Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikokrat na krog imate spolne odnose 19.4.2009 13:12:35
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz pa res ne razumem kako lahko tako pogosto. A to pomeni, da greste vsak večer isto časno spat in preden zaspita opravita še to? Midva uspeva 1x, max 2 x na teden. Čez dan ni šans, da bi kakšnega hitrega vžgala, ker so otroci okoli, pa še v mansardi pri starših živimo, tako da se lahko vsak trenutek zgodi, da kdo do onemoglosti vpije, in kliče pod stopnicami, ker te ravno takrat rabi. Zvečer pa sva dolgo pokonci in se nama potem tudi ne da. Pa tudi drži me ne, da bi vsak dan, že takrat, ko par dni zapored (karse zgodi zelo redko) imam potem za nekaj časa dovolj. Po vrhu vsega pri nama sex nikoli ne traja manj kot pol ure, včasih bi si pa prav želela, da bi bil tisti ta hitr, 5 min in konec.
|
|
|
|
RE: Kolikokrat na krog imate spolne odnose 19.4.2009 18:14:29
|
|
|
|
grahek85
|
No pa saj če so pogosti ne pomeni tudi, da so kratki. Je pa sigurno lažje zdaj, ko sva še sama, brez radovednih okic in občutljivih ušesk. Kar se naju tiče - pač si zaželiva drug drugega in ko padejo prvi pogledi, dotiki in poljubi, se vsa potrebna energija kar od nekje nabere, če ne izgleda ravno obetavno. Pa ne da bi zdaj kdo vztrajal na željo drugega. Sva že osem let skupaj in pošteno dobro veva, kdaj drugemu ni do akcije. Takrat se pač samo pocrkljava in je to to. Ljudje smo pač različni, tukaj ni kaj. Je pa verjetno pomembno, da se ujameta dva z vsaj podobnimi apetiti, da ni kdo konstantno prikrajšan ali seksa, ker mora.
|
|
|
|
RE: Kolikokrat na krog imate spolne odnose 20.4.2009 15:50:13
|
|
|
|
bejbika81
|
Moj dragi pa je zadnje čase tako nenasiten... No, saj meni tudi paše. 1x na dan se mava fejst rada, v upanju, da se tudi kaj prime. Mislim, da se bližajo dnevi O, tako da upam, da se kaj prime... Ampak tudi če se trudim pozabiti na to, kdaj bom videla , se podzavestno vedno spominjam in upam, da bo to ta mesec. Prejšnji mesec sem 100% zamudila O, ker sem bila na službeni poti. Probala bi z ovulacijskimi testi, vendar si mislim, da bi še ta mesec počakala, če ne rata pa bi šla v to naslednji mesec. Kaj pravite? Ziher je ziher ali naj se prepustim?
|
|
|
|
RE: Kolikokrat na krog imate spolne odnose 21.4.2009 15:34:59
|
|
|
|
giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: bejbika81 Moj dragi pa je zadnje čase tako nenasiten... No, saj meni tudi paše. 1x na dan se mava fejst rada, v upanju, da se tudi kaj prime. Mislim, da se bližajo dnevi O, tako da upam, da se kaj prime... Ampak tudi če se trudim pozabiti na to, kdaj bom videla , se podzavestno vedno spominjam in upam, da bo to ta mesec. Prejšnji mesec sem 100% zamudila O, ker sem bila na službeni poti. Probala bi z ovulacijskimi testi, vendar si mislim, da bi še ta mesec počakala, če ne rata pa bi šla v to naslednji mesec. Kaj pravite? Ziher je ziher ali naj se prepustim? Poskusita drugo skrajnost. Ne vsak dan, ampak se pred O zadržita kak teden. Potem po O pa seveda lahko spet vsak dan... Probajta čim več variant, ne celo leto vsak dan... ampak vsak mesec malo drugače... ker kaj pa če se število semenčkov potem do O že ful zmanjša... tega pač ne moreš vedet. Pa je potem vsak mesec ista pesem, če se "mata rada" kar vsak dan. Srečno
|
|
|
|
RE: Kolikokrat na krog imate spolne odnose 22.4.2009 8:24:11
|
|
|
|
bejbika81
|
Slučajno je tako ta mesec, da moj nekako ne more brez . Kmalu bo hotel par dni pavze - ali pa tudi ne. Zdaj zdaj pričakujem O, tako da morava probat na več načinov. Drugače sva včasih tudi samo parkrat na mesec ali parkrat na teden... Pravijo da probat ni greh, sicer pa uživava 100 na uro. Hvala za vzpodbudo, držite pestke, tako kot jaz za vse enako upajoče...
