|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (224. nadaljevanje)
8.5.2005 19:21:02   
Anitka
Hojla!

Odpiram kar novo nadaljevanje, ker se prejšnje pomika počasi na drugo stran. Kako ste kaj prijateljice drage? Jaz sem :zmeden::zmeden2::zmeden::zmeden2: saj ne vem kaj naj napišem. Nekam prav čudno se počutim. Sem na momente jezna, polna pričakovanj, pa spet nekam obupana, pa spet brez nekih posebnih občutkov.... 8)8)8)8) Sem bila na morju in sem si nabrala novih moči, a po vrnitvi sem spet nekam malodušna, sploh sedaj, ko sem preko polovice ciklusa in ne vem kaj se bo dogajalo naprej. Saj sem si že dopovedala, da sedaj po laparoskopiji bi nama naj uspelo enkrat tam do julija, avgusta, a po drugi strani pa si želim, da bi bil ta julij že kar ta mesec. Hja in naj povem, da se me je lotilo spet to 100000 krat prekleto vnetje in pa tudi malce izcedka. :zmeden2::zmeden::zmeden2::zmeden: In ne vem kaj naj si o slednjem mislim? Do sedaj sem mislila, da je pač izcedek bil posledica moje ciste, toda cisto so mi sedaj odstranili :zmeden2::zmeden2::zmeden2: Močno upam, da je pa morda to tokrat vgnezditvena krvavitev, ker v nasprotnem primeru več sploh ne vem kaj naj si mislim. Pa zakaj me muči spet izcedek? Posledica česa je?:((:((:(( Vsi drugi izvidi so bili vedno O.K., torej zakaj!?!?!?!?!?!?!? Kaj sem komu kriva? Najraje bi zaspala in se zbudila nekje na drugem planetu. Še malo pa bosta pretekli dve leti odkar se trudiva za :duda: A si je res ne zaslužim?

Se opravičujem ker sem malce zamorila, a tu pa tam moram izliti iz sebe mojo žalost in obup. Tako nemočno se počutim :(:(:(:(:(

In kako ste kaj ve? Upam, da veliko bolje.In za čigave :modri::roza: moramo v teh dneh stiskati :miska::miska::miska::miska: Vem, da za PIKO 74 in DADICO, kaj pa ostale?

:nosecka:BAMBI upam, da si sedaj v redu in da tako tudi ostane.

Kaj pa :nosecka:TIA? A spet na veliko delaš? A greš v petek?

ASTRA kdaj izdaš kraj srečanja?

PIA 73 upam, da je tvoj sonček že zdrav.:rozica::rozica::rozica::rozica:

In KOALA a se že pripravljaš na veseli dogodek?

BETY zate in za tvoje :duda::duda::duda: :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Punce lepo se imejte, želim vam lep začetek novega tedna in čimveč novih srečk :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:

vaša Anitka:pika:

Neposredna povezava do sporočila: 1
8.5.2005 19:28:33   
GoYa
Ej, Anitka, seveda si zaslužiš eno prečudovito :duda:. Prepričana sem, da bo tudi tebe sreča kmalu obiskala. A ni letos leto fosilk :bravo: Bo, bo, boš vidla ;)
Prepričaj se, da bo, pa bo. Tako kot sem se jaz, da mi bo ratalo naravno. ;)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.5.2005 19:31:18   
biba77
Anitka, ne daj se!!! :(:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::(
Trdno verjemi, da si na najboljsi poti. Mogoce pa bosta obe z Piko74 na srecanju ze :nosecka::nosecka:? Uuuuh, to bi bilo dvojno presenecenje. :bravo::bravo::bravo:

In, ce ti povem, sem tudi jaz nekako enake volje.
Sem se ravno pred par dnevi pogovarjala s prijateljico, ki ima tudi tezave :(, pa sva ugotovili, da sva ze obe nekako otopeli. Edini dnevi, ki nama se lezejo pod kozo, so tisti, ko se bliza :hudicek:M. Ampak, midva z :love: se ne dama in pridno :sloncek::sloncek::sloncek:... Pa ni :hudicek:, da nama ne bo ratalo. In to 3x!!!

