PENCA
|
Ojla Tudi jaz vam vsem želim srečno novo leto. Vem, da je malo pozno, ampak bolje pozno kot nikoli Na vas borke pa itak skoz mislim, samo nimam časa še na wc it včasih, kaj šele za računalnik, ker mojga skoz muči prebava in se takoj po hranjenju začne matrat in pritiskat, pa ni velik haska, vetrovi ga matrajo skor cel dan . Zvečer se malo umiri in potem imam čas, da kaj pojem, ker skoraj nikoli ne morem pojest kaj konkretnega do petih popoldne. Samo čokolado ali piškote jem tako spotoma. Kriminal, vem, se mi tud že pozna na trebuhu. Po porodu sem imela tak trebuh kot pred nosečnostjo, zdaj mi pa kar raste. Me je moj včeraj vprašal, če sem noseča Drugače je pa priden, lepo raste, ponoči lepo pančka, edino čez dan pa skoraj nič ne spi. Je pa vseen boljš tako, kot da ponoči ne bi spali še en mesec zdržimo potem pa pravjo, da je boljš s prebavo. se že oglaša, da je lačen in moram Tecnobica kako je pri tebi, tud nimaš časa se javit? Me je zdaj čist jasno zakaj se Neela po porodu ni več javljala in še katera. Enostavno ni časa, hranjenje, previjanje skoz eno in isto, pa med presledkom skrb za gospodinjstvo, kuhanje, likanje, pospravljanje, čeprav je za te stvari zelo malo časa, zase ti ga pa ponavadi zmanjka. Hvala za vse čestitke Lunica 85 zate pa držim pesti, da čimprej rata, tako ali drugače
|