|
|
|
|
RE: Kolikokrat na krog imate spolne odnose 23.4.2009 19:45:18
|
|
|
|
ljupka
|
Ko sva z možem delala prvega otroka,sva skoz vsak dan,pa se ni nič prijelo,8 mesecev in sva imela vsega dovolj.Potem sem nabavla nosečniški kolendar,kjer je lepo vse označeno,še posebaj ker nimam redne .Označenih je 9 dni ko naj bi bila ovulacija,in takrat vsak drugi dan ,ker če vsak ,dan nima dovolj ,potrebuje dva dni da se nabere zadostna količina.Na ta način sem prec zanosila prvič.Drugič po drugem poskusu.Sedaj tretjič čakam po prvem poskusu,da vidim če se je prijelo.
|
|
|
|
RE: Kolikokrat na krog imate spolne odnose 23.4.2009 22:52:44
|
|
|
|
LUNA83
|
Tudi midva že kar nekaj mesecev delava na in vsak dan, tako da sva se za ta krog odločila da bova "samo" vsak drugi dan! In upam da nama bo maja uspelo!
|
|
RE: Kolikokrat na krog imate spolne odnose 24.4.2009 20:08:28
|
|
|
|
ljupka
|
Na kolendarčku je označenih 9 dni,ko je možna ovulacija,takrat vsak drugi dan .Označen je 8 dan do 17 dan po prvem dnevu zadnje .Lahko še kakšen dan prej ali kakšen dan kasneje to pomeni v 14 dneh 7 krat ,pa bo.Dvakrat mi je ratalo,če mi bo še tokra vam sporočpm po 1.5.,ko bom delala test.Vso srečo vam želim,da vam rata,ker otrok je največje veselje v življenju.
|
|
|
|
RE: Kolikokrat na krog imate spolne odnose 24.4.2009 22:50:29
|
|
|
|
grahek85
|
Kje se pa dobi tak nosečniški koledar? Kako točno se pomaga s tem koledarjem, če imaš neredne menstruacije? Jaz jih imam tudi, na 30-50 dni, vsak mesec malo drugače. Zato se sploh ne lotim računati plodnih dni, ker so ti načeloma 14 dni pred predvidenim datumom naslednje menstruacije. Ovulaciji namreč nova menstruacija neizogibno sledi v roku cca 10-14 dni (+/- kak dan, odvisno od ženske in posameznega cikla), od prve menstruacije do ovulacije pa lahko mine poljubno dolgo. Tako da nimam neke stalne cifre, na podalgi katere bi računala.
< Sporočilo je popravil grahek85 -- 24.4.2009 22:51:55 >
|
|
|
|
RE: Kolikokrat na krog imate spolne odnose 25.4.2009 15:17:59
|
|
|
|
ljupka
|
Jaz sem dobila ta kolendarček v reviji Moj malček,je podoben tistemu,ki ga uporablja ginekolog pri določanju datuma poroda.Ali pa kupi revijo nosečnost,je zraven dodan.Ali poglej na internetno stran Moj malček mogoče si ga lahko naročiš.Meni pomaga,povedal mi je zanj od moža bratranec,z ženo sta z njegovo pomočjo naredila 4 otroke.Na kolendarčku ti je vse označeno in opisano.Prvi dan zadnje menstruacije,ovulacija in oploditev,kateri dnevi so možni,gdaj delati test,da bo pozitiven,pregled pri ginekologu...in tako do poroda.Super zadeva,dobiš jo pa zastonj,zelo priporočam,če ne veš gdaj maš ovulacijo.Srečno!
|
|
|
|
RE: Kolikokrat na krog imate spolne odnose 25.4.2009 21:36:41
|
|
|
|
grahek85
|
Hvala
|
|
|
|
RE: Kolikokrat na krog imate spolne odnose 9.5.2009 14:55:43
|
|
|
|
grahek85
|
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 No ja, ravno danes sva se smejala - je pač tako, da sva se zdaj dva tedna bolj slabo videla in sva vmes samo 2x uspela najti priliko, od petka popoldne sva pa končno imela čas zase in sva kr pošteno nadoknadila Tistikrat, ko nama je uspelo zanosit, je blo pa res vse tako, da sem najmanj mislila, da bo to to. Sva se tudi bolj malo videla, pa še to samo dopoldne. No, v tistem vikendu nisva samo nadoknadila zamujeno 2 tedna kasneje sva zagledala Očitno nama gre bolje takrat, ko nisva toliko aktivna
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?