Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Danes zjutraj mi je poštar polepšal dan 10.5.2005 10:35:49
|
|
|
|
Mina1
|
Super LIN. Tole podaljšanje porodniške, a sta hodili na razgibavanja in tako? pa-pa Mina1
|
|
|
|
Danes zjutraj mi je poštar polepšal dan 10.5.2005 10:36:27
|
|
|
|
kofetek2010
|
:bravo::bravo::bravo: meni tud, mi je prinesel novo odločbo o otroškem :)-:)-:)-
|
|
|
|
Danes zjutraj mi je poštar polepšal dan 10.5.2005 10:38:03
|
|
|
|
Mina1
|
A pol je poštar dobre volje, dajta, pošljita ga še meni za Bežigrad:)-:)- pa-pa Mina1
|
|
|
|
Danes zjutraj mi je poštar polepšal dan 10.5.2005 10:38:22
|
|
|
|
tinka-pepa
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Danes zjutraj mi je poštar polepšal dan 10.5.2005 10:39:42
|
|
|
|
kofetek2010
|
Mina - žal, se je že odpeljal s svojim žutim avtomatikom :)- mogoče pa gre za Bežigrad, mogoče :)-
|
|
|
|
Danes zjutraj mi je poštar polepšal dan 10.5.2005 10:45:30
|
|
|
|
Mina1
|
:)-:)-:)- ja ja, sanja svinja o kukuruzu, a kukuruza nema - ja, tako je to;) pa-pa Mina1
|
|
|
|
Danes zjutraj mi je poštar polepšal dan 10.5.2005 10:46:14
|
|
|
|
M&P
|
Super Lin:bravo::bravo::bravo: Zdaj se pa le veselo crkljajta še naprej:love::love:
|
|
|
|
Danes zjutraj mi je poštar polepšal dan 10.5.2005 10:46:18
|
|
|
|
Dadi
|
ja ja Mina...po so pa kokice:)-
|
|
|
|
Danes zjutraj mi je poštar polepšal dan 10.5.2005 10:46:43
|
|
|
|
CatJa
|
:bravo:, smo veseli za vaju! Sam tale naslov: Danes zjutraj mi je poštar polepšal dan :zmeden2::zmeden2::zmeden2:, je pa mal ... zanimiv :)-
|
|
|
|
Danes zjutraj mi je poštar polepšal dan 10.5.2005 10:47:47
|
|
|
|
lin
|
Ja smo hodle v razvojno,ma smo ble samo ene trikrat in sem dala glih tako ker sem rekla da nemorem nič zgubit. Sem bla sigurna da mi nebodo glede na izvid ki mi ga je napisala Dr Semič(razvojna). Vse je blo not o.k. vse se je popravlo pri Lin in nakoncu predlaga podaljšanje porodniške,tako da pomoje sem mela srečo,ker baje da je komisija drugače stroga,ja pa še pred prazniki sem poslala tako da je mogoče to razlog,da so bli že z mislimi na dopustu in so samo podpisali:)-:bravo::);),no kakor koli že, jaz sem vesela:)
|
|
|
|
Danes zjutraj mi je poštar polepšal dan 10.5.2005 10:49:48
|
|
|
|
lin
|
Glede naslova pa:kr sem se vsedla za rač in začela pisat,valda mi je namisel prišel prvo poštar:)-:)-:)-:)-,pa sploh ni dober ma mi je vseeno polepšal dan
|
|
|
|
Danes zjutraj mi je poštar polepšal dan 10.5.2005 10:56:31
|
|
|
|
buči
|
Lin, če sem prav zasledila, sta najina otročka rojena na isti dan. :bravo: za podaljšanje, zdaj pa drži pesti še zame, sem tudi vložila prošnjo za podaljšanje. A pomaga, če imaš rad poštarje? :zmeden: Midva z Aljažem ga vsakič tako lepo pozdraviva pa mali mu maha ... Tudi jaz sem brez službe, pa upam, da bom s septembrom dobila kje kaj (v šolah jemljejo z začetkom šolskega leta). Ti pa :sloncek:! Pa pa :kuza:
|
|
|
|
