First sign (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

majalina -> First sign (19.3.2009 16:22:18)

Se opravičujem za butasto vprašanje, vendar... a mora biti črtica na first signu navpična? kaj če je vodoravna? (o drugem okencu govorim, ne o kontrolnem).

hvala

ursap -> RE: First sign (19.3.2009 16:24:04)

v obeh je okenčkih je navpična, odvisno kako gledaš tester.... poglej v navodila za uporabo.

majalina -> RE: First sign (19.3.2009 16:26:32)

no, črtica je obratna od tiste narisane... dodatne razlage pa v navodilih ni!?

*kinnie* -> RE: First sign (19.3.2009 16:28:13)

hmmm pri meni sta bili tudi dve navpični, tako da žal ne znam pomagat.....

verjetno bo najbolje, da narediš še en test. Srečno!

ursap -> RE: First sign (19.3.2009 16:50:15)

ko sem jaz delala test, je bila črtica navpična, test pa na žalost negativen.

kajajaka -> RE: First sign (19.3.2009 17:58:58)

Jaz sem imela teste First sign duo (dva lističa v pakiranju) in je bila črtica enaka drugi, testni črtici. Obe sta bili v isti smeri. Predlagam ti, da greš po še en tester (ali pa tega duo, kjer sta 2 komada za 3€).
Pa srečno!

Jada82 -> RE: First sign (19.3.2009 17:59:07)

Majalina, svašta ... vodoravna črtica ... ta je pa dobra. Mogoče je pa v testu kaj narobe obrnjeno ... daj, resno naredi še enega, boš bolj sigurna ... ker to pa res prvič slišim.
Ker testi so, ali [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image] ali pa +, ne pa ena črtica I, druga pa -.
Ja no, priporočam še enega. In držim pesti! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

majalina -> RE: First sign (20.3.2009 8:49:26)

hvala! jaz sem ga naredla le, ker se pocutim tako cudno zadnje case... in sem se samo hotela pomirit... in pol mi da tak rezultat.... no, sem sla po zanesljivejsi clear blue... in je bil minus...

sem se pa tudi sama nasmejala.... ceprav, ko zagledas kaj takega... namesto, da bi se pomiril... si se bolj zivcen...

res, svasta!!!

Stran: [1]