Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
to pa je sedaj hud problem 4.5.2005 22:04:41
|
|
|
|
nuka
|
Odvisno od otroka. Če je 'zrel' glede na svojo starost naj gre v skupino s starejšimi. Poleg tega pa je s temi otroki že navezal stike - pridobil prijatelje. Enak problem je imel moj brat. Nečakinja je rojena 4.9. in je vedno padla v skupino z mlajšimi. V vrtcu so dajali vse, ki so bili rojeni po 31.8. v mlajšo skupino in je bilo potrebno veliko krega, da jo je spravil v starejšo skupino. Mislim, da bi v skupini z mlajšimi nazadoval.
|
|
|
|
to pa je sedaj hud problem 4.5.2005 22:06:46
|
|
|
|
piščanc
|
sicer ne vem točno, ampak v jaslih se otročki bolj igrajo sami zase, ker so še tko majhni, v starejših skupinah pa že rišejo, pojejo... glede na naše izkušnje pri Tjaši je bolje, da gre s skupino v starejši del. ko so pri nas delili skupine, je vzgojiteljica ostala pri mlajši skupini, pomočnica pa je šla z njimi, tako da je bilo tudi to OK Najbolje pa je, da opazuješ malega kako se odziva, kako rad napreduje, riše,...
|
|
|
|
to pa je sedaj hud problem 4.5.2005 22:07:48
|
|
|
|
nuka
|
Še tole. Nika je rojena 8.9. in vem, da bodo v vrtcu enaki problemi kot jih je imela nečakinja. Vendar se bom trudla da bo prišla v starejšo skupino.
|
|
|
|
to pa je sedaj hud problem 4.5.2005 22:09:37
|
|
|
|
tjaga
|
Pri nas se je pojavil problem letos, se pravi zadnje tedne. Kar konkreten. Naš ta velik se v vrtcu dolgočasi. Razlog: okrog sebe ima same mlajše (razen treh deklic), ker so skupina z velikim starostnim razponom. Je edini od fantov, ki letos zaključuje z vrtcem in gre jeseni v šolo. Do pred kratkim je še šlo, zadnje čase pa trmari in noče hoditi v vrtec, češ da mu je dolgčas :zmeden::zmeden: . So pa mlajši kar precej potegnili od teh starejših mandeljcev, tako da se mi zdi, da zgrešiti po moje ne moreš, če ga daš k starejšim.
|
|
|
|
to pa je sedaj hud problem 4.5.2005 23:08:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Moyca, boljše, da sta vsak v svoji skupini in d ais najdeta prijatelje. Če ne bosta skoz skup tičala:zmeden:
|
|
|
|
to pa je sedaj hud problem 5.5.2005 9:10:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Naj ostane s svojimi prijateljčki in gre naprej z njimi. Sestrica bo že poiskala svoje prijateljice, sicer pa si bosta tako oddahnila eden od drugega ;) Sicer pa se še malo posvetujte z vzgojiteljico. Vprašaj, jo, kaj bi ona storila na vašem mestu. Pri nas je bila lani podobna dilema, ali "preskoči" eno skupino ali ostane s svojimi. No, mi smo se odločili, da ostane s svojimi prijatelji, je pa res, da sva z vzgojiteljico pretehtali vse pluse in minuse.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?