|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (224. nadaljevanje)
9.5.2005 19:50:44   
Anitka
Ahoj!

Pa sem spet tukaj. Najprej sem mislila, da bi se danes malce odklopila, a sem si vseeno premislila, saj berz vas kot zgleda več ne morem. Kako sem? :zmeden::zmeden::zmeden: Še vedno sem precej :( Me to tokrat spet kar zdeluje, pa še tole :hudicek: vnetje. Še dobro, da se me je farmacevtka v lekarni usmilila in mi dala vaginalete Gyno-Daktarin brez recepta. Ko ma huič malde zgleda to pač tako.

So mi pa ob besedah zlate NENI spet solze kar stopile v oči. Draga prijateljica jaz pa verjamem, da si tudi ti rojena za mamico. :rozica::rozica::rozica: Upam, da sta z :love: uživala in se predajala užitkom, ki vama jih življenje ponuja.

Punce res hvala vsem za prijazne besede. Sem prav vesela, ko vidim, da mi v teh trenutkih stojite ob strani. Hvala CMOKEC :rozica::rozica:, hvala MIŠKA 2004 :rozica::rozica:,hvala BLABOMA :rozica::rozica: hvala EMAMAIR :rozica::rozica:, hvala vsem :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

TINKAMIŠKA vedi, da si tukaj med nami vedno dobrodošla, saj je lepo videti, da :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: ne pozabljate na nas in nas vedno znova in znova prihajate bodrit.

BETY obljubim, da bom trno prijela za tole vrv in upam, da nekoč vsaj ena :duda: le pripleza do mene. Zate pa pestke :miska::miska::miska::miska::miska: da bo tokrat uspešno.

MAŠA 26 se bom poskušala veseliti vsakega grižljaja posebej ;);) S krvomočnico pa sem enkrat že poskušala in morda je res spet čas, da še enkrat poskusim.

KOALA bom poskušala ne se vdat, čeprav je na hipe zelo težko. In tudi tebi hvala za vso ljubezen in podporo.:rozica::rozica::rozica:

GEA 1 veš glede dopusta pa ne vem kaj naj rečem, Sva bila lani 14 dni pa žal ni bilo nič, pa letos sva bila za prvomajske pa .... Čeprav dokler ni M je vedno upanje, je prio meni tokrat upanje zelo minimalno (1%) Ma saj bo, moralo bo enkrat posijati sonce tudi v moje življenje.

Punce lepo se imejte in se beremo spet jutri - upam, da že boljše volje.

LP,

vaša Anitka:pika:, ki na hipe izgublja upanje, a je vseeno odločena, da se ne vda ;)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
9.5.2005 20:20:25   
tinkamiška
Anitka:rozica:

Zmeraj tako lepo napišeš post, da te je prav veselje brat. Brez tebe tale forum sploh ne bi bil enak. Pa saj ostale punce ste vse super in vsaka je nekaj posebnega, ampak Anitka, ti si tukaj en tak pomembni člen, ne znam opisat:rozica::rozica::rozica:

Ko je bil mimo prvi ciklus po operaciji in se je prikazala M sem res podvomila, da nama bo ratalo po naravni poti in se me je lotevala žalost, ko sem samo pomislila kako dolgo bo še treba čakat na kak umetni postopek. Sem bila ves čas žalostna, čeprav sem se trudila ne obupat. Vem kako je gledat v prihodnost s strahom. Potem sem se v drugem ciklusu nekoliko pomirila in se začela pripravljat na najhujše, možek mi je skoraj vsak dan moral zatrjevati, da nama bo enkrat ratalo in zgodilo se je.

Ko sem se po tistem pogovarjala z znanko, ki ji je ravno tako ratalo v drugo po operaciji je rekla, da sej je težko, da rata v prvo, če se pa še vse privaja na novo pripravlejo okolje v trebuščku.

Mogoče je tudi pri tebi tako in če se bo slučajno prikazala M to še čisto nič slabega ne pomeni:rozica::rozica::rozica:

Stiskam pesti:miska::miska::miska:, da boš na srečanju, ki ga imate v petek že skrita :nosecka:srečka in prav tako Pika:rozica::rozica::rozica:

Lepo se imejte tudi vse ostale in tudi za vas stiskam pesti in se po tihem že veselim z vami:miska::miska::miska:

Vaša Tinka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
9.5.2005 20:35:14   
Anitka
Draga Tinkamiška - da bi se tvoje besede pozlatile. Torej sem lahko žalostna pa mi lahko vseeno rata. :bravo::bravo::bravo::bravo: Eh saj bo in hvala ti za tako lepe besede. Žal mi je le, da te še ne bom spoznala, a upam, da se vkratkem kje srečave tudi midve. Saj sem si v glavi že zdavnaj izdelala scenarij, da mam po LPSC čas tam nekje do julija/avgusta, samo veš tista želja po prvem boju. 8)8)

Tinka želim ti lepo nosečnost še naprej in ostani z nami :rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
9.5.2005 21:39:24   
tia
Hajlo,

naj se eš tukaj na hitro oglasim,namreč bolj težko sedim,kajti ta moj trebuh mi dela šole že dobre 4 dni.
Kot sem pisala že pri temi srečanje,me zdnaje 4 dni daje nekakšna bolezen,če lahko temu rečeš bolezen.Boli me trebuh,zgaga je nemogoča,ponoči ne spim,pa po vrh me je še začelo balto zezat,dobila sem drisko in če v roku 2 dnevov ne bo boljše bom morala v bolnišnico na infuzijo,kajti to ni dobro lahko dehidriraš.
Sedaj sem na dieti brez soli in samo čaj od borovnice pijem,res upam da bo že jutri boljše in bom v petek lahko prišla v MB.
Sem pa res tečna in ni mi do ničega,samo bi ležala ter čutila kako moj mali :duda: me brca prav v mehur.

Sem malce naklofala o mojih težavah,saj drugo ne vem nič novega.

Mislim na vse vas,pa čeprav se nisem oglasila,ali sedaj morem spet leteti do wc-ja,res si želim da bo to čimprej mimo.

pa pa

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Tia

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
9.5.2005 21:42:58   
pika74
Anitka - zdrži samo še malo - čisto malo je še pred tabo, preden zagledaš tisto najlepše :roza::modri::duda::modri::roza:

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.