|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kolikokrat na krog imate spolne odnose
2.4.2009 20:30:20   
Anonimen
Če ni preveč osebno, bi me resnično zanimalo, kolikokrat na mesec imate user posted image , ko delate na user posted image ? Ker včasih se mi dozdeva, da gredo ti meseci tako hitro naokoli, da se sploh ne zavedamo in že je user posted image  tu, ko je treba spet malo počakati. Torej ne zanima me podatek na dva dni, na tri dni, ampak kolikokrat.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kolikokrat na krog imate spolne odnose
2.4.2009 20:33:17   
Jada82
Hm, midva sva imela prejšnji mesec ene 20 krat ... pa se ni nič prijelo user posted image Prej pa manjkrat ... tko 10 krat, kaj takega ..
Bomo videli, sej ne vem, kaj je prava formula! Važno, da ujameš pravi trenutek! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.4.2009 20:36:22   
BabyKitty
Ne štejem, nekako imam miselnost, ko bo bog dal bo... Enkrat vsak dan, kdaj pa tudi en teden ne, po volji :) 

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.4.2009 20:37:52   
Penelope84
Če boš prebirala forum, boš videla, da ima vsaka svoj način. Mi2 sva sedaj v drugem krogu in čakava na user posted image . Mi2 sva 1. mesec slončkala do 3X na teden, 2. mesec sem začela z ovulacijskimi testi, ki so mi natančno določili kdaj imam ovulacijo (sem jo tudi dobro čutila), in sva slončkala vsaki drugi dan med O., pred O. pa vsake tri dni. Pomembno je da iz meseca v mesec (čeprav ti želim, da ti rata v prvo) probavata različne načine. en mesec vsak drugi dan čez celi mesec, drugi mesec samo ob O., potem tretji mesec se šparaš celi čas do O. in šele cca dva dni pred O. slončkata in v času O. na dva dni. Skratka načinov je več. Veliko sreče.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.4.2009 20:38:42   
Anonimen
OMG 20x je pa dosti! Meni če rata 10 je veliko! Midva sva vedno zmatrana, ker hodiva spat okoli polnoči, pa saj bi, pa potem kar zaspiva...

(odgovor članu BabyKitty)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.4.2009 20:40:03   
Anonimen
Penelope, katere O teste pa priporočaš? Slišala sem tudi, da so nekateri nezanesljivi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
2.4.2009 20:51:01   
Penelope84
Jaz sem vedno uporabljala Ovul-teste iz lekarne, sem pa imela tudi ene teste iz DM in sem probavala njuno usklajenost. No obojni so mi na isti dan pokazali O.
Sedaj pa sem si preko interneta (za vsak primer, če grem ta mesec novi krog) naročila testke  http://www.accuratepregnancytests.com/
25 lističev ovulacijskih testov + 5 nosečniških + poštnina = cca 17eur, dobiš jih iz ZDA po 5 dneh, plačaš z kreditno kartico preko spleta.
So po izkušnjah drugih deklet zanesljivi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.4.2009 20:54:58   
kajajaka
IZVIRNO SPOROČILO: KiA***

OMG 20x je pa dosti! Meni če rata 10 je veliko! Midva sva vedno zmatrana, ker hodiva spat okoli polnoči, pa saj bi, pa potem kar zaspiva...

Meni se pa 20x ne zdi tako nenormalno veliko. Midva tudi bi rekla 15-20x na mesec. Kakor kdaj. Vsaj vsak drugi dan.
Me je pa nekaj zmotilo- zmatrana gresta spat ob polnoči in zaspita brez seksa user posted image ... pa pojdita v posteljo ob 11h in imata eno uro zase.
Če še delata na otrocih, jih torej še nimata, imata OGROMNO časa, se sploh ne zavedata koliko časa imata sedaj, ko ni otrok. Kaj bo potem, ko pridejo otroci? Bosta hodila spat ob 2h zjutraj in seksala 2x na mesec.user posted image  
Draga moja, ljubezen in nežnosti je potrebno negovat- tudi, če to pomeni, da bo kup perila čakal na likanje 3 dni ali pa prah ne bo pobrisan... Ne zgubljaj življenja za nepomembne stvari: NIČ vama ne sme jemati toliko časa, da si do polnoči ne moreta vzeti časa za nežnost...
Želim vama veliko ljubezni, seksa in otročkov, pa seveda, da si vzameta čas !  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.4.2009 21:10:04   
melanija
Ko sva delala na user posted image  sva vsak dan, pa tudi drugače ko nisva delala na otročku sva seksala vsak dan, zelo redko se je zgodilo, da kakšen dan nisva, ali pa da je celo prišlo do pavze en teden.

