Čupka -> RE: mehur (30.3.2009 9:38:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mulan Jaz sem pa ravno včeraj končala z antibiotiki, pa me je danes spet začelo malo bolet v mehurju, pa peče me med lulanjem. Ne dosti, ampak čutim, da nekaj je. Najraje bi si termofor zalepila nase. Zdravnica mi ni vzela ne krvi, ne vode (pa ne vem zakaj ne.. nisem pa nič kaj dosti težila, saj sem poleg tega imela še hčerkico v bolnišnici zaradi rotavirusa...). Kaj to šparajo ali najprej na blef probajo z antibiotiki, pol pa dajo na teste, da vidijo, kako in kaj? So smotani. Kakšne izkušnje imate? Pa še drugo zdravnico imam, ki se je moja januarja upokojila... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Grem v ponedeljek kar težit, tudi če me neha bolet? Urin je treba pregledat, saj lahko boli in šeče tudi v primeru peska v mehurju. In je potem brezveze se filat z antibiotiki. Drugače pa meni primotren ni pomagal in so pregledlali moj urin "na bakterijsko kulturo", da so lahko predpisali pravi antibiotik. Sicer pa preverjeno zelo zelo pomagajo brusnice. Dobiš jih tudi v obliki tabet (in čaja). Vzameš jih z veliko tekočine in bakterije se dobesedno odplaknejo iz mehurja. Odlične so tudi za preventivo. Jaz sem se z njihovo pomočjo rešila ponavljajočih se vnetji.
|
|
|
|