|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tinka 74 kako je bilo???
9.5.2005 22:09:20   
malika
brez zamere, za mojo radovednost, ampak ker si naša julija; me zanima kako si uredila v bolinic?

Upam, da je vse OK :angel:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   tinka 74 kako je bilo???
10.5.2005 9:01:37   
Anonimen
Hej, malika in vse ostale moje Julije :rozica:

Bil je nekakšen lažen preplah...po mojem je mali mal vremenski.
CTG je bil potem v porodnišnici okej, pretoki (Dopler) tudi, brcat je pa tud začel, samo da sem tja prišla :)-
Me že okol prsta vrti :)-

Sem dobila en listek, kjer si moram zapisovat plodovne gibe, pa če spet ne bo okej, moram nazaj! Ampak jaz mislim, da bo vse uredu :bravo:

Hvala za skrb :angel:

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   tinka 74 kako je bilo???
10.5.2005 9:05:57   
Grascakinja
9nebesa:bravo::rozica::angel::metulj::miska::rozica::love::duda:9nebesa:metulj::sloncek::zajcek::racka::torta::duda::love:9nebesa:bravo:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   tinka 74 kako je bilo???
10.5.2005 9:42:05   
PBJ
Samo, da je vse OK.:rozica::rozica::rozica:

LP

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   tinka 74 kako je bilo???
10.5.2005 10:22:13   
CIPRESA
:bravo::bravo::bravo::bravo:

Si nas kar malo prestrašla

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   tinka 74 kako je bilo???
10.5.2005 11:34:58   
malika
Glavno da je vse Ok tako kot mora bit. Drži se, sem vesela zate, zdaj pa je veselo štej gibe! :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   tinka 74 kako je bilo???
10.5.2005 11:49:39   
Vrtnica1
Tink74, a ti tudi? Tudi jaz sem včeraj vsa panična tekla k moji G, češ da ne čutim našega :duda:. Pa me sestra še na CTG ni orng priključila, pa je že začel brcat. In potem je cel popoldan tako brcal, kot da bi se želel odkupit - lump mali. Sem bila čisto iz sebe. Zdaj moram pa tudi jaz šteti gibe in vpisovati v tabelo.
Ampak prestrašila sem se pa res grozno.
Samo, da je pri obema vse vredu.
Lepo bodite, vse julijke.
V. :rozica:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   tinka 74 kako je bilo???
11.5.2005 4:07:44   
mammy26
pa še ena takšna, ki je naša bebi kot ji paše. Že sedaj skuša uveljaviti svoje.:)-

Ampak po dvodnevnem opazovanju v bolnišnici, je bila pridna in takoj po pregledu začela delati takšno, da se sedaj ne ustavi.

Samo da je vse bp z našimi podnajemniki.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?