Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako jih oblečete za v vrtec? 23.3.2009 9:11:31
|
|
|
|
*alja*
|
Jaz sem ji danes še oblekla žabe (tiste čist tanke za punčke ), pa hlače, spodnjo majčko, majco z dolgimi rokavi in prek flis jopco (ki jo lahko tam sleče ko bo vroče) in bundo.
|
|
RE: Kako jih oblečete za v vrtec? 23.3.2009 9:28:00
|
|
|
|
OliveOyl
|
Naša dva (4+2 leti),malo debelejše hlače,nogavice,sp.majico,tamala bodi,pa majčko na dolge rokave,bundo in trak.Pa je bilo zmrznjeno zunaj.Če pride fajn mrzlo pa jima dam ta tanke najlonke gor.
|
|
|
|
RE: Kako jih oblečete za v vrtec? 23.3.2009 9:38:20
|
|
|
|
bskrle
|
Naše so še v žabah, v vrtcu nimajo pretirano toplo, zunaj pa te dni rado piha.
|
|
RE: Kako jih oblečete za v vrtec? 23.3.2009 9:44:26
|
|
|
|
ZARA
|
Danes: spodnja majica, pulover, dokolenke, kavbojke, prehodna jakna in čez brezrokavnik.
|
|
RE: Kako jih oblečete za v vrtec? 23.3.2009 9:44:27
|
|
|
|
Kontrakarambolšrauf
|
Bodi, dokolenke, kavbojke, bombažna majčka, prehodna jakna in tanka bombažna kapica za zjutraj.
|
|
RE: Kako jih oblečete za v vrtec? 23.3.2009 10:13:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja hčerka letos ni imela žabic v vrtec. Drugače jo pa oblačim v hlače (trenirka, žamatke, kavbojke), spodnjo majico s tanko naramnico, tanko majčko, plašček do kolen (je bolj tanki Obaibi, debelejšo jakno je imela mogoče 1x, sem ji pa večkrat spodaj odlekla tanki brezrokavnik), dokolenke. Obvezno mora imeti šal oziroma rutica - to je moja obsedenost. Ima pa zeeelooo redko kapo.
|
|
|
|
RE: Kako jih oblečete za v vrtec? 23.3.2009 10:58:54
|
|
|
|
*blu*
|
2,5 letnica: bodi s kratkimi rokavi, majica z dolgimi rokavi, bombažna jopica, tanka prehodna jakna (vetrovka), podložene hlače, nogavice. Pa zjutraj tanka bombažna kapa ali trak.
< Sporočilo je popravil *blu* -- 23.3.2009 10:59:52 >
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
katero ime za fanta?tailorimam težave pri izbiri imena za tretjega člana.
1 je ime:katarina
2:klara
3?lahko dodate tudi kakšno drugo ime:)žiga (
19%)
blaž (
15%)
artur (
2%)
uroš (
6%)
lukas (
19%)
klemen (
40%)
Število vseh glasov: 454Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!