Anitka
|
Ahoj! Pa sem spet tukaj. Najprej sem mislila, da bi se danes malce odklopila, a sem si vseeno premislila, saj berz vas kot zgleda več ne morem. Kako sem? :zmeden::zmeden::zmeden: Še vedno sem precej :( Me to tokrat spet kar zdeluje, pa še tole :hudicek: vnetje. Še dobro, da se me je farmacevtka v lekarni usmilila in mi dala vaginalete Gyno-Daktarin brez recepta. Ko ma huič malde zgleda to pač tako. So mi pa ob besedah zlate NENI spet solze kar stopile v oči. Draga prijateljica jaz pa verjamem, da si tudi ti rojena za mamico. :rozica::rozica::rozica: Upam, da sta z :love: uživala in se predajala užitkom, ki vama jih življenje ponuja. Punce res hvala vsem za prijazne besede. Sem prav vesela, ko vidim, da mi v teh trenutkih stojite ob strani. Hvala CMOKEC :rozica::rozica:, hvala MIŠKA 2004 :rozica::rozica:,hvala BLABOMA :rozica::rozica: hvala EMAMAIR :rozica::rozica:, hvala vsem :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: TINKAMIŠKA vedi, da si tukaj med nami vedno dobrodošla, saj je lepo videti, da :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: ne pozabljate na nas in nas vedno znova in znova prihajate bodrit. BETY obljubim, da bom trno prijela za tole vrv in upam, da nekoč vsaj ena :duda: le pripleza do mene. Zate pa pestke :miska::miska::miska::miska::miska: da bo tokrat uspešno. MAŠA 26 se bom poskušala veseliti vsakega grižljaja posebej ;);) S krvomočnico pa sem enkrat že poskušala in morda je res spet čas, da še enkrat poskusim. KOALA bom poskušala ne se vdat, čeprav je na hipe zelo težko. In tudi tebi hvala za vso ljubezen in podporo.:rozica::rozica::rozica: GEA 1 veš glede dopusta pa ne vem kaj naj rečem, Sva bila lani 14 dni pa žal ni bilo nič, pa letos sva bila za prvomajske pa .... Čeprav dokler ni M je vedno upanje, je prio meni tokrat upanje zelo minimalno (1%) Ma saj bo, moralo bo enkrat posijati sonce tudi v moje življenje. Punce lepo se imejte in se beremo spet jutri - upam, da že boljše volje. LP, vaša Anitka:pika:, ki na hipe izgublja upanje, a je vseeno odločena, da se ne vda ;)
|