|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Vgnezditvena krvavitev
9.5.2009 10:07:05   
mojkap
prešnji mesec je bil negativen test zato sem čisto odmislila, sploh nisem hotla na forum, pa so tukaj izostanek,... počutje čist normalno, in današnji test POZITIVEN!!! kok sem vesela

(odgovor članu bejbika81)
Neposredna povezava do sporočila: 51
14.5.2009 22:32:49   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: mojkap

prešnji mesec je bil negativen test zato sem čisto odmislila, sploh nisem hotla na forum, pa so tukaj izostanek,... počutje čist normalno, in današnji test POZITIVEN!!! kok sem vesela

ČESTITKE mojkap !!!!user posted image user posted image user posted image    Želim ti čim bolj enostavno nosečnost in zdravega user posted image ...pa uživaj...

javi se še na "upajmo skupaj" tema " M ne pričakujemo maja

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu mojkap)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   Vgnezditvena krvavitev
19.5.2009 8:17:58   
barby7
Zdravo!
Jst mam tut eno vprašanje, ki me zelo mori. S fantom sva delala na tem, da bi bila noseča. Tabletke sem že tko nehala jemati pred tremi meseci, da bi bila sedaj večja možnost zanositve ...ampak..
zadnjo menstruacijo sem imela 18.4.-22.5., delala sva na tem da sva 'zadela' plodne dneve. Zadnji teden sem imela bolečine pri jajčnikih (špikanje) - včasih samo na eni strani, drugič na obeh. Poleg tega pa mi je blo vsak dan slabo.
Včeraj, ko mi je menstruacija zamujala že dva dni, sem naredila test, vendar je bil test negativen. Cel dan (ter prejšnji večer) pa sem imela rjav izcedek. Danes pa sem dobila menstruacijo. Zelo sva žalostna, saj sva mislila, da bom zanosila.
Je možnost, da je glede na špikanje pri jajčnikih in slabosti, bilo z mano kaj narobe? Ali je to vgnezditvena krvavitev? Ker se mi je kr naenkrat velik vlilo ven, pa trenutno že 3 ure traja... ali le menstruacija..
Upam, da mi bo katera znala odgovoriti, če je imela isti problem. Hvala v naprej

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 53
19.5.2009 9:49:01   
anabelaana
dobro jutro punce.
barby7 glde tvojega "problemčka" pri meni je bila ista zadeva ta mesec ,po petih dneh zamujanja prva tri dni rjav izcedek i nato Muser posted image  
vse je odvisno od posameznika nekatere so 10 tednov krvavele in bile nosece,moja sestricna je dva krat zanosila i obakrat imela M normalno do drugega meseca ni vedela da je noseca tk da....use je mozno danes pa res cisto use.nc se sekirat eno leto je cisto normalna doba za zanositev.naredi test ko mine ta krvavitev da se bos prepricala in pa veselo v nov krog ce bo test negativen.
lp

(odgovor članu barby7)
Neposredna povezava do sporočila: 54
19.5.2009 9:56:12   
barby7
hvala anabelaana za odgovor.
Pa še neki... če praviš da je vse možno, misliš da lahko ginekologinja vseeno trenutno ugotovi če sem mogoče noseča ali ne, čeprav imam trenutno menzo?

(odgovor članu anabelaana)
Neposredna povezava do sporočila: 55
19.5.2009 10:03:52   
anabelaana
glede na to da imas M je pregled pri G neizvedljiv,tudi test ce naredis ne po pravilen ker urin mora bit cist,tk da pocaki da M mine ce bo slabost se vedno prisotna in kaksni drugi signalcki naredi test.moja sestricna je bila sokirana ko je sla na pregled ker jo je zelodec matru pa ji je rekla zdravnica da ja ze v 8 tednu nosecnosti.tk da mene nic vec ne preseneti,ce mi je M malo bolj cudna kod ponavadi in moje pocutje tudi,naredim test.
javi kk se bo odvilo vse skupaj.

(odgovor članu barby7)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   Vgnezditvena krvavitev
19.5.2009 10:20:33   
barby7
Ej hvala ti.
Bom sporočila, kak se bo vse to odvijal... :)

(odgovor članu anabelaana)
Neposredna povezava do sporočila: 57
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.