|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mehur
28.3.2009 13:14:13   
ninini
ali je že imela katera vnetje mehurja?kako dolgo je trajalo,da ste se pozdravile?Mene je včeraj začelo pečt ko sem šla na vodo,pa pogosto hodim,tak da mislim,da je vnetje.Pijem čaj za mehur pa veliko tekočine pa me zanima kako dolgo to traja,da je bolje.Pa v lekarni,kjer sem si kupila čaj mi je povedala če ne bo bolje,da moram k zdravniku tako da tega mi ne rabite pisat,ker tudi sama vem,ampak prvi dan pač ne letim kar tja pa bi se rada sama pozdravila,če bo možno.Kako pa je s spolnimi odnosi pri vnetju ali jih lahko imam ali ne.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mehur
28.3.2009 13:25:17   
tailor
jaz sem tudi imela vnetje mehurja 1 mesec nazaj je bilo kr hudo par dni sem trpela potem pa sem šla k zdravniku po antibiotike .imela sem že krvavo vodo tak da ne bi čakala jaz predolgo.glede spolnih odnosov pa ni razlike.

(odgovor članu ninini)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.3.2009 14:35:30   
Petr_a
spolne odnose zdaj opusti.
Jaz sem lulala kri ,ni me pa nič bolelo user posted image
šele čez kakšen teden so se pojavile bolečine v ledvicah,se mi je vse premestilo-bolečina uff grozna.
Pila sem uvin čas.

Če te bo bolelo takoj nazaj.
je pa tudi dobro da greš v lab. dat kri.
Ker te lahko neha bolet ,pa se vseeno preseli na ledvice-takrat je najhujše

(odgovor članu tailor)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.3.2009 15:28:15   
Felicita
glede na to da je vikend, verjetno ne boš na urgentno laufala (razen če kri začneš lulat, potem pa le), ampak jest bi šla v pon k zdravniku, ker zna bit vnetje sečil nevarno tudi za rodila.
ti le pij čaj za sečila, pa ob priliki pij še brusnični čaj/sok ali/in jej suhe brusnice... ful pomaga.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.3.2009 17:52:18   
mulan
Jaz sem pa ravno včeraj končala z antibiotiki, pa me je danes spet začelo malo bolet v mehurju, pa peče me med lulanjem. Ne dosti, ampak čutim, da nekaj je. Najraje bi si termofor zalepila nase. Zdravnica mi ni vzela ne krvi, ne vode (pa ne vem zakaj ne.. nisem pa nič kaj dosti težila, saj sem poleg tega imela še hčerkico v bolnišnici zaradi rotavirusa...). Kaj to šparajo ali najprej na blef probajo z antibiotiki, pol pa dajo na teste, da vidijo, kako in kaj? So smotani. Kakšne izkušnje imate? Pa še drugo zdravnico imam, ki se je moja januarja upokojila... user posted image   Grem v ponedeljek kar težit, tudi če me neha bolet?

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.3.2009 9:38:34   
Čupka

IZVIRNO SPOROČILO: mulan

Jaz sem pa ravno včeraj končala z antibiotiki, pa me je danes spet začelo malo bolet v mehurju, pa peče me med lulanjem. Ne dosti, ampak čutim, da nekaj je. Najraje bi si termofor zalepila nase. Zdravnica mi ni vzela ne krvi, ne vode (pa ne vem zakaj ne.. nisem pa nič kaj dosti težila, saj sem poleg tega imela še hčerkico v bolnišnici zaradi rotavirusa...). Kaj to šparajo ali najprej na blef probajo z antibiotiki, pol pa dajo na teste, da vidijo, kako in kaj? So smotani. Kakšne izkušnje imate? Pa še drugo zdravnico imam, ki se je moja januarja upokojila... user posted image   Grem v ponedeljek kar težit, tudi če me neha bolet?

Urin je treba pregledat, saj lahko boli in šeče tudi v primeru peska v mehurju. In je potem brezveze se filat z antibiotiki.
Drugače pa meni primotren ni pomagal in so pregledlali moj urin "na bakterijsko kulturo", da so lahko predpisali pravi antibiotik.
Sicer pa preverjeno zelo zelo pomagajo brusnice. Dobiš jih tudi v obliki tabet (in čaja). Vzameš jih z veliko tekočine in bakterije se dobesedno odplaknejo iz mehurja. Odlične so tudi za preventivo. Jaz sem se z njihovo pomočjo rešila ponavljajočih se vnetji.

(odgovor članu mulan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.3.2009 11:16:39   
mulan
Hvala čupka! Bom klicala popoldne zdravnico, čeprav sem danes boljša. Se filam z enim čajem iz lekarne, neka mešanica zelišč prav za sečila. Mislim, da so tudi brusnice not. Bom preverila.

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?