p......bom (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

anajmad -> p......bom (10.5.2005 12:26:36)

Prej grem v službo,vsa vesela in nasmejana po dolgih depresivnih dneh,ko me iz tira spravi sodelavka,ki mi pravi,da je naredila namesto mene eno delo s stranko,ki sem bila danes domenjena.Men se je pritisk dvignil maximalno na 1000000:hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek:.Potem je vsa mirna vprašam,zakaj me pa ni poklicala,če ji lepo pove stranka,da je domenjena z mano.Se pa začne izgovarjati,da me ni hotela motiti,a drugače me za vsako kozlarijo kliče po gsm.Čist sem p.......la.Groza!!!Nimam sam jst probleme z njo,ampak tudi drugi.Zmeraj išče krivca okoli sebe,samo sebe nikoli ne pogleda,kaj dela narobe.Tudi lansko leto,ko sem bila:nosecka:je spravila mi šefa na grbo.Tega ji nikoli ne oprostim.Tok me je vrglaiz tira,se ni čudn,da sem tok v stresu:(:(:(:(:(:(.Pa nč ne pomaga,je bla na disciplinski,na vseh možnih pogovorih in NIČ.Imam pač takšno službo,da sem plačana,več strank imam,boljš je.
Ne mi zamerit,mal sem se morala spucat.Sej se tolažim,da za vsakega obstaja palca in tudi ona jo bo enkrat okusila,čeprav nisem privoščljiva.
en lp:morje:D.

Pajaca -> p......bom (10.5.2005 12:29:35)

Ti kar nje kakšno stranko spel. To njeno "dobroto" ji moraš vrnt, z obrestmi.

cmokec -> p......bom (10.5.2005 12:31:51)

Jaz bi si pri šefu probala uredit, da se ti piše promet, ker je tvoja stranka. Zastonj tega ne bo več delala. Velja, če se ve, kdo je od koga stranka.

Čiračara -> p......bom (10.5.2005 12:31:53)

Žal obstajajo vsepovsod takšni in takšne:(

lefairyon -> p......bom (10.5.2005 12:33:30)

anajmad ne delaj si isvih las zaradi te ženske...verjamem da ti ni ravno prav da je to naredila še 'posebno če si plačana po "prometu" koliko sem te razumela...tudi njej se bo prej kot slej zgodilo kaj podobnega pa bo videla da ni to ravno prijetno...mogoče bo pa malo premislila o svojih dejanjih in bo drugič drugače postopila...
zate pa šopek:rozica::rozica::rozica:
lp, nadi:rozica:

Sara3 -> p......bom (10.5.2005 12:38:27)

En hrvaški rek:

vse se pamti, vse se vrati.......jaz bi tako naredila.

AnBan -> p......bom (10.5.2005 12:56:07)

:)-:)-:)-se ena nataknjena danes...zgleda da je nekaj v zraku...jaz tudi samo :grrr::grrr::grrr:danes

Pupica -> p......bom (10.5.2005 17:27:50)

vrni ji "dobroto":)-:)-:)-:)-
Sicer ja pa tko, kdor drugmo jamo koplje sam not pade...pa tut za njeno rit se bo palca najdla:)-:)-:)-:)-:)-

Stran: [1]