PENCA
|
Ojla Zojatisa žal nobene ne poznam, ki bi rabila klomifen. Sem pa tudi jaz v 13. tednu, kar ne morem verjet, da sem že v 4. mesecu, juhu . Kako se pa kaj počutiš? Kaj telovadiš? No, punce, da vam še poročam kaj sva z mojim pikcem prestajala. Saj veste, da sem komaj čakala, da prestopim mejo 10 tednov ( v tem tednu se je !. slabo končalo ). V začetku 10. tedna sem se čez noč počutila drugače-čisto nič noseča, prsi me niso več bolele, zapasala mi je čokolada, ki mi drugače v nosečnosti sploh ni šla, prej pa full,ne vem, prepričana sem bila, da se je ponovila zgodba. Prepričevala sem se, da je to samo strah, psiha... Do pregleda sem imela skoraj 14 dni, se teden sem se še nekako prepričevala, da je psiha, pol je bilo pa čedalje težje... Ko nisem več zdržala sem naredila test-in druga črtica ni bila niti malo vidna. Pač, začela sem razmišlat kako naprej, splav, pol pa nova borba... Ko sem imela 10. 05. končno pregled sem bila čisto prepričana, da je konec - toda UZ je pokazal drugače, moja pikica lepo raste . Nisem mogla verjet in še zdaj komaj dojemam. Kaj dela ženska psiha Zanimivo, ko gem odhajala od G sem se spet počutila noseča, v trebuhu sem čutila življenje, prsi so me spet začele malo bolet. Kaj dela ženska psiha, včasih bi jo bilo bolje izklopit . Ampak zakaj je bil test negativen? A se je moj negativizem prenesel nanj V četrtek grem na nuhalno 3D, bom poročala. Me pa zanima ali dobiš cd al sliko, a morš kaj rečt al itak dajo? Kolegica je dobila samo sliko. Grem pa k dr. Dariji Strah. Suzi, Tecnobica je kaj novega?
|