|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč mamici - MB - zbiranje!!!
8.5.2005 17:31:02   
aj@ja
Z Natašo vas pričakujeva v četrtek, 12.5. med 16. in 18. uro na vrhnjem (odprtem) parkingu Europarka. Tam se ne bomo lovile in ne bo problema za parkiranje. Vsaj upam!

Prosim tudi, da stvari dobro in prostorko ekonomično zapakirate, da bo dovolj prostora za vse zbrane stvari. Če ne, bomo stvari prepeljali v dveh delih.

Upam, da vam odgovarja in z veseljem vas pričakujeva!:bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
8.5.2005 17:35:06   
Teni_
Ima katera možnost peljat zraven hladilnik. Je pa bolj mali.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.5.2005 17:51:32   
aj@ja
Mislim, da je za hladilnik že poskrbljeno. Se pa v MB zbira še za nekatere ljudi, pomoči potrebnih. Če vas zanima, se vam bo oglasila pristojna in vam podrobneje pojasnila.

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.5.2005 17:56:55   
Teni_
Mi je Annny, ki je tudi ponudila hladilnik, pisala na privat. Se še morava točno dogovorit katera ga bo dala, oz. katera bo lažje zrihtala prevoz. Ostalo pa bom še pogledala. 100% se bo kaj našlo.

LP,

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.5.2005 17:58:46   
aj@ja
Ja, za prevoz se lahko z Niko povežeta, če bo šlo v Kangooja ali Multiplo. Pa tudi ena skrinja se je našla na Jesenich:bravo:, katero bo menda tudi Nika prepeljala.:rozica:

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.5.2005 18:00:16   
Teni_
Nikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Javi se!

LP,

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.5.2005 18:01:40   
aj@ja
Mojca in Annny - a sta vidve obe iz MB:ups: Se opravičujem, ker si nisem zapomnila. Iz Mb bo pa težko Nika vozila, ker ona je iz LJ.:zmeden:

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.5.2005 18:03:19   
Teni_
Aja, jaz sem iz Mb, ja. Annny pa ni. No, bomo videli, kaj bo povedala(Annny).

LP,

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.5.2005 18:03:59   
Erdbeere
Annny je če se ne motim iz gorenjske...iz tam se lahko jest ponudim pa kaj peljem

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.5.2005 18:10:58   
aj@ja
Ok, potem se pa Gorenjke povežite, bo tako lažje. Mojca, morebiti bomo dobile še en prevoz za v LJ in ti javim, kako in kaj. Prav?

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.5.2005 18:14:07   
Annny
Ojla,
jaz sem iz Mojstrane! Prevoz je potreben iz Lipnice.. Prosim, poglejte na spodnjo temo, kaj sem napisala!!

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.5.2005 18:15:11   
Teni_
Velja, Urška. Poskusi čimprej, da vem javit Annny.

LP,

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.5.2005 18:18:58   
aj@ja
Mojca, kakšne so mere hladilnika, da vemo, kako velik avto?:zmeden2:

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.5.2005 18:27:26   
Teni_
Mi smo ga spravili v karavana. Je pa tisti mali, ki ima skrinjo in hladilnik v enem. Skrinjica je mala(en predal).

LP,

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.5.2005 18:28:33   
Teni_
Sem se pa zdaj spomnila, da imam v četrtek ob 16. uri predavanje. Če najdem še kaj drugega, bom dala kateri, vče pa bomo zrihtali prevoz za hladilnik, pa se bomo potem dalje zmenili.

lP,

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.5.2005 18:31:09   
aj@ja
Ravno so javili, da je za hladilnik že poskrbljeno. Lahko pa, da se bo našla družina, ki potrebuje hladilnik. Ti javim, kasneje.
Je pa že bila obljubljena zamrzovalna skrinja, za katero se je sedaj ugotovilo, da ne dela. Torej - če ima kdo kakšno majhno zamrzovalno skrinjo ali omaro:zmeden:

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.5.2005 18:37:55   
Kadija
Punce pomoč bom potrebovala!!!!!Na razpolago sem dobila kompletno spalnico in dvosed, ter štedilnik.Problem pa je v tem, da so stvari v Avstriji in nimam prevoza.Organiziran pa bi prišel kar zajeten kupček denarja.Ali ima katera kakšno vezo ali pa kako možnost, da se to prepelje do mamice, ki to potrebuje?
Vse ostalo pa bi dobila namreč popolnima zastonj, saj moj svak prazni stanovanje oz. ga odpoveduje in bo to drugače ostalo notri in propadlo.
Prosim premeljite vsako možnost, da se te zadeve koristno porabijo!!!

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.5.2005 18:40:30   
Teni_
OK. Urška, ti kar javi, če bo kdo potreboval.

LP,

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.5.2005 18:42:45   
Annny
Kadija, rasturaš!:bravo::bravo::bravo:
Nimam pojma, kako bi se to pripeljalo...kaj pa kak selitveni kamion..to bi morale same plačat:zmeden2:
Ali pa, če je med nami kak avtoprevoznik?

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.5.2005 19:07:43   
aj@ja
Kadija, to je mega. Kateri konec Avstrije? Stanovanje te mamice je zelo majhno in ne vem, koliko bi sploh spravila vanj. Kaj ko bi jo poklicala in se pomenita, kako veliko je in kaj potrebuje. Namreč, jaz sem mamici želela darovati denar, če bi resnično potrebovala vso to opremo, ji prispevam za prevoz, pa najamemo poklicnega prevoznika.

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 20
8.5.2005 19:17:01   
aj@ja
Mojca, javim jutri do večera. Najlepša ti hvala!:rozica:

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 21
8.5.2005 19:18:25   
Teni_
OK. Ni problem. Boljše, da nekomu dam, kot da mi stoji v predsobi.

LP,

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
8.5.2005 19:34:17   
KATY&TIMMY
ojla!v četrtek bomo tudi mi v MB in bova z nevo6 pogledale če imamo kaj:zmeden2:ker tudi mi ponavadi damo vse naprej upam da bo kaj uporabnega.
lp,Katja:morje::morje::morje::morje:

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 23
8.5.2005 19:52:43   
Kadija
V Grazu!Bom pa poklicala, čeprav je tudi svakovo stanovanje enosobno, tako da mislim da bi šlo.Ko izvem več javim.
Glede prevoza pa to tudi ni slaba ideja.Pravzaprav pa bi se tudi tu lahko skupaj dale!:bravo:

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 24
8.5.2005 20:01:36   
aj@ja
Kadija. Le pokliči. Boš videla, kako srečna bo. Javi, pa najamemo selitveni servis. Tudi soorganizatorka Nataša za naš konec bi prispevala za prevoz. Se obeta še ena varianta za prevoz, samo še ni nič dorečenega. Bomo že nekako prišle do prevoza, ti se samo z mamico zmeni.

Super si!:bravo::bravo:

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?