Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Pomoč mamici - MB - zbiranje!!! 8.5.2005 17:35:06
|
|
|
|
Teni_
|
Ima katera možnost peljat zraven hladilnik. Je pa bolj mali. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
Pomoč mamici - MB - zbiranje!!! 8.5.2005 17:51:32
|
|
|
|
aj@ja
|
Mislim, da je za hladilnik že poskrbljeno. Se pa v MB zbira še za nekatere ljudi, pomoči potrebnih. Če vas zanima, se vam bo oglasila pristojna in vam podrobneje pojasnila.
|
|
|
|
Pomoč mamici - MB - zbiranje!!! 8.5.2005 17:56:55
|
|
|
|
Teni_
|
Mi je Annny, ki je tudi ponudila hladilnik, pisala na privat. Se še morava točno dogovorit katera ga bo dala, oz. katera bo lažje zrihtala prevoz. Ostalo pa bom še pogledala. 100% se bo kaj našlo. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
Pomoč mamici - MB - zbiranje!!! 8.5.2005 17:58:46
|
|
|
|
aj@ja
|
Ja, za prevoz se lahko z Niko povežeta, če bo šlo v Kangooja ali Multiplo. Pa tudi ena skrinja se je našla na Jesenich:bravo:, katero bo menda tudi Nika prepeljala.:rozica:
|
|
|
|
Pomoč mamici - MB - zbiranje!!! 8.5.2005 18:00:16
|
|
|
|
Teni_
|
Nikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Javi se! LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
Pomoč mamici - MB - zbiranje!!! 8.5.2005 18:01:40
|
|
|
|
aj@ja
|
Mojca in Annny - a sta vidve obe iz MB:ups: Se opravičujem, ker si nisem zapomnila. Iz Mb bo pa težko Nika vozila, ker ona je iz LJ.:zmeden:
|
|
|
|
Pomoč mamici - MB - zbiranje!!! 8.5.2005 18:03:19
|
|
|
|
Teni_
|
Aja, jaz sem iz Mb, ja. Annny pa ni. No, bomo videli, kaj bo povedala(Annny). LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
Pomoč mamici - MB - zbiranje!!! 8.5.2005 18:03:59
|
|
|
|
Erdbeere
|
Annny je če se ne motim iz gorenjske...iz tam se lahko jest ponudim pa kaj peljem
|
|
|
|
Pomoč mamici - MB - zbiranje!!! 8.5.2005 18:10:58
|
|
|
|
aj@ja
|
Ok, potem se pa Gorenjke povežite, bo tako lažje. Mojca, morebiti bomo dobile še en prevoz za v LJ in ti javim, kako in kaj. Prav?
|
|
|
|
Pomoč mamici - MB - zbiranje!!! 8.5.2005 18:14:07
|
|
|
|
Annny
|
Ojla, jaz sem iz Mojstrane! Prevoz je potreben iz Lipnice.. Prosim, poglejte na spodnjo temo, kaj sem napisala!!
