|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cepljnje za rotavirus
30.3.2009 8:57:11   
VRTNICA84
Pozdravljene!

Imam vprašanje kakšno je vaše mnenje o cepljenju za rotavirus?
Ker eni mi ga priporočajo, drugi ne.  Zaniima me vaše mnenje.

Hvala za odgovore.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cepljnje za rotavirus
30.3.2009 8:59:28   
koala
Vsaka mamica katere otroček je prebolel rotavirus ti bo cepljenje priporočila. Jaz sem tako dolgo mučkala da je bil prestar za cepljenje. Sem se pa trdno odločila, da naslednji bo cepljen ko sem videla kako je zdelal sinčka in hčerko mojih prijateljic.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.3.2009 9:36:39   
porednica22
mi smo našo cepili in res ni dobila rotavirusa...je pa tako, da je čisto možno, da ga tudi cepiš in vseeno dobi rotavirus... tako da ... jaz ga vseeno priporočam.lp

porednica

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.3.2009 10:18:50   
ksenija12
sicer je bilo na to temo že veliko napisanega...pa vseeno...jaz ga toplo priporočam...ni neka drama, otrok popije sirup, ampak kdor je kdaj videl otroka, ki ima roto in je na infekcijski, bi plačal še trikrat več, samo da mu ne bi bilo treba dat tega čez...cepivo ne prepreči 100% da bi dobil virus, ampak če ga dobi, otroka ne prizadane v tako hudi obliki da bi moral v bolnico...kar v nasprotnem primeru skoraj vedno mora (otrok mlajši od 3 let)

Neposredna povezava do sporočila: 4
30.3.2009 11:24:14   
LEJLA
Nasi 3-je so vsi cepljeni. Zakaj?
Zato, ker hodijo v vrtec in tam ga slej ko prej fases.

Ce bo pa otrok po koncu porodniske se vedno doma (pri babici, privat) in ne bo imel stika z otroci iz vrca (sorojenci, bratranci) potem verjetno ni panike , ce ne cepis.

samo moje mnenje
lp

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.3.2009 12:07:28   
Pšemek
Mi smo jo cepili kjub temu, da po končani porodniški še ne bo šla v vrtec. Razlogi za... Je ksenija12 tako dobro napisala, da sama ne bi mogla bolje.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu LEJLA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.3.2009 17:32:52   
sanela2
Jaz sem ga cepila in je bilo vse ok, svetujem ti cepljenje, še posebej če bo otrok obiskoval vrtec, boš bolj pomirjena. Moja kolegica ta male ni dala cepit in zdej se nahajta v SG v bolnišnici, ker je otrok fasal rotavirus. Tudi cepljeni otroci ga lahko staknejo ampak ne tako na hud način kot necepljeni.  Otroka rotavirus čisto zdela, da je ful bogi. Vsaki svetujem cepljenje.

Neposredna povezava do sporočila: 7
30.3.2009 18:22:35   
Petr_a
Nisem cepila nobenega.
Zakaj-se mi ne zdi potrebno

(odgovor članu sanela2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.3.2009 18:47:01   
nia5
Sem cepila. Zakaj bi morala zbolet, če ni treba.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.3.2009 7:37:38   
Mesečnica
Prvega nismo cepili, ker nismo vedeli za to možnost (P nam ni nič omenila, jaz sem pa za to cepljenje prepozno izvedela). Drugi je bil cepljen, ker mu res ne privoščim, da bi fasal rotavirus. Zdaj samo upam, da ga tudi prvi ne bo dobil, ker gre jeseni v vrtec, pa bo star šele dobri dve leti, tako da bi ga rotavirus lahko kar močno zdelal.

< Sporočilo je popravil Mesečnica -- 31.3.2009 7:38:22 >

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.3.2009 21:04:34   
čipka
IZVIRNO SPOROČILO: ksenija12

sicer je bilo na to temo že veliko napisanega...pa vseeno...jaz ga toplo priporočam...ni neka drama, otrok popije sirup, ampak kdor je kdaj videl otroka, ki ima roto in je na infekcijski, bi plačal še trikrat več, samo da mu ne bi bilo treba dat tega čez...cepivo ne prepreči 100% da bi dobil virus, ampak če ga dobi, otroka ne prizadane v tako hudi obliki da bi moral v bolnico...kar v nasprotnem primeru skoraj vedno mora (otrok mlajši od 3 let)

Se podpišem pod ksenjio.  In ja, jaz sem svojo tudi cepila.

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?