Srecanje bo malo blizje Bambi:rozica:, da se ona ne bo rabila vozit. Fer? :zmeden2: Koliko vas bo iz pomurskega konca? :zmeden: Z Bambi sva eno okvirno rezervacijo naredle...

Sicer pa sva se z :love: odlocila, da bova kupila se en mali avtek za mene. Denarja je sicer malo, samo, ce boma zidala tako dalec od zdajsnjega doma (dobrih 30 km), bo drugi avtek nujno zlo. Bo pa rabljen... Ampak MOJ! :):):):)

No, drzim :miska::miska::miska: za vse :nosecka::nosecka::nosecka:, za vse, ki so ze :nosecka::nosecka::nosecka:, pa tega se ne vedo, in za vse ostale, ki bomo prav kmalu :nosecka::nosecka::nosecka:.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: vsem!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.5.2005 19:45:59   
Anitka
Ej punci moji zlati, hvala vama. Saj vem draga GoYa da se moram prepričat, da bo, ampak včasih pridejo taki dnevi, ki me kar zlomijo. In vem, da se ne smem vdati. Sem pa zelo hvaležna, da sem našla RR-jo in na njej ogromno prijateljic, ki čutijo z mano. Zato hvala vsem :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: da me držite pokonci.

ASTRA ja super. Kdo prie z mojega konca pa ne vem. Sem se nekaj tudi z A&T pogovarjala, ki bo morda vseeno prišla, čeprav je drugače malce z RR-jo odklopila in pri odločitvi jo tudi podpiram in upam, da se kmalu spet vrne med nas. Pa upam, da TIA pride, pa PI moram kontaktirat, pa KORNELIJA se je že pofočkala. Nekaj nas bo sigurno.

Čavči,

:pika:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.5.2005 20:31:18   
Pia73
Ja, Anitka naša dragi :angel: tudi jaz te popolnoma razumem!

Prav zato sem si želela, da te obiščem v bolnici, da se končno spoznam s tako čudovito osebo kot si ti. In takrat je bila idelana priložnost saj si bila dokaj blizu jaz sem se v redu počutila pa še moj sinko je bil zdrav. In to je bila res moja srčna želja; spoznati :angel: RR-ja.

In vedi, da kakorkoli se bo zadeva ta ciklus obrnila tudi tebi je namenjena :duda: in sicer najmanj ena!

Astra jaz imam tudi zelo star avto, 14 let, pa kar gre. Sem pa popolnoma neodvisna. Super! Mogoče boš pa ti tudi na srečanju :nosecka:

LP Pia73

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.5.2005 20:55:03   
Anitka
Pia 73 a veš, da so mi solzice kar napolnile očke. Hvala ti za tako lepe besede in vedi, da sem tudi jaz neizmerno hvaležna, da sem te lahko spoznala, pa še tako ste me presenetile s svojim obiskom.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: In veš kaj sem malce prej razmišljala, da si pa morda zadam nov cilj - najprej zrediti se nekje za 4-5 kg potem pa :duda: Bomo videli kako se bo izteklo v tem cilkusu, potem bo pa odločitev padla. In že zbiram predloge redilne diete.

Punce hvala še enkrat :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Anitka:pika:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.5.2005 21:00:16   
pika74
Anitka :pika:

razmišljam, kaj naj ti napišem glede izcedka...:zmeden2:... mogoče se pa od operacije še ni čisto zacelilo.

Meni se zdi, da je Pušenjak enkrat pisal, da se te operacije zacelijo po 6-8 tednih. Samo ugibam.

Mogoče je pa vgnezditvena krvavitev:miska:

Karkoli že je, upam, da bodo vsi dvomi pojasnjeni.

