|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   p......bom
10.5.2005 12:26:36   
anajmad
Prej grem v službo,vsa vesela in nasmejana po dolgih depresivnih dneh,ko me iz tira spravi sodelavka,ki mi pravi,da je naredila namesto mene eno delo s stranko,ki sem bila danes domenjena.Men se je pritisk dvignil maximalno na 1000000:hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek:.Potem je vsa mirna vprašam,zakaj me pa ni poklicala,če ji lepo pove stranka,da je domenjena z mano.Se pa začne izgovarjati,da me ni hotela motiti,a drugače me za vsako kozlarijo kliče po gsm.Čist sem p.......la.Groza!!!Nimam sam jst probleme z njo,ampak tudi drugi.Zmeraj išče krivca okoli sebe,samo sebe nikoli ne pogleda,kaj dela narobe.Tudi lansko leto,ko sem bila:nosecka:je spravila mi šefa na grbo.Tega ji nikoli ne oprostim.Tok me je vrglaiz tira,se ni čudn,da sem tok v stresu:(:(:(:(:(:(.Pa nč ne pomaga,je bla na disciplinski,na vseh možnih pogovorih in NIČ.Imam pač takšno službo,da sem plačana,več strank imam,boljš je.
Ne mi zamerit,mal sem se morala spucat.Sej se tolažim,da za vsakega obstaja palca in tudi ona jo bo enkrat okusila,čeprav nisem privoščljiva.
en lp:morje:D.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   p......bom
10.5.2005 12:29:35   
Pajaca
Ti kar nje kakšno stranko spel. To njeno "dobroto" ji moraš vrnt, z obrestmi.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   p......bom
10.5.2005 12:31:51   
cmokec
Jaz bi si pri šefu probala uredit, da se ti piše promet, ker je tvoja stranka. Zastonj tega ne bo več delala. Velja, če se ve, kdo je od koga stranka.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   p......bom
10.5.2005 12:31:53   
Čiračara
Žal obstajajo vsepovsod takšni in takšne:(

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   p......bom
10.5.2005 12:33:30   
lefairyon
anajmad ne delaj si isvih las zaradi te ženske...verjamem da ti ni ravno prav da je to naredila še 'posebno če si plačana po "prometu" koliko sem te razumela...tudi njej se bo prej kot slej zgodilo kaj podobnega pa bo videla da ni to ravno prijetno...mogoče bo pa malo premislila o svojih dejanjih in bo drugič drugače postopila...
zate pa šopek:rozica::rozica::rozica:
lp, nadi:rozica:

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   p......bom
10.5.2005 12:38:27   
Sara3
En hrvaški rek:

vse se pamti, vse se vrati.......jaz bi tako naredila.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   p......bom
10.5.2005 12:56:07   
AnBan
:)-:)-:)-se ena nataknjena danes...zgleda da je nekaj v zraku...jaz tudi samo :grrr::grrr::grrr:danes

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   p......bom
10.5.2005 17:27:50   
Pupica
vrni ji "dobroto":)-:)-:)-:)-
Sicer ja pa tko, kdor drugmo jamo koplje sam not pade...pa tut za njeno rit se bo palca najdla:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?