|
|
|
|
Pomoč mamici - MB - zbiranje!!! 8.5.2005 18:15:11
|
|
|
|
Teni_
|
Velja, Urška. Poskusi čimprej, da vem javit Annny. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
Pomoč mamici - MB - zbiranje!!! 8.5.2005 18:18:58
|
|
|
|
aj@ja
|
Mojca, kakšne so mere hladilnika, da vemo, kako velik avto?:zmeden2:
|
|
|
|
Pomoč mamici - MB - zbiranje!!! 8.5.2005 18:27:26
|
|
|
|
Teni_
|
Mi smo ga spravili v karavana. Je pa tisti mali, ki ima skrinjo in hladilnik v enem. Skrinjica je mala(en predal). LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
Pomoč mamici - MB - zbiranje!!! 8.5.2005 18:28:33
|
|
|
|
Teni_
|
Sem se pa zdaj spomnila, da imam v četrtek ob 16. uri predavanje. Če najdem še kaj drugega, bom dala kateri, vče pa bomo zrihtali prevoz za hladilnik, pa se bomo potem dalje zmenili. lP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
Pomoč mamici - MB - zbiranje!!! 8.5.2005 18:31:09
|
|
|
|
aj@ja
|
Ravno so javili, da je za hladilnik že poskrbljeno. Lahko pa, da se bo našla družina, ki potrebuje hladilnik. Ti javim, kasneje. Je pa že bila obljubljena zamrzovalna skrinja, za katero se je sedaj ugotovilo, da ne dela. Torej - če ima kdo kakšno majhno zamrzovalno skrinjo ali omaro:zmeden:
|
|
|
|
Pomoč mamici - MB - zbiranje!!! 8.5.2005 18:37:55
|
|
|
|
Kadija
|
Punce pomoč bom potrebovala!!!!!Na razpolago sem dobila kompletno spalnico in dvosed, ter štedilnik.Problem pa je v tem, da so stvari v Avstriji in nimam prevoza.Organiziran pa bi prišel kar zajeten kupček denarja.Ali ima katera kakšno vezo ali pa kako možnost, da se to prepelje do mamice, ki to potrebuje? Vse ostalo pa bi dobila namreč popolnima zastonj, saj moj svak prazni stanovanje oz. ga odpoveduje in bo to drugače ostalo notri in propadlo. Prosim premeljite vsako možnost, da se te zadeve koristno porabijo!!!
|
|
|
|
Pomoč mamici - MB - zbiranje!!! 8.5.2005 18:40:30
|
|
|
|
Teni_
|
OK. Urška, ti kar javi, če bo kdo potreboval. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
Pomoč mamici - MB - zbiranje!!! 8.5.2005 18:42:45
|
|
|
|
Annny
|
Kadija, rasturaš!:bravo::bravo::bravo: Nimam pojma, kako bi se to pripeljalo...kaj pa kak selitveni kamion..to bi morale same plačat:zmeden2: Ali pa, če je med nami kak avtoprevoznik?
|
|
|
|
Pomoč mamici - MB - zbiranje!!! 8.5.2005 19:07:43
|
|
|
|
aj@ja
|
Kadija, to je mega. Kateri konec Avstrije? Stanovanje te mamice je zelo majhno in ne vem, koliko bi sploh spravila vanj. Kaj ko bi jo poklicala in se pomenita, kako veliko je in kaj potrebuje. Namreč, jaz sem mamici želela darovati denar, če bi resnično potrebovala vso to opremo, ji prispevam za prevoz, pa najamemo poklicnega prevoznika.
|
|
|
|
Pomoč mamici - MB - zbiranje!!! 8.5.2005 19:17:01
|
|
|
|
aj@ja
|
Mojca, javim jutri do večera. Najlepša ti hvala!:rozica:
|
|
|
|
Pomoč mamici - MB - zbiranje!!! 8.5.2005 19:18:25
|
|
|
|
Teni_
|
OK. Ni problem. Boljše, da nekomu dam, kot da mi stoji v predsobi. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
Pomoč mamici - MB - zbiranje!!! 8.5.2005 19:34:17
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
ojla!v četrtek bomo tudi mi v MB in bova z nevo6 pogledale če imamo kaj:zmeden2:ker tudi mi ponavadi damo vse naprej upam da bo kaj uporabnega. lp,Katja:morje::morje::morje::morje:
|
|
|
|
Pomoč mamici - MB - zbiranje!!! 8.5.2005 19:52:43
|
|
|
|
Kadija
|
V Grazu!Bom pa poklicala, čeprav je tudi svakovo stanovanje enosobno, tako da mislim da bi šlo.Ko izvem več javim. Glede prevoza pa to tudi ni slaba ideja.Pravzaprav pa bi se tudi tu lahko skupaj dale!:bravo:
|
|
|
|
Pomoč mamici - MB - zbiranje!!! 8.5.2005 20:01:36
|
|
|
|
aj@ja
|
Kadija. Le pokliči. Boš videla, kako srečna bo. Javi, pa najamemo selitveni servis. Tudi soorganizatorka Nataša za naš konec bi prispevala za prevoz. Se obeta še ena varianta za prevoz, samo še ni nič dorečenega. Bomo že nekako prišle do prevoza, ti se samo z mamico zmeni. Super si!:bravo::bravo:
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?