|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: groooooza
4.4.2009 10:37:25   
Anonimen
Ne poznam nobenega otroka,ki bi imel kakršne težave,ker je njegova mati kadila.
Poznam pa otroke ,ki imajo težave,pa matere niso kadile

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
4.4.2009 11:18:29   
Anonimen
Jaz zase vem,da nebi nikoli kadila v nosečnosti in pika.Ne se zgovarjat,da cigareti niso nič krivi.Ja so in to fejst.Moja znanka je rodila s 6 meseci samo zaradi kajenja,ker je bila posteljica zelo slaba zarad teh strupov.Njej je to dohtar povedal in se je zavedala kako škodo dela otroku,pa je vseeno pržigala.Kaj je sedaj,no hvalabogu je punčka ok.,res,da je zelo zelo mičkena,kake težave je pa bebica imela,ko se je rodila,pa bolje da ne napišem.Ej,kaj mora otrok prestat zarad matere že v trebuhu,ker je pač na prvem mestu zjutri čik pa kafe,ker se brez tega dreka ne da začet dneva.Pa nič nimam proti ženskam,ki kadijo,sam če niso noseče.Mi pa želodec obrne,ko vidim nosečnico ki kadi.
Res je,da sama nikoli v življenju nisem kadila,res je tud,da sem v nosečnosti pa pojedla veliko "nezdrave hrane",ampak čik je le čik.
Prvi anonimni pa seveda želim,da bo vse vredu.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
4.4.2009 11:27:44   
Ribica **
Ce bi si kadilke malo prebrale kaj delate s kajenjem svojim otrockom, ce vam ze vas ni zal, bi si morda tudi katera premislila ali pa vsaj za trenutek pomislila. Znanstveno dokazano je, da so zahirancki pogostejsi pri mamah kadilkah. In ce date v google pregnancy and smoking, boste nasle ogromno raziskav na to temo.

Ampak najbrz je itak brezeve, da tole pisem, ker bo ogromno kadilk v luft skocilo. Sicer se pa podpisem pod Najo31.

< Sporočilo je popravil Ribica RR -- 4.4.2009 11:29:03 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
4.4.2009 12:54:31   
metka_zone
Tudi jaz sem v prvi user posted image  skadila po škatlo na dan, pa še delala sem v lokalu, kjer se je kadilo in je bil mali med nosečnostjo nad pričakovanji, tudi sedaj, ko je že malo čez 2 leti star je zdrav kot riba, brez bolezni ( prehladi,astma,...) in umsko tudi izredno napreden...Sedaj pa sem v drugi nosečnosti,ampak sem močno omejila kajenje ( do 5 na dan ), ker ni rečeno, da bom v drugo imela takšno srečo z zdravjem otroka. Zase vem, da je še teh 5 cigaret preveč in v prihodnje se bom še teh znebila...Ker se da prenehat...

Lp

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 29
4.4.2009 13:10:44   
Anonimen
ce za dva tedna zaostaja,ali potem ko rodis more se otrocek zdraviti ali kako to poteka?....

Zdraviti user posted image  Zaradi cesa user posted image .

A ni samo "premajhen" za dva tedna? To je lahko zaradi genov, lahko zaradi napacno izracunanega PDP, lahko je bila pa samo meritev napacna (to se kar dogaja).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
4.4.2009 13:33:59   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ne poznam nobenega otroka,ki bi imel kakršne težave,ker je njegova mati kadila.
Poznam pa otroke ,ki imajo težave,pa matere niso kadile

O, jaz pa poznam... otroka matere, ki je kadila in je donošen otrok imel zelo nizko porodno težo...
Pa nima veze. Nočem nobene obsojat, tudi sama sem kadila preden sem prvič zanosila. Kar se tiče trebuščka je pa tako, da UZ lahko pokaže zelo nerealne rezultate. Meni so v zadnji nos. en dan preden sem rodila namerili zelo majhen trebušček, nizko težo, zahiranost... nasl. dan pa se je rodila hčerka, ki je ustrezala vsem meritvam v tednu, v katerem je bila rojena.
Res ni pogojeno, da bo pa otrok kadilke imel ne vem kakšne probleme, jih pa ziher ima eden od 100-ih. In zakaj tvegat?
To je moje mnenje, vsaka se pa tak odloči kakor hoče. Pa še to - tukaj se ziher ne bo javila nobena, ki je imela zarad kajenja v nos. težave... če se pa bo, bo pa anonimna. Javljajo se samo take, ki so kadile in ponosno povejo, da z njihovim otrokom ni nič narobe. Super - za otroka.

