Maša26
|
Hejhoj punce, Me ni bilo čez vikend, pa sedajle na hitro čekiram, kako ste se imele ;) Anitka, danes si verjetno že boljše volje, ampak zelooooooooo te razumem, kot seveda vse ostale. Upajmo, da je tisti izcedek vgnezditvena. Drugače pa, dam roko v ogenj, da si ˝zaslužiš˝ :duda:, kolikor ti jih srce poželi :):rozica::angel::miska::pujs::) Ne znam si pa v takih trenutkih razložit, zakaj ene moramo čakat, mogoče nam bo pa kaj drugega na ta račun prihranjeno :zmeden2: Glede kg, jaz bi se prav veselila, če bi se mogla zredit ;), vsak dan sproti bi se veselila dobre hrane ;) Aja še to sem pomislila, a si že poskusila s krvomočnico? Baje pomaga velikim z nedefinirano neplodnostjo. In če prav razumem, vidva nimata nekih diagnoz, ampak pač ne rata? Pa še glede te nemoči, ki jo vse čutimo. Jaz se poskušam prepričat, da ta nemoč pravzaprav pomeni, da več kot delamo na tem, ne moremo in da na koncu spet pridemo do tega: :sloncek: brez prevelikega sekiranja in ko bo, bo. Na drugo pa ne moremo vplivat. Saj veste, kaj mislim, nič nismo krive, nič ne delamo narobe, nič se nam ni treba bolj potrudit.. ko bo, bo. Za večino nas zgleda velja tako kot pravijo: človek obrača, Bog obrne :angel: Lepo se imejte na srečanju!!!!!!!!!!! :rozica::rozica::rozica:
|