Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Pomoč mamici - MB - zbiranje!!! 8.5.2005 20:30:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Bi katera prišla po nekaj stvari k meni domov, da se odpelje na zbirno mesto? Štajerke mislim...
|
|
|
|
Pomoč mamici - MB - zbiranje!!! 8.5.2005 20:35:23
|
|
|
|
Blink1
|
Gekko...če bo moja krtija vžgala, lahko pridem jaz.:) Pa še nekaj imam za vaju:)-
|
|
|
|
Pomoč mamici - MB - zbiranje!!! 8.5.2005 20:36:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Pridi Ninika ja... jutri greva v mesto, če ne bo dežja, v torek pripravim... A račun za čistilnico:zmeden2::zmeden2::zmeden2:?
|
|
|
|
Pomoč mamici - MB - zbiranje!!! 8.5.2005 20:44:24
|
|
|
|
aj@ja
|
KADIJA! Do konca tedna bomo morebiti imele prevoz. Potrebujemo samo še naslov stanovanja v Grazu in da dorečemo uro ter dan.
|
|
|
|
Pomoč mamici - MB - zbiranje!!! 8.5.2005 21:09:21
|
|
|
|
Kadija
|
Sem pravkar govorila z mamico in trnutno nima prostora za spalnico, kasneje pa bi je bila vesela.Tako da lahko še malo počaka.Vsaj tako sem razumela, ker je bila zveza parkrat prekinjena.Je pa bila resnično vesela.Če bo katera še kaj govorila z njo, naj kar pove, kdaj bo potrbovala, pa bomo zrihtale.Edino, če jo lahko kje skladiščimo, potem bi to bilo še bolje. Rekla pa je , da bi bila zelo vesela plenic, otroške kozmetike in denarja, saj ima zelo nizke dohodke. Za vse podrobnosti pa mi kontaktirajte privat(naslov in morebitna tel. št), da bo komunikacija lažja. Aja potrbuje pa še zaveso za tuš kabino in neko zadevo, da bi zaščitila balkonsko ograjo, ker so luknje v ograji precej narazen in je to lahko nevarno za :duda:.
|
|
|
|
Pomoč mamici - MB - zbiranje!!! 8.5.2005 21:11:32
|
|
|
|
aj@ja
|
No, super. Hvala, Kadija zaenkrat. :bravo::rozica:
|
|
|
|
Pomoč mamici - MB - zbiranje!!! 8.5.2005 22:42:14
|
|
|
|
iva01
|
koliko je :duda: star jaz prinesm nekaj plenic, kozmetike, hrane za :duda:
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?