Maja**
|
Moram pristaviti svoj pisker in povedati še moje mnenje. Jaz pa Kiro popolnoma razumem in lahko rečem samo "kapo dol" pred njenim zakonom. Mislim da sta z možem v osebni rasti veliko pred nami, ki ne odobravamo takega razmerja. Sama težim k osebnem spoštovanju partnerja in s tem tudi k spoštovanju njegovih želja in potreb, oz. kot se je izrazila Kira - da imaš partnerja bolj rad kot sebe. Šele takrat si partnerja nehaš lastit, nisi več posesiven, zaupanje pa je na najvišji možni ravni. Takrat lahko brez skrivnosti in brez varanja zadovoljiš vse svoje potrebe, takšne in drugačne. In takrat si tudi res srečen v svojem življenju, ker ničesar ne skrivaš pred partnerjem, lahko mu zaupaš vse, in on te bo razumel in podprl. Je kaj lepšega? Napisala sem, da sama težim k tej ravni razmerja, vendar moj dragi razmišlja popolnoma drugače, razmišlja tako kot velika večina vas tukaj, če imaš partnerja, potem seksaš samo z njem, tako da najbrž nikoli ne bom vedela, ali sem tudi sposobna takega razmerja oz. ali sem sposobna svojemu partnerju tako zaupati, da lahko seksa z drugo. Vem pa dve stvari, in sicer da, da sta seks in ljubezen dve zelo različni stvari. Druga stvar pa je, pa da nobena ženska z normalnim razmišljanjem in ki ni prostitutka, ne seksa z moškim brez da bi imela neka pozitivna čustva do njega, kot je rekla Kira, ima ga na poseben način rada, moža pa ljubi. Aja, mislim da bo Kira s takim razmišljanjem kot ga ima ne slaba mama, ampak presneto dobra mama! :bravo: Upam da nisem preveč zafilozofirala zdaj! Pa upam da brez kakršnihkoli zamer, podala sem samo moje skromno mnenje. Maja
|