Willson
|
Oprosti Lin, to ni mišljeno na tebe! Ampak, joj babe kako ste smotane in nevoščljive. Da pa se nebomo narobe razumeli, sem poročena, hodim v službo, predloga za podaljšanje porodniške ne mislim niti dati, tako da neboste mislile, da izkoriščam državo, ampak me pa vseeno niti malo ne moti, kako živijo drugi, sploh pa zato ker nobenega niti od vas tako dobro ne poznam. Vsaka ima pravico, da vloži vlogo, in to je po zakonu za vse enako!!! Zato ne razumem, zakaj ste ene non stop prizadete! Pa kaj pol, če si ene takoj, ko zanosijo uredijo stalež, pa kaj pol, če si uredijo višje doklade, pa kaj pol, če ne plačujejo vrtec, si pač življenje uredijo po svoje in zaradi tega ni nobena od nas na slabšem. Ne vem, take brez vezne stvari vas motijo, zdaj ne vem, a vas nekatere res tako skrbi za našo državo, ali ste nekatere res takega mišljenja, da če bi vsi ljudje res pošteno živeli in nebi izkoriščali države, da bi potem plačevali manjše davke:)-:)-. Mene, pa bolj moti, da na raznih sejah naši politiki žerejo pršut in pijejo penino. Ne pa, da ena mamica dobi podaljšano porodniško. LP
|