mislila, da sem vse sčistila - pa imam ravno tako en tak štoflček, ki ga je potrebno dvignit in sčistit. Tam notri se zabaše vse in potem zaradi tega ostaja voda v prekatu za mehčalec. 

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.4.2009 22:56:36   
petra81
Jaz sem serviserja klicala in je prišel, očistil filter na pipci in dela sedaj kot novo, s tem da redno čistimo filter. Razlaga pa je, da je premalo pritiska, če je filter močan, se notri mivka nabere in potem se to kaže tako, da noče mehčalca požirat in kdaj vodo notri pusti, seveda pa mora biti pa tudi posoda čista.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.4.2009 9:52:54   
enya27
Poskusi  oprat perilo s kisom. Oz. namesto mehčalca dodaš par žličk kisa.
Preverjeno - deluje. Perilo je enako mehko in ne smrdi po kisu! Pa še odtok, če se je mogoče zamašil zaradi mehčalca ti sčisti.

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.