|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ljubosumje
6.5.2005 17:21:51   
CUKRČEK

* včasih sem bila, zaradi slabih izkušenj, zelo ljubosumna. Svaka čast možu, da me je trpel. Sedaj pa nisem več oz. sem v mejah normale.

* kar se pa Kire tiče pa: vsakdo lahko pokavsa vse kar leze in kar gre....to ni nobena umetnost, s katero bi se hvalila. Je pa veliko večja umetnost imeti zakon, v katerem se imata dva rada brez "aferic". Zato se veliko raje hvalim s tem, kakor pa s številom položenih.

Sicer pa še vedno velja: sto ljudi...sto čudi. Naj dela vsak, kar mu paše, da le ne prizadane drugih.
In upam, da Kira v tem uživa.....ne pa da se s tem, da to javno priznava, le tolaži( ker pač ni zvestobe v zakonu).

lp

(odgovor članu Kdo)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Ljubosumje
6.5.2005 17:30:07   
Carmen
Če upoštevaš vsa pravila, si ob vso zabavo, a ne Kira? :) ti kr uživaj!

(odgovor članu Kdo)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Ljubosumje
6.5.2005 17:55:49   
KIRA
zvestoba do groba. pa ja..... s tem se tolažite a ne, kaj vam pa možeki za hrbtom delajo... pa kolko razvez je zaradi drugih razlogov...:)-:)-:)-

bejž no nehi... midva imava to pošlihtano.9nebesa midva si zaupava, sva tolerantna, rada se mava, vsi pogoji so izpolnjeni. najin zakon kaj takega zlahka zdrži. najina vez je trdna in se odlično ujemava.9nebesa9nebesa9nebesa

pa da ne boste spet po mojem možu skakale - iniciator sem jaz.:hudicek: !!!!! najbrž zato ker sem firbec. saj pravim - ne veš kaj imaš, dokler ne pokukaš, kako je drugod.

saj sem že prej rekla: ni vse črno in belo.
LP

(odgovor članu Kdo)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Ljubosumje
6.5.2005 18:32:53   
mimica
Joj Kira zdaj pa mi gre že pošteno na živce ! Praviš, da vse, ki nimamo "odprtega" odnosa, gledamo črno-belo na svet. Ti pa ne ? Torej sta dva, ki se odločita, da ne bosta imela "odprtega" odnosa oz. zakona, zavrta, brezvezna, ne znata imeti nobenega rada, mož logično na skrivaj kar vse povprek, žena pa doma trpi. Daj prosim te lepo....Če že praviš kako si tolerantna, potem to res bodi do vseh, ne pa samo do takih oz. isto živečih kot si ti. Sicer pa tako kot me ne moremo vedeti,če so nam moški zvesti ( lahko jim samo zaupamo in zaenkrat še mu ), tako ne moreš ti vedeti, če si res za njega št. 1, če res nobena druga ne seksa boljše kot ti... Mu lahko samo zaupaš , da ti vse pove po pravici. Aja, ker lahko seksa z drugimi ti ne laže, tak je pač to...Ja, nekatere ženske bi res šle v vse kompromise samo, da bi lahko obdržale svojo ljubezen. Vsakemu svoje Kira in če želiš, da drugi tolerirajo tebe, potem ti tudi druge . Nismo vsi dolgočasni in lažnivci samo zato ker seksamo le z enim človekom oz. smo zvesti.

(odgovor članu Kdo)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Ljubosumje
6.5.2005 18:45:07   
KIRA
babu : tega nikoli nisem rekla!!!!!!!!!!!!!!
jaz vedno zagovarjam toleranco.. sedaj si že izmišljujep. nič od tega, kar si sedaj napisala ne drži. iniciator sem pa jaz. kompromise pa sklepava oba na vseh področjih, jaz se mojemu življenju zaradi moža ne bom odrekla, tudi od njega ne zahtevam in niti ne pričakujem kaj takega. ne vem, zakaj ne moreš tega razumet.

še si enkrat vse preberi: sem napisala, da same že veste, če lahko skočite čez plot ali ne, to je odvisno od vas in vaših partnerjev. poglej malo nazaj.

in me nehaj napadat samo zato ker sem jaz drugačna kot ti in si upam povedat kako je pri nama in živim svoje življenje drugače.

pri vsakem je situacija drgačna, zato pravim, da vse ni črno in belo!!!!

pri nama je pač tako in imava to urejeno. mi pa greš na živce počasi ti, ker misliš da je edini pravi način to, kot ga zagovarjaš ti. če ti je tako všeč, ga živi, jaz živim moje življenje tako, kot je meni všeč.

(odgovor članu Kdo)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Ljubosumje
6.5.2005 19:07:17   
Kdo
UFFF,

mene bi razneslo, če pa vama to gre, vsaka čast, vsak uživa v svojem.....

(odgovor članu Kdo)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Ljubosumje
6.5.2005 22:28:35   
Anja
Glede ljubosumja

Mislim, da bi se meni pokadilo iz uses, ce bi ugotovila, da se ima s katero zensko vec za pogovarjat, al pa vec za pocet kot pa z mano. ali pa da gre rajsi z njo na sprehod kot pa z mano...take zadeve bi mi dekl dvignile...

Vse ste nekako izpostavile seksualnost: pogleda za katero, seksa z drugo ipd. Pa saj ni vse partnerstvo v porivanju (oprostite izrazu).

Partnerstvo je meni spostovanje, razumevanje in kaj je se takih cloveskih lastnosti...Porinit se zna vsaka zival...

Nekateri imajo pac to za sport - razgibavanje pac(sex mislim).

LP vsem puncam

(odgovor članu Kdo)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Ljubosumje
7.5.2005 1:39:04   
Annny
Anja, to si res dobro napisala:miska:

(odgovor članu Kdo)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?