Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: uvajanje kravjega mleka 6.4.2009 22:25:25
|
|
|
|
dejzi
|
Mi smo stari 8m, pa sem ji ga dala malo v špinačo in malo v pire. Drugače pa še ne, ker se nam nikamor ne mudi. Tisto je le za okus.
|
|
RE: uvajanje kravjega mleka 7.4.2009 12:08:59
|
|
|
|
suzy85
|
jst ji bom začela delat stvari iz alpskega mleka - puding, gris, keksolino..., pol bom pa menjala po 1 obrok AM za alpsko mleko, dokler ne bomo samo na alpskem
|
|
RE: uvajanje kravjega mleka 7.4.2009 20:55:42
|
|
|
|
AinB
|
Sej nebi bla rada kej pametna, ampak se mi zdi, da so v starševski šoli odsvetovali trajna mleka (npr. Alpsko). Rečeno nam je bilo, da je potrebno kupit navadno polno mastno in ga prekuhati. Dajati naj bi ga začeli otročkom med 10-12 mescem.
|
|
|
|
RE: uvajanje kravjega mleka 7.4.2009 21:00:18
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Sej nebi bla rada kej pametna, ampak se mi zdi, da so v starševski šoli odsvetovali trajna mleka (npr. Alpsko). Rečeno nam je bilo, da je potrebno kupit navadno polno mastno in ga prekuhati. Dajati naj bi ga začeli otročkom med 10-12 mescem. ..ja meni je še zadnjič to P omenil ko sem ga spraševala
|
|
|
|
RE: uvajanje kravjega mleka 9.4.2009 16:32:14
|
|
|
|
josephine27
|
Mi itak kupujemo sveže mleko od Planike - tako da imam namen tega dat samo nisem vedela da ga je treba prej prekuhat.
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?