Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Vgnezditvena krvavitev 4.4.2009 17:05:37
|
|
|
|
mojkap
|
držim pesti
|
|
|
|
RE: Vgnezditvena krvavitev 4.4.2009 19:54:54
|
|
|
|
tinncyka
|
bejbika81 držim pesti da je bila vgnezditev in da zagledaš +!!
|
|
|
|
RE: Vgnezditvena krvavitev 5.4.2009 7:48:23
|
|
|
|
bejbika81
|
jutro! Hvala za pestke! Krvavega izcedka ni več, niti čez dan ga ni bilo nič, tako da mogoče... Bom test delala nekje proti koncu tedna - se javim. LP
|
|
|
|
RE: Vgnezditvena krvavitev 5.4.2009 12:51:26
|
|
|
|
Penelope84
|
bejbika81, držim pesti zate. Mene trenutno dajejo full krči in špikanje po trebuhu že kak teden in čakam, da proti koncu naslednjega tedna naredim test nosečnosti. Upam, da nisem napsihirana in da sem res Mogoče nama pa obema zajček prinese veselo novičko
|
|
|
|
RE: Vgnezditvena krvavitev 5.4.2009 20:48:11
|
|
|
|
bejbika81
|
upam, da nam zajček res prinese dobro novico... za vikend grem pol k mojim staršem in bi jim tako sporočila veselo novičko. moramo potrpet še par dni, pol bo pa test pokazal svoje... LP
|
|
|
|
RE: Vgnezditvena krvavitev 5.4.2009 20:51:25
|
|
|
|
bejbika81
|
aja... simptomi niso neki veliki... bradavičke imam nonstop ful napere in me bolijo, pa napihnjena. bomo vidli! srečno vsem
|
|
|
|
RE: Vgnezditvena krvavitev 6.4.2009 1:49:13
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: zala1 Živjo, a je možno da špikanje v jajčnikih 5 dan po ovulaciji (bila je 12.3.) pomeni, da se kaj dogaja ali je to še prezgodaj? hvala. prezgodaj...
|
|
|
|
RE: Vgnezditvena krvavitev 6.4.2009 11:14:01
|
|
|
|
bejbika81
|
ojla, danes se je pojavil rahel roza izcedek, tako da mislim, da verjetno spet nebo nič iz vsega tega ... 28. dan ciklusa naj bi bil 09.04. se je kateri zgodilo, da je pred predvideno M to pojavilo, pol pa kljub vsemu ni bilo in je test pokazal ?
|
|
|
|
RE: Vgnezditvena krvavitev 6.4.2009 14:51:01
|
|
|
|
polho3006
|
Oj! Prejšnji ciklus sem imela joške full napete, občutljive tako da...kot da bi v njih imela iglice ki pikajo že ob najmanjšem dotiku. Bradavičke napete, občutljive...napihnjena, tečna, cele dneve mi je bilo slabo, tako da...sem bila prepričana da ne bo prišla. Vendar kljub tihemu upanju da je ne bo, se je odločila da pride na obisk . Vsaka pravi da čim manj razmišljati o tem, tako da tudi ti čim manj misli na možne znake, je pa težko ne misliti, ker...kako naj ne mislim na to če me joški bolijo vsakič ko bolj na trdo stopim, ko se jih samo mimogrede dotaknem...ko ne vem če naj imam modrc da jih podpira (pa nimam velikih) ali si ga naj dam dol ker me tišči. Ah ta PMS . Držim pesti za vse ki čakamo na magični plusek. P.
|
|
|
|
RE: Vgnezditvena krvavitev 6.4.2009 19:49:06
|
|
|
|
čebelca2
|
zala1, mene so od naslednjega dne od oploditve špikali jajčniki, po tednu dni me je začel pa še trebuh bolet (ostalih znakov pa nič), po 14 dneh od špikanja sem nardila test in je bil +.se mi je že od začetka zdel da je to, ker nisem prvič noseča in je vedno blo isto, samo lahko je pa tud psiha. men itak noben ni verjel da sem tko zgodi vedla... nekaterim telo že zelo zgodaj pokaže spremembe, nekaterim pač ne, nekatere pa niso dovolj pozorne (kot jaz prvič, sm misnla da imam težave s črevesjem )...tako da ja, možno je da si noseča, seveda pa je možna tudi psiha...
