Kako jih oblečete za v vrtec? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Maleal -> Kako jih oblečete za v vrtec? (23.3.2009 8:47:39)

Ali še jim oblečete zjutraj žabe,ali dokolenke ali samo nogavičke?Jaz sem našemu  princu-julija bo star 4 dala danes sp.perilo,majčko,dokolenke,kapo in bundo,kaj pa vi?

*alja* -> RE: Kako jih oblečete za v vrtec? (23.3.2009 9:11:31)

Jaz sem ji danes še oblekla žabe (tiste čist tanke za punčke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]), pa hlače, spodnjo majčko, majco z dolgimi rokavi in prek flis jopco (ki jo lahko tam sleče ko bo vroče) in bundo.

OliveOyl -> RE: Kako jih oblečete za v vrtec? (23.3.2009 9:28:00)

Naša dva (4+2 leti),malo debelejše hlače,nogavice,sp.majico,tamala bodi,pa majčko na dolge rokave,bundo in trak.Pa je bilo zmrznjeno zunaj.Če pride fajn mrzlo pa jima dam ta tanke najlonke gor.

bskrle -> RE: Kako jih oblečete za v vrtec? (23.3.2009 9:38:20)

Naše so še v žabah, v vrtcu nimajo pretirano toplo, zunaj pa te dni rado piha.

ZARA -> RE: Kako jih oblečete za v vrtec? (23.3.2009 9:44:26)

Danes: spodnja majica, pulover, dokolenke, kavbojke, prehodna jakna in čez brezrokavnik.

Kontrakarambolšrauf -> RE: Kako jih oblečete za v vrtec? (23.3.2009 9:44:27)

Bodi, dokolenke, kavbojke, bombažna majčka, prehodna jakna in tanka bombažna kapica za zjutraj.

Anonimen -> RE: Kako jih oblečete za v vrtec? (23.3.2009 10:13:36)

Moja hčerka letos ni imela žabic v vrtec.

Drugače jo pa oblačim v hlače (trenirka, žamatke, kavbojke), spodnjo majico s tanko naramnico, tanko majčko, plašček do kolen (je bolj tanki Obaibi, debelejšo jakno je imela mogoče 1x, sem ji pa večkrat spodaj odlekla tanki brezrokavnik), dokolenke. Obvezno mora imeti šal oziroma rutica - to je moja obsedenost. Ima pa zeeelooo redko kapo.

*blu* -> RE: Kako jih oblečete za v vrtec? (23.3.2009 10:58:54)

2,5 letnica: bodi s kratkimi rokavi, majica z dolgimi rokavi, bombažna jopica, tanka prehodna jakna (vetrovka), podložene hlače, nogavice. Pa zjutraj tanka bombažna kapa ali trak.

livia -> RE: Kako jih oblečete za v vrtec? (23.3.2009 12:08:31)

Oblečena je v gate, nogavice, spodnji del trenirke, spodnja majica in tanka majčka kratek rokav. Taka je v igralnici.
Do vrtca ji oblečemo še jopico, bundo in kapo. Žab nima že dolgo, ji pa dan ene za s sabo, če gredo ven, pa še to je zdaj dovolj toplo, tako da ji jih ne oblečejo. Žab tudi pozimi ni nikoli imela za pot do vrtca, ker imamo avto v garaži in mi tako mrzel.
Stara bo 3.

Stran: [1]