Ti pa svetujem, da se ne obremenjuj s tem kolikokrat morata, dajta  raje uživat en z drugim, otroček bo že prišel. Jaz si ne znam predstavljat da bi mojemu rekla, da do O ne bova in bova šele takrat, ali pa da bova samo vsak drugi ali tretji dan, meni se zdi to kot neko ukazovanje svojim željam in potrebam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.4.2009 7:52:30   
polho3006
Oj!

Midva v bistvu ne štejeva, preračunavava... plodnih dni, ampak se imava rada in slončkama včasih vsak dan, vačsih vsak drugi dan, bolj poredko pa ne. Glede ˝delanja˝otročka pa...tako kot je že ena napisala, ko bog da, tukaj se ne da nič na silo.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.4.2009 10:40:57   
Lenck
Običajno sva, če se je le dalo (zdravstveno pogojeno) vsak dan ali vsaj vsak drugi, tisti mesec, ko smo naredili bebo, pa sva le ene 3x, 4x mogoče... pa je uspelo user posted image Očitno smo ravno prav trofili.

Svet je takšen, kakršnega vidiš. In vidiš ga tako, kot ga želiš videti.

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.4.2009 11:00:37   
memole80
IZVIRNO SPOROČILO: KiA***

Če ni preveč osebno, bi me resnično zanimalo, kolikokrat na mesec imate user posted image , ko delate na user posted image ? Ker včasih se mi dozdeva, da gredo ti meseci tako hitro naokoli, da se sploh ne zavedamo in že je user posted image  tu, ko je treba spet malo počakati. Torej ne zanima me podatek na dva dni, na tri dni, ampak kolikokrat.

Mah, mi ko sva delala na otroku, sva kar pridno delala, ampak ni bilo nič. Potem pa sva vse skupaj prepustila usodi, čisto odmislila in je prišel. Full je odvisno od psihe in da nisi pod stresom. In predvsem nisva načrtovalauser posted image . Srečno!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.4.2009 11:16:54   
Jane77
O madonca, eni pa res seksate ko zajci user posted image  Hec! No, midva zelo poredko, ker pač ni take potrebe, da bi kar vsak dan štancala user posted image , trudim se, da ob plodnih dnevih na 2 dni ali na 3 dni,,,ostalo pa kr bolj poredko...no, otročka še nismo naredili...

LP

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.4.2009 20:20:01   
LUNA83
Midva skoraj vsak dan, kakšen krat na dva dni, enkrat sva na 3, drugače pa vsak dan. Pa delava včasih do 1 ponoči in drugi dan zjutraj ob 7 pa kaj,.. če se dela bebo se dela user posted image user posted image user posted image

Čakamo +

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.4.2009 20:22:51   
blaža
No mi več ne delamo na tem, ma ni blo neke razlike ko smo delali na tem in zdaj. Ko mi pač ni blo, al pa njemu, pač nisva. Samo zaradi tega, da bi se prijelo,..user posted image , mora bit filing. No če ti je za to vsak dan filing, pa še tolko boljše.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.4.2009 1:41:41   
mojca345
prvi mesec ko sem štela 10 krat..pol pa nisem hotla več štet...

zdaj ko sva skupaj, pa vsak dan...čez vikend tudi dva krat....

na silo pr men ne gre nič...da bi seksala zarad otroka, mi telo zablokira...ker se sem počutila ko mašina

seksava, ker nama je "vroče" drug ob drugem..

če se pa kaj prime, bo pa lepo....

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.4.2009 11:57:23   
ursap
midva sva na vsake dva do tri dni.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.4.2009 15:05:49   
nevestica08
Pomoje je najbolš tko ko je mojca345 rekla. Če sam šteješ in seksaš samo, da bi naredu otroka sigurn ni nobene sproščenosti. Jst bom poskušala čim manj na to mislt, ko bova začela delat na user posted image , vem pa da bo težko. 

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.4.2009 16:59:46   
patella

ja, mene tut skrbi, da bom težko odmislila... Sm človk, ki preveč tuhtauser posted image in pol psiha dela svoje. TKo, da bojo naši otročki najverjetneje ratal na kakem sproščujočem dopustuuser posted image

(odgovor članu nevestica08)
Neposredna povezava do sporočila: 19
6.4.2009 18:25:55   
lenčy
glede na pretekle izkušnje nekako verjamem v usodo in če mi bo sedaj usojeno imeti otročka ga bom tudi imela, če ne pa ne-bomo vidli.  zato mislim, da mi vsi ti živčki ne bodo nič pripomogl k zanositviuser posted image .

