Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kofetarce-prosim pomoč! 9.5.2005 14:10:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da ima Jacobs nekaj takega.
|
|
|
|
kofetarce-prosim pomoč! 9.5.2005 14:11:47
|
|
|
|
Luni
|
A proja in cikorija v instant napitku Bianca (ali Blanca :zmeden2: ) ti pa ne paše? Pa še zdravilne učinke ima? :muca:
|
|
|
|
kofetarce-prosim pomoč! 9.5.2005 14:11:53
|
|
|
|
Muffin
|
Nescafe imajo tudi brez kofeina in se zmeša samo z vročo vodo. LP, Maja
|
|
|
|
kofetarce-prosim pomoč! 9.5.2005 14:12:02
|
|
|
|
kepica
|
Al bina,a misliš tistega iz reklame ko en tip na avionu zahteva sam vročo vodo? Sem tut jest že tuhtala,pa se mi zdi,da je s kofeinom:(
|
|
|
|
kofetarce-prosim pomoč! 9.5.2005 14:12:15
|
|
|
|
AnBan
|
Pa sam dolij mleko zraven..:kava:
|
|
|
|
kofetarce-prosim pomoč! 9.5.2005 14:12:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Seveda obstajajo, edino za tiste z mlekom pa ne vem. Sicer imaš pa tudi en tak mlečni nadomestek v prahu, ki je tudi primeren za v pisalno mizo.
|
|
|
|
kofetarce-prosim pomoč! 9.5.2005 14:12:55
|
|
|
|
Lenny
|
Pri Muellerju poglej instant Cappuccino od Krueger-ja. Eden je tudi brez kofeina. Samo z vročo vodo ga zmešaš in ..... njami....
|
|
|
|
kofetarce-prosim pomoč! 9.5.2005 14:13:16
|
|
|
|
kepica
|
Ja,Luni in Muffin.Takih je cel kup,ampak navadnih,brez mleka. Jaz bi pa takega,ki ima dodano mleko ali smetano.A nisem zahtevna:ups:
|
|
|
|
kofetarce-prosim pomoč! 9.5.2005 14:13:59
|
|
|
|
kofetek2010
|
Illy - ekspreso tudi v nekaterih kafičih :bravo:
|
|
|
|
kofetarce-prosim pomoč! 9.5.2005 14:14:28
|
|
|
|
Nani-nani
|
Saj obstaja Nescafe ali Jakobs brez kofeina, sicer to ni turška kava. Prave kave ne prenesem in ker nesmem kofeina pijem nescafe. Žlico ali dve preliješ z vročo vodo, sladkaš in dodaš mleko. To je to.
|
|
|
|
kofetarce-prosim pomoč! 9.5.2005 14:14:35
|
|
|
|
kepica
|
A res Lenny:zmeden: Bi blo prov fino,če bi blo res.Ja,v Mullerja pa res nisem šla gledat.Takoj,ko bom imela čas,letim gledat... Hvala za predlog:rozica:
|
|
|
|
kofetarce-prosim pomoč! 9.5.2005 14:16:35
|
|
|
|
kepica
|
Problem je v tem,da v pisarni ne morem imet mleka,ker nimamo hladilnika:grrr: Zato pa pride samo v prahu v poštev.Samo streseš v vodo in uživaš...:)
|
|
|
|
kofetarce-prosim pomoč! 9.5.2005 14:16:47
|
|
|
|
Lenny
|
Res, res! :) Za v navadno instant kavo brez kofeina pa dobiš tudi mleko v prahu (instant): kaffee weisser tudi od firme Krueger, pa še cena je ugodna, tako da na tem malem luxuzu ne bankrotiraš. :)
|
|
|
|
kofetarce-prosim pomoč! 9.5.2005 14:26:59
|
|
|
|
Ajsha
|
Nescafe capuccino v vrečkah obstaja v varianti decaffeiniert. Sicer nisem čisto prepričana, da sedadobiti tukaj ampak v Avstriji ga imajo v vsaki štacuni. Ta ima zraven tudi mleko in sladkor. LP!
|
|
|
|
kofetarce-prosim pomoč! 9.5.2005 14:31:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Barcaf ima tudi brezkofeinsko kavo skoraj vsaka firma jo sedaj ima.Povsod jo najdeš,v tujini in doma.
|
|
|
|
kofetarce-prosim pomoč! 9.5.2005 14:32:29
|
|
|
|
kepica
|
Ne morem vrjet:bravo: Pol pa še kr dobr kaže,da bom enkrat lahko kofetkala tut v službi.Doma si kuham Barcafe decofein.:bravo:Komaj čakam,da se mi nehajo sline cedit.Hvala punce,da ste mi pomagale.Sem vedla,da lahko računam na vas.:rozica: lp kepica
|
|
|
|
kofetarce-prosim pomoč! 9.5.2005 16:16:42
|
|
|
|
CatJa
|
A vodo imate v službi? Če ne morš še tisto dobit v prahu! :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
kofetarce-prosim pomoč! 9.5.2005 16:24:19
|
|
|
|
spacey
|
Ja jst tut pijem brezkofeinsko :kava: in meni je najbolj všeč Barkaffe in Santana. Priporočam. :) Lp; :kuza:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?