|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   First sign
19.3.2009 16:22:18   
majalina
Se opravičujem za butasto vprašanje, vendar... a mora biti črtica na first signu navpična? kaj če je vodoravna? (o drugem okencu govorim, ne o kontrolnem).

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: First sign
19.3.2009 16:24:04   
ursap
v obeh je okenčkih je navpična, odvisno kako gledaš tester.... poglej v navodila za uporabo.

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.3.2009 16:26:32   
majalina
no, črtica je obratna od tiste narisane... dodatne razlage pa v navodilih ni!?

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.3.2009 16:28:13   
*kinnie*
hmmm pri meni sta bili tudi dve navpični, tako da žal ne znam pomagat.....

verjetno bo najbolje, da narediš še en test. Srečno!

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.3.2009 16:50:15   
ursap
ko sem jaz delala test, je bila črtica navpična, test pa na žalost negativen.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.3.2009 17:58:58   
kajajaka
Jaz sem imela teste First sign duo (dva lističa v pakiranju) in je bila črtica enaka drugi, testni črtici. Obe sta bili v isti smeri. Predlagam ti, da greš po še en tester (ali pa tega duo, kjer sta 2 komada za 3€).
Pa srečno!

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.3.2009 17:59:07   
Jada82
Majalina, svašta ... vodoravna črtica ... ta je pa dobra. Mogoče je pa v testu kaj narobe obrnjeno ... daj, resno naredi še enega, boš bolj sigurna ... ker to pa res prvič slišim.
Ker testi so, ali user posted image ali pa +, ne pa ena črtica I, druga pa -.
Ja no, priporočam še enega. In držim pesti! user posted image

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.3.2009 8:49:26   
majalina
hvala! jaz sem ga naredla le, ker se pocutim tako cudno zadnje case... in sem se samo hotela pomirit... in pol mi da tak rezultat.... no, sem sla po zanesljivejsi clear blue... in je bil minus...

sem se pa tudi sama nasmejala.... ceprav, ko zagledas kaj takega... namesto, da bi se pomiril... si se bolj zivcen...

res, svasta!!!

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?