Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zamašen odtok za mehčalec 8.4.2009 10:41:14
|
|
|
|
Luni
|
Kakšen serviser! Redno čisti, pa bo. 1 x na 14 dni prav gotovo in to opereš pod tekočo vodo, se pravi, da moraš predlaček vzeti ven....
|
RE: zamašen odtok za mehčalec 8.4.2009 11:28:22
|
|
|
|
Naja31
|
Pa saj je napisala, da čisti. Jaz imam tudi Candy, ampak do zdaj je zadostovalo, da sem tisto posodo ven vzela in jo oprala. Mogoče se je rpi tebi nekje bolj globinsko zamašilo?
|
|
|
|
RE: zamašen odtok za mehčalec 8.4.2009 12:26:26
|
|
|
|
žigolino
|
Jaz mam tam v tistem predalu takšen štoplček pa ga dvignem gor(gre bolj težko)in ga odstranim in ščistim.Se rado not nabere takšna sluz od mehčalca.
|
|
|
|
RE: zamašen odtok za mehčalec 8.4.2009 13:29:11
|
|
|
|
Petr_a
|
Nam to dela pri zanusiju.Voda ostaja. tako da vsakič dam vodo ven in mehčalec notri.To dela že več kot 1 leto
|
|
|
|
RE: zamašen odtok za mehčalec 9.4.2009 14:36:53
|
|
|
|
honey
|
Jaz sem tudi mislila, da sem vse sčistila - pa imam ravno tako en tak štoflček, ki ga je potrebno dvignit in sčistit. Tam notri se zabaše vse in potem zaradi tega ostaja voda v prekatu za mehčalec.
|
|
RE: zamašen odtok za mehčalec 19.4.2009 22:56:36
|
|
|
|
petra81
|
Jaz sem serviserja klicala in je prišel, očistil filter na pipci in dela sedaj kot novo, s tem da redno čistimo filter. Razlaga pa je, da je premalo pritiska, če je filter močan, se notri mivka nabere in potem se to kaže tako, da noče mehčalca požirat in kdaj vodo notri pusti, seveda pa mora biti pa tudi posoda čista.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.