Se pa spomnim, da sem se tudi jaz prvi mesec po operaciji prav čudno počutila. Polna pričakovanj in nestrpnosti...

No, saj zdaj pa nisem dosti drugačna. Samo bojim se, da bom čez par dni čist na tleh ob spoznanju obiska :hudicek:.

Anitka, drž se:rozica::rozica::rozica::rozica:

Lp
:metulj:
(zdej grem pa TV gledat National Geographic:duda: )

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.5.2005 21:09:51   
Pia73
Anitka pridi k meni za kakih 14 dni. Pa, če boš pojedla pol tistega kot pojem jaz boš imela kmalu preveč kil,... :)-

Drži se draga moja! :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.5.2005 21:11:37   
Anitka
Hej PIKA 74 ja jaz srčno upam, da se bo izkazalo, da sem se brezveze sekirala. Ma sicer pa bo kar bo. Samo veš ni mi logično, da bi se npr. izceki še kar nadaljevali, če sem bila pa 100% da so posledica ciste. Bomo videli, če ne prej pa pač julija dorekli kako in kaj naprej v MB.

Zate pa vsekakor :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da si že nova srečka :nosecka:

Jaz pa nimam National Geographica :((:((:((:((

Pa pa,

Anitka:pika:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.5.2005 21:12:40   
Anitka
Zmenjeno Pia 73- pridem.:)-:)-:)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.5.2005 21:21:55   
lucika
oj, anitka. jaz ti jih podarim, kile mislim. res, cisto gratis! o, ko bi to šlo...

drugače držim pesti za vse. četrtek pa je dan, ko bi jih še sama potrebovala. pomoč od zunaj lahko samo koristi. da koooončno ugledam dve crtice in ne samo rozastih romedov, ki ne kazejo nic...

lp

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.5.2005 21:24:29   
Anitka
Lucika tudi zate :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da bosta tokrat romedovi :roza:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.5.2005 21:50:43   
miska2004
Ojla prijateljice, da se še jaz malo (na hitro) pofočkam... Najprej vas vse lepo pozdravljam, pa da vam povem, da sem vas full pogrešala v zadnjih dveh tednih, kolikor me ni bilo - sem se mal odklopla od RR, pa v službi bila norišnica, pa na dopustu sem mal bla, vse skupaj).
Upam da ste vse v redu! Anitka pikica draga, te čist razumem, da si jezna in slabe volje, kdo pa ne bi bil, in vse smo take, včasih pač pride tako obdobje. In takrat je treba mal pojamrat, se mal pogovorit, je potem takoj boljše.;)
Jaz verjamem, da ti bo prav kmalu uspelo! S takimi mislimi pojdi danes spat, pa se ti bo kaj lepega sanjalo, jutri pa boš vstala polna dobre volje in pozitivne energije. In to ti bo pomagalo za naprej. Držim pestke zate :miska::miska::miska:

Vsem ostalim pa želim čimlepši začetek tedna, pa da le-ta hitreje mine (sploh za Piko in ostale, ki naj bi s testom počakale do petka 8) ). Držim pestke za vas :miska::miska::miska:

Vse dobro vsem :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.5.2005 22:45:52   
neni
Zdravo pupice!
Sem vas pogrešala, sam sva z mojim pohajala pa sem poskusila uživati v tem, kar mi življenje trenutno ponuja.
Anitka moram ti povedat, da te res nismo navajene take negativna, samo zato pa je tale RR, da povemo vse svoje slabe misli, da se bodrimo med tem čakanjem. Prav je, da tudi ti kdaj popustiš pritiskom in se "spoveš": Tako je lažje! Vsekakor pa mislim, da tisti ki ureja naše življenje nikakor ne more biti "tako neumen", da tebi ne bi podaril pikice ali dveh ali celo treh. Nikoli! Saj si vendar rojena mamico. :rozica::rozica::rozica:Zase še vedno malo dvomim, zate pa nikoli. Drži se v teh dneh ko je malo žalosti v zraku. Enkrat, in to prav kmalu nam boš tudi ti sporočila veselo novičko. Komaj čakam in :miska: zate.