Danes zjutraj mi je poštar polepšal dan 10.5.2005 10:58:32
|
|
|
|
KIRA
|
punce, sorry - se opravičujem - da se mal vmešam. da se porodniška da podaljšat nisem vedla. bi me pa zanimalo, na podlagi česa to gre in kake pogoje moraš izpolnjevat. men se namreč julija izteče, oktobra pa spet grem pa bi mi ful pasalo, če bi še tista 2 mesca vmes lahko bla... LP
|
|
|
|
Danes zjutraj mi je poštar polepšal dan 10.5.2005 11:00:54
|
|
|
|
buči
|
Podaljašjo ti jo, če otrok potrebuje posebno / dodatno nego. Naš ima npr. hipertenzijo, pa morava hotid na nevrofizioterapijo pa na delovno terapijo, pa zato potrebujem čas on pa mene. :kuza:
|
|
|
|
Danes zjutraj mi je poštar polepšal dan 10.5.2005 11:01:38
|
|
|
|
Sara3
|
Lin ČESTITKE :bravo::bravo::bravo::bravo: to bo sedaj pa pravo poletje.....za vse ostale pa držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Lp, :metulj:
|
|
|
|
Danes zjutraj mi je poštar polepšal dan 10.5.2005 11:06:02
|
|
|
|
KIRA
|
hvala buči. hvalabugu je z mojo punco vse o.k.... me je pa zanimalo, ker še nisem slišala da se da porodniška podaljšat. sem mislila, da so kaki drugi pogoji.... še enkrat hvala. :kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::metulj::metulj:
|
|
|
|
Danes zjutraj mi je poštar polepšal dan 10.5.2005 11:12:06
|
|
|
|
cmokec
|
Lin, čestitke :bravo::bravo::bravo:. to pa bo pravo poletje :)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Danes zjutraj mi je poštar polepšal dan 10.5.2005 11:41:17
|
|
|
|
viv_
|
kira vesela bodi če ti ni treba podaljšat - to pomini da je otroček 100% OK.
|
|
|
|
Danes zjutraj mi je poštar polepšal dan 10.5.2005 11:52:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Lin, pa meni si ga tudi polepšala... ker če so tebi podaljšali, obstaja možnost, da bodo tudi meni :)-. Zdaj bi te pa prosila, da mi napišeš, če si hodila tudi na nftp v Olmo in če pogledaš na odločbo o podaljšanju, katera komisija jo je izdala - koprska ali katera druga. Hvala.
|
|
|
|
Danes zjutraj mi je poštar polepšal dan 10.5.2005 11:52:19
|
|
|
|
Willson
|
Kira, jaz bi na tvojem mestu dala vlogo za podaljšanje porodniške, glede na to, da si rodila z carskim rezom!Sicer, pa te vloga nič ne stane, in tudi izgubiti nimaš kaj! LP
|
|
|
|
Danes zjutraj mi je poštar polepšal dan 10.5.2005 11:59:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa ima s tem carski rez?!
|
|
|
|
Danes zjutraj mi je poštar polepšal dan 10.5.2005 12:03:23
|
|
|
|
kimi
|
:bravo::bravo:Čestitke
|
|
|
|
Danes zjutraj mi je poštar polepšal dan 10.5.2005 12:03:32
|
|
|
|
Mina1
|
Ni šans, da dobiš podaljšanje zaradi CRja. Ta bi bila pa dobra, ni kaj;) pa-pa Mina1
|
|
|
|
Danes zjutraj mi je poštar polepšal dan 10.5.2005 12:05:26
|
|
|
|
kofetek2010
|
včesih so ful podaljševali, vsaka druga je imela podaljšano za kak mesec :zmeden: kja jaz vem zaradi česa vse :zmeden:
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?