Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kitajsko zelje - kaj z njim? 20.3.2009 9:37:54
|
|
|
|
Volga
|
Skuhaš v enolončnici, skuhaš tenstano zelje, narediš solato...vse kot z navadnim sladkim zeljem.
|
|
|
|
RE: Kitajsko zelje - kaj z njim? 20.3.2009 14:39:09
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz ga uporabljam za solato, kot radič, je enako. :)
|
|
|
|
RE: Kitajsko zelje - kaj z njim? 20.3.2009 14:44:28
|
|
|
|
smigli
|
Narežeš na tanko in ga zabeliš kot solato, lahko mu dodaš tudi malo kuhanega krompirja. drugače ga pa jaz uporabljam za posteljico za karpačo.
|
|
|
|
RE: Kitajsko zelje - kaj z njim? 20.3.2009 14:45:15
|
|
|
|
Felicita
|
men je to najboljša solata... ga narežem podobno kot navadno zelje, sam mal debelejše pa fižol čez... mmmm
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Kitajsko zelje - kaj z njim? 20.3.2009 15:00:22
|
|
|
|
smigli
|
Ja ta solata je res zelo dobra, pa še bogata iz vidika vitaminčkov.
|
|
|
|
RE: Kitajsko zelje - kaj z njim? 22.3.2009 23:37:10
|
|
|
|
ronja
|
Solata, v voku, na pici, v enolončnici, listi so lahko tudi servirna posoda za kake namaze...
|
|
|
|
RE: Kitajsko zelje - kaj z njim? 23.3.2009 0:04:27
|
|
|
|
Tina 28
|
Jaz pa napravim testeninsko solato, saj se ne zmehča. res sovpada Narežem na cm rezine kot endivjo....dodam kuhane in ohlajene testenine...malo sira in šunke, jajca in preliv po okusu. Fajn za kakšno popoldansko malico, če se po kosilu dolgo potepaš in te lepo čaka v hladilniku.
|
|
|
|
RE: Kitajsko zelje - kaj z njim? 24.3.2009 13:28:26
|
|
|
|
josephine27
|
kakšno enoločnico pa skuhate s kitajskega zelja? jaz sem ga do sedaj samo kot solato jedla.
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako pripraviti popolno pokovko?Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?