Za vse, ki v teh dneh čakate :modri: pa iskreno vso srečo, posebno za Piki74.

lp Neni

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.5.2005 23:42:05   
cmokec
Anitka, vem, da je hudo, a operacija je za tabo in cilj je vse bližje. Vem, da to že vse veš, a morda se bojiš novega upanja. Ne boj se, :duda::duda::duda: so ti namenjene, ker si enostavno rojena zanje. Namenjeni so ti, prav tako kot zrak in sonce, ker si, to kar si. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.5.2005 23:46:06   
tinkamiška
Bi pa še jst nekaj napisala:ups::)

Čeprav me včasih kr malo vest peče, ko berem kako ste na trenutke žalostne in potem še jst kako o sebi napišem in vas mogoče po eni strani še malo razžalostim.

Pa vas razumem, čisto zares in mi je hudo, kadar je katera žalostna in zaskrbljena in bi tako rada pomagala in res komaj čakam, da bom ploskala in juhujala za vsako od vas. In tako rada bi, da bi se to zgodilo kr takoj, ta trenutek, če bi se dalo:rozica::rozica::rozica:

Stiskam pesti in vam pošiljam vzpodbudne misli!!!!:miska::miska::miska::miska::rozica::rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.5.2005 6:16:31   
VITA74
Anitka tako kot so napisale ostala dekleta, vse se nas loti kdaj pa kdaj ta čudna žalost ki ji ni videti konca in kraja, zato pe je toliko lepše ko imamo ena drugo da se bodrimo... a ne punce? :bravo:
In še to ful ful te razumem, kako si želiš da bi bil že ta junij ali avgust ko se ti bo prikazal plusek na testu...ker se tudi jaz tako počutim :( včasih si želim prespati vse mesece do mojga pluska....
Držim pesti za nas ki smo tako nestrpne ker verjamem da bomo tudi me srečke :nosecka:
Lp in veliko :rozica: :rozica: :rozica: za vse

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.5.2005 7:45:32   
Bety
Kaj naj ti napišem, moja draga Anitka....

težko je...zelo težko in veliko neznank še za Pušenjaka, kaj šele za nas....pa je edina rešitev

NE IZGUBI UPANJA, KER TO NAS SAMO ŠE DRŽI!!!!

Ne izgubi ga, ker bo pikica, ki ti je namenjena,zelo žalostna...to je vrv, po kateri bo počasi priplezala k tebi...močno drži to vrv, naredi jo še "debelejšo" in čakaj...mogoče še nekaj let, ker vsaka pikica ni tako močna, da pripleza v enem mesecu...pa vendar, pripleza...:angel::duda::angel: ...samo tvoja :duda:...

to velja tudi za druge RR soborke...to velja tudi za mene...:rozica::rozica::rozica::roozica::rozica:

Kako je pri meni??!!:zmeden::zmeden::zmeden:

Osebno sem prepričana, da stvar ni uspela in čakam samo M...ni hormonskih sprememb, ki so ključne za to...
Pa nič hudega, sem že navajena na to...in kljub temu, sonček sije, dež pada...in živiš edino življenje, ki ti je namenjeno...saj druge ni...

Pa je maj mesec pred nami...:sloncek::sloncek::sloncek:
Nova loterija....