< Sporočilo je popravil Najaa -- 4.4.2009 13:35:33 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
4.4.2009 16:47:24   
Anonimen
a bi?

eh nebi....

user posted image

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   [Brisano sporočilo]
4.4.2009 16:55:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
4.4.2009 17:00:16   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

a bi?

eh nebi....

user posted image

Daj no. Jaz te čakam.user posted image

Ja no. Dej mal popopri tole popoldansko sivino. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 34
4.4.2009 17:05:54   
kajajaka
ajde ulla, povej svoje, da se mal nasmejimo user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 35
4.4.2009 17:13:17   
Anonimen
eh babeuser posted image sej se ne splačauser posted image

pa dons sm čist take spokojne voljeuser posted image to pride od nespanjauser posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 4.4.2009 17:14:13 >

(odgovor članu kajajaka)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
4.4.2009 17:16:46   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

eh babeuser posted image sej se ne splačauser posted image

pa dons sm čist take spokojne voljeuser posted image to pride od nespanjauser posted image

Ziher si že napisala, pol si pa popravla. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
4.4.2009 17:18:24   
Anonimen
nismuser posted image sam tahuj kikse, k z levo roko tipkam, k mi tamal na joški visiuser posted image

pa tadrug del sm dodala, se mi je zdelo pomembno objasntuser posted image

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
4.4.2009 19:24:03   
Anonimen

Jaz zase vem,da nebi nikoli kadila v nosečnosti in pika.Ne se zgovarjat,da cigareti niso nič krivi.Ja so in to fejst.Moja znanka je rodila s 6 meseci samo zaradi kajenja,ker je bila posteljica zelo slaba zarad teh strupov.Njej je to dohtar povedal in se je zavedala kako škodo dela otroku,pa je vseeno pržigala.Kaj je sedaj,no hvalabogu je punčka ok.,res,da je zelo zelo mičkena,kake težave je pa bebica imela,ko se je rodila,pa bolje da ne napišem.Ej,kaj mora otrok prestat zarad matere že v trebuhu,ker je pač na prvem mestu zjutri čik pa kafe,ker se brez tega dreka ne da začet dneva.Pa nič nimam proti ženskam,ki kadijo,sam če niso noseče.Mi pa želodec obrne,ko vidim nosečnico ki kadi.
Res je,da sama nikoli v življenju nisem kadila,res je tud,da sem v nosečnosti pa pojedla veliko "nezdrave hrane",ampak čik je le čik.
Prvi anonimni pa seveda želim,da bo vse vredu.user posted image

pol pa tanejbolj da živiš od zraka pa še ta je ves zastruplen. sploh pa s takimi kot ste ve ki sam pametujete

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
4.4.2009 19:36:50   
zmajaz
pol pa tanejbolj da živiš od zraka pa še ta je ves zastruplen. sploh pa s takimi kot ste ve ki sam pametujete

Meni je sicer vseeno, če kdo kadi, saj škoduje v prvi vrsti itak sebi - ampak mi je pa totalno bedn odgovor kadilcev v stilu: "ja sej ti pa ješ zastrupljeno hrano, dihaš zastrupljen zrak ..." - a se ne zavedate, da vi isto dobite vse te strupe v hrani, pijači, v zraku ... PLUS tistih več sto (po nekaterih raziskavah naj bi jih bilo celo več kot tistoč) iz cigaretnega dima?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
5.4.2009 10:43:13   
Anonimen
Da te potolažim: moja prijateljica je kadila celo nosečnost in to po 1 škatlo na dan. Pupa se je rodila s težo 4.350 g in velika 53 cm. Tako, da jaz ne verjamem, da so za vse krivi cigareti.
Pa da ne bo pomote, sama ne kadim in nikoli nisem, pa sem rodila skoraj 1 mesec prezgodaj. Porod so morali sprožiti zaradi visokega pritiska in posledično slabega pretoka čez posteljico. Mali se je rodil z 2.360 g.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?