KIRA -> Ljubosumje (6.5.2005 9:31:37)
|
sem pa nisem. odvisno od situacije. sploh me ne moti če moj mož seksa s kero drugo, včasih me celo vzburja. pa njega glih tako obratno. najbolj ga zrajcam, ko mu pripovedjujem, kako bi s kom seksala, kaj bi počela, kako bi uživala... to ni težava. včasih, kadar pretiravam, tud njega malo zgrabi ljubosumje in ponavadi se zame takrat še bolj potrudi. tudi ali predvsem pri seksu v troje. takrat dobi nek poseben "zalet", ali kako se naj izrazim, noče pač, da bi mi bil keri drug bolj všeč kot on. pač želi biti zame NR. 1. saj je pri meni enako. mene ravno tako moti, kadar se s kom drugim več časa ukvarja, kot z mano. takrat sem pa ljubosumna. nič nimam proti medčloveškim odnosom, ampak JAZ hočem vedno biti številka 1 !! dokler to spoštuje, lahko zaradi mene pokavsa celo slovenijo. mi je čist vseen,glavno da uživa in ima nekaj od tega. imava pač to področje bolj urejeno kot večina ljudi, sva tolrantna in razumevajoča. zakaj bi se prikrajšala za zabavo in užitke, dokler ne povzročava bolečin eden drugemu??? za naju je to neke vrste igra ali izziv. ima pa vse svoje meje. moraš paziti, da ne boš šel predaleč, upoštevati moraš tudi partnerja... Lp
|
|
|
|