Bety, ki ni še :nosecka:, pa enkrat zagotovo bo :bravo:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.5.2005 7:47:41   
Maša26
Hejhoj punce,

Me ni bilo čez vikend, pa sedajle na hitro čekiram, kako ste se imele ;)

Anitka, danes si verjetno že boljše volje, ampak zelooooooooo te razumem, kot seveda vse ostale. Upajmo, da je tisti izcedek vgnezditvena. Drugače pa, dam roko v ogenj, da si ˝zaslužiš˝ :duda:, kolikor ti jih srce poželi :):rozica::angel::miska::pujs::)

Ne znam si pa v takih trenutkih razložit, zakaj ene moramo čakat, mogoče nam bo pa kaj drugega na ta račun prihranjeno :zmeden2:

Glede kg, jaz bi se prav veselila, če bi se mogla zredit ;), vsak dan sproti bi se veselila dobre hrane ;)

Aja še to sem pomislila, a si že poskusila s krvomočnico? Baje pomaga velikim z nedefinirano neplodnostjo. In če prav razumem, vidva nimata nekih diagnoz, ampak pač ne rata?

Pa še glede te nemoči, ki jo vse čutimo. Jaz se poskušam prepričat, da ta nemoč pravzaprav pomeni, da več kot delamo na tem, ne moremo in da na koncu spet pridemo do tega: :sloncek: brez prevelikega sekiranja in ko bo, bo. Na drugo pa ne moremo vplivat. Saj veste, kaj mislim, nič nismo krive, nič ne delamo narobe, nič se nam ni treba bolj potrudit.. ko bo, bo.

Za večino nas zgleda velja tako kot pravijo: človek obrača, Bog obrne :angel:

Lepo se imejte na srečanju!!!!!!!!!!! :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.5.2005 7:54:30   
biba77
Kilogramcki, kilogramcki,...

Ene jih imamo viska, druge jih pa iscete... :zmeden2:

Mislim, da je Pusenjak zdaj en dan napisal, da dokler ni BMI pod 17, se dolgorocno ne bi smelo bit posledic za plodnost. :zmeden::zmeden:

Hmmm, Pia73, katero znamko avta pa imata? 8)8)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.5.2005 8:07:56   
koala
Anitka :angel: prosim, prosim ne se vdat. Jaz vem, da boš prav kmalu srečka, ker takšna oseba kot si ti enostavno mora to postati. Definitivno si zaslužita pikico in dobila jo bosta. Ne pozabi da te imamo rade. Sicer pa je treba žalosti dati prosto pot, da se pobere in jo nadomesti veselje. Rada te imam prijateljica!!

Aja, Astra Pia73 pa vozi 5-ko!

Koala

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
9.5.2005 8:34:10   
PiaM
No, punce, da vam povem, meni je najlepši dan na RR, ko odprem in vidim da po ekrančku vse migeta in pleše zaradi :modri::roza:.
Za vsako bo ta dan prišel, ne obupat!!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
9.5.2005 9:43:17   
Gea1
Joj Anitka, te prav razumem, kako se počutiš. Ampak bo, ko bo prišel čas za to. Prav vse bomo zagledale naše :duda: in jih stisnile k sebi, kot to zmore samo mama. Boš videla, da bo!
Če ne prej vama bo uspelo na dopustu, ko se bosta malo sprostila in pustila tegobe doma. Saj konec koncev ni nič narobe, le pravi trenutek mora prit.
Pa pusti že enkrat ta izcedek, ki morebiti lahko naznanja tudi vgnezditveno krvavitev. Kdo ve? :)-
Probaj še mogoče krvomočnico.
Kajti probat se splača vse, kar lahko pomaga, škodit pa ne more.

Pozdravček vsem, ki boste kmalu mamice in vsem, ki na to še čakamo. :sloncek:

Ja kje pa bo srečanje? In kdo vse ima namen priti? Komaj čakam, da vas vidim vse po vrsti, tiste, ki ste že s trebuhi in tiste, ki ste še brez.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
9.5.2005 9:52:22   
emaa
Gea spodaj je tema srečanje na petek 13. se mi zdi, nas je že precej pofočkanih, med njimi tudi jaz.

Anitka glavo pokonci, saj ni vse tako slabo, konec koncev se imata z :love: rada in je že to veliko, :duda: pa pride in to zelo kmalu

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
9.5.2005 12:21:40   
pika74
emamair - andrejka76 gre najbrž tud zravn na srečanje:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.