|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moje mleko
8.5.2005 7:32:08   
Lunca1
Ojla!

Me zanima če je imela katera enako situacijo kot jaz. Zanima me pa sledeče. Pina mi že nekaj časa zavrača desn dojko, poleg tega da se dojiva samo še zjutraj. Danes sem pa ugotovila, ko sem si stiskala, da iz desne dojke teče tako bolj oljnato slano mleko. na levi pa je čisto normalno sladko.:ups::ups::ups:

A se je slučajno kateri to naredilo?

Lp Lunca
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Moje mleko
8.5.2005 8:19:20   
marjanaR
Zdravo! Meni se to sicer ni zgodilo, res pa je, da je naša Kaja rajši imela (ima) levo dojko kot desno. To, da bi ti iz desne teklo drugačno mleko, dvomim. Mogoče je problem le v tem , da več dojiš na drugi in da se potem ta pripravlja, pa je potem več tistega mlekca "za odžejat" (sestavo mleka najbrž tako poznaš - najprej bolj prozorno in redko za žejo, potem bolj gosto in na koncu posladek). Prosim, ne bi ti slučajno rada delala krivice. Svetujem pa ti, da čimveč dojiš tudi iz desne, da tudi to prazniš. je pa problem, da dojiš samo še enkrat dnevno. Mogoče se tako desna pripravlja, da zapre svoja vrata. V končni fazi pa tako ali tako lahko otroka pocartaš z mlekcem iz ene dojke. Sicer pa vama želim še veliko lepih trenutkov ob dojenju.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Moje mleko
8.5.2005 8:25:11   
Lunca1
Okus je bil definitivno slan in oljnat. Vem da je bil prej sladek. Edino če je zato, ker nekaj časa stoji v dojki.:ups:

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Moje mleko
8.5.2005 8:25:22   
frutka_
Mogoče je poleg mleka še prišlo malo tvojega znoja, ki je slanega okusa. Mislim, da ne bi smelo biti drugačano. Sicer pa se je tudi moj raje dojil na desni starni kot na levi. Zakaj? Nimam pojma.

Vprašaj svetovalako za dojenje na MON-u.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Moje mleko
8.5.2005 9:36:48   
lin
Pri nas je bilo tako da sem doblila M in je Lin začela najprej zavračat eno dojko in ni šans da bi jo prepričal da bi pila iz nje pol čez neki cajta pa še drugo:zmeden:Nekaj cajta sem si pridno stiskala,ma ker je blo mleka vedno manj in sem mogla še začet dodajat,sem pol počasi nehala,ma ker sem si nakoncu (čerpav sem si redno stiskala)iz obeh komaj 20 ml itisnila:zmeden:Ni pa nujno da se tako vsem zgodi.
Punca s katero smo skupaj ležale v porodnišnici,je že od samega začtka mela vdrte bradavice in si je že od začetka stiska in tako "doji"(mislim si stisne in ji po flaški da)še danes-10 mes

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Moje mleko
8.5.2005 9:37:33   
lin
Aja da dodam da jaz nisem mela te sreče,ma se je vredno potrudit,jaz sem vstarjala dober mesec,dokler ni blo več mleka niti za pol obroka:zmeden:

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Moje mleko
8.5.2005 10:29:35   
Anonimen
Lunca, takšno mleko se je tudi pri meni tvorilo v levi dojki, ki jo je mali že dalj časa zavračal. Sčasoma se na levi strani nisva več dojila in sem si le še občasno stisnila po par ml natačno takega mleka, kot opisuješ ti. Verjetno se tudi tvoja laktacija v desni zizki zaustavlja in je to bolj nekakšen izcedek, kot pravo mleko. Pri meni še sedaj, dober mesec po koncu dojenja, občasno pricurlja iz zizik nekaj takega mastnega, rumenkastega in slanega mlekca. Po mojem je to to.
Pozdravčke, Nojči:sloncek:

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Moje mleko
8.5.2005 16:29:02   
Lunca1
Punce hvala za odgovore.:rozica::rozica::rozica:

Sem postavila tudi vprašanje na MON, pa še čakam odgovor.

Me je samo mal skrbelo, da ni kaj narobe z dojko.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Angelska imena za deklice in dečke
Preverite seznam prelepih in zelo posebnih imen za dečke in deklice, ki nosijo angelski pomen.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?