(odgovor članu patella)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.4.2009 9:44:25   
giotti
Očitno sva midva edina, ki sva v prvo in zdaj v drugo zanosila s samo enim spolnim odnosom. Zdaj v drugo je bilo vmes veliko mesecev, ko sva večkrat kot samo enkrat, pa se ni prijelo. Prijelo se je šele tisti mesec, ko sva samo tisti večer, ko je ovulacijski test pokazal pozitivno. Oba sva imela neko intuicijo, da se je treba vzdržati do tistega pravega plodnega dne, ki je samo eden, da bo res veliko materiala za tisti trenutek. Neskončno sem hvaležna, da so izumili ovulacijske teste.
Srečno, punce, tako ali drugače... kot je ena rekla, načinov je ogromno, jaz bi celo rekla toliko kot je parov, ki si želijo otročka.

< Sporočilo je popravil giotti -- 7.4.2009 9:49:12 >

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 21
7.4.2009 10:39:05   
Anonimen
Jaz se nikoli nisem lih obremenjevala s tem kdaj bo ratalo..prvič sem zanosila na dopustu, kjer sem bila v totalnem odklopu..drugič z 1 nezaščitenim spolnim odnosov, ampak ene 3 dni pred O, tretjič pa smo tudi samo 2x brez kondoma, pa se je prjelo..mislim, da je bilo tudi ene 2, 3 dni pred O! Seveda so vsi otročki zaželjeni, in sedaj komaj čakamo na tretjega user posted image

(odgovor članu giotti)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
7.4.2009 15:29:13   
Njumi
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Očitno sva midva edina, ki sva v prvo in zdaj v drugo zanosila s samo enim spolnim odnosom. Zdaj v drugo je bilo vmes veliko mesecev, ko sva večkrat kot samo enkrat, pa se ni prijelo. Prijelo se je šele tisti mesec, ko sva samo tisti večer, ko je ovulacijski test pokazal pozitivno. Oba sva imela neko intuicijo, da se je treba vzdržati do tistega pravega plodnega dne, ki je samo eden, da bo res veliko materiala za tisti trenutek. Neskončno sem hvaležna, da so izumili ovulacijske teste.
Srečno, punce, tako ali drugače... kot je ena rekla, načinov je ogromno, jaz bi celo rekla toliko kot je parov, ki si želijo otročka.

To si pa prav lepo napisala! user posted image

Lp, pa srečno vsem!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 23
8.4.2009 7:52:05   
murkica
Ja pri nama je bilo tudi tako, da sva leto in pol pridno user posted image . Ko pa je uspelo, pa sva 3-krat v celem mesecu, ker je bil splet okoliščin takšen, da je potem moj zbolel za neko trebušno virozo, še za tem pa je imel spermiogram in tudi nisva mogla. Tako, da sem jaz prepričana, da če seksamo zaradi ljubezni(kar resnično upam da je razlog), nekje v ozadju ostaja velika želja po otročičku, ki jo ne moremo premagati. Tako, da poskusite se resnično odklopiti in morda bo to ključ do vašega uspeha. Privoščite si kakšne mini počitnice samo za vaju in uživajta resnično en z drugim. Ne bom pa seveda rekla, da to pri vseh pomaga. Na žalost je včasih pri komu potrebna medicinska pomoč, ampak zaradi tega se nič ne sekirajte, pač jaz vedno pravim, da za dobre stvari se je treba še posebaj potuditi.
No mi smo se trudili dobro leto in pol, zdaj pa naša pikica raste v trebuščku.
Tako, da le pogumno in držim pesti, da vse čim prej zagledate magični user posted image  user posted image !!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Njumi)
Neposredna povezava do sporočila: 24
18.4.2009 22:50:40   
grahek85
Hm, midva  user posted image nekje na dva dni, včasih vsak dan, včasih pa tudi cel teden ne, ampak to je bolj poredko. No ja, ravno danes sva se smejala - je pač tako, da sva se zdaj dva tedna bolj slabo videla in sva vmes samo 2x uspela najti priliko, od petka popoldne sva pa končno imela čas zase in sva kr pošteno nadoknadilauser posted image
tistikrat, ko nama je uspelo zanosit, je blo pa res vse tako, da sem najmanj mislila, da bo to to. Sva se tudi bolj malo videla, pa še to samo dopoldne.
Midva torej nimava težav s tem, da loviva ugodne frekvence. Verjamem pa, da je tistim parom, ki sicer user posted image manj, težje, ko se odločijo za otroka. Takrat je pa občutek "moram" verjetno neizogibno prisoten, če se odločita za vsaj drug dan. Takrat so pa ovulacijski testi verjetno res sila dobrodošli...

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?