|
|
|
|
RE: Vgnezditvena krvavitev 6.4.2009 20:18:05
|
|
|
|
Penelope84
|
Zala1 meni se isto dogaja, kot je napisala čebelca2 in tudi od ovulacije naprej. Isto mi je kot bi imela težave s črevesjem . Upam, da je res to to, ker še imam do testa celi teden. Bom že nekak.
|
|
|
|
RE: Vgnezditvena krvavitev 7.4.2009 8:16:48
|
|
|
|
bejbika81
|
jutro vsem! danes sem pa full žalostna, ker mislim, da se najavlja ! Od včeraj se mi pojavlja roza izcedek, danes je bila že prav kri, ki pa je zdaj več ni. Ne vem, kaj naj bi to pomenilo, glede na to, da M ne pričakujem pred 09.04. (to bi bil komaj 28. dan ciklusa), ponavadi pa imam M na 30-36 dni. Je možno, da bi bila noseča in imam te krvavitve vmes? testa še nisem delala, ne vem, če naj počakam ali ne. LP
|
|
|
|
RE: Vgnezditvena krvavitev 7.4.2009 11:41:59
|
|
|
|
Anonimen
|
koliko dni po vgnezditveni lahko test pokaže ?
|
|
|
|
RE: Vgnezditvena krvavitev 7.4.2009 13:13:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Od 1 dan do 4 dni po vgnezditveni krvavitvi.
|
|
|
|
RE: Vgnezditvena krvavitev 7.4.2009 15:15:47
|
|
|
|
bejbika81
|
pozdravljene! spet sem tu, in spet je krvavitev izginila... čudi me to, da jo imam samo zjutraj, in še to je prisotna samo na papirju, ko se obrišem, se pravi da je urin kot ponavadi obarvan rumeno in ne rdeče. Glede na to, da sem včeraj zvečer imela težave in nisem mogla na WC, razmišljam, če ni za to krvavitev krivo mogoče kako vnetje mehurja. Že kake pol leta me tu pa tam muči. Ali pa se s tem samo tolažim... Bomo vidli, jaz potihem še upam... Je imela katera tako podobno težavo? LP, pa srečno vsem upajočim
|
|
|
|
RE: Vgnezditvena krvavitev 7.4.2009 15:23:45
|
|
|
|
majalina
|
vnetje mehurja ponavadi spremljajo močne bolečine tako, da dvomim, da je to to. upam, da bo vse cool. zakaj si pa ne skrajsas muke in naredis test?
|
|
|
|
RE: Vgnezditvena krvavitev 7.4.2009 15:48:14
|
|
|
|
bejbika81
|
saj bi delala test, vendar je danes komaj 26. dan ciklusa. Ponavadi M nikoli ne pride pred 28. dnem oz. še kasneje, tam nekje 30. - 36. dan ciklusa. No, mogoče bom vseeno probala, toliko da se rešim dvomov. Bomo vidli kaj bo. Hvala pa držite pesti.
|
|
|
|
RE: Vgnezditvena krvavitev 7.4.2009 16:18:29
|
|
|
|
Penelope84
|
Evo punce, jaz sem danes dobila ,sicer zelo rahlo, ampak vseeno je menstrualna krvavitev. Pa gremo ponovno v novi krog.
|
|
|
|
RE: Vgnezditvena krvavitev 8.4.2009 11:40:03
|
|
|
|
bejbika81
|
pozdravček jaz sem tudi danes dobila potrditev, da vse tiste moje "čudne" krvavitve pomenijo !! Kako pa zdaj naprej? 1. dan, ko sem zagledala rahklo krvavitev (po tej 2 dni ni bilo nič), je bil 04.04. Kako naj si zdaj izračunam ovulacijo za naslednji krog? od tistega dne ali od 2 dni nazaj (06.04.), ko se je ponovno pojavila rahla krvavitev? Kako dolg ciklus naj vzamem? Nikoli še nisem imela M na manj kot 28 dni, dejansko pa bi ta mesec bil ciklus dolg cca. 25 dni. Naj vzamem povprečje? Hvala za odgovore pa LP ( Še vedno držim pesti, za vse ki čakajo )
< Sporočilo je popravil bejbika81 -- 8.4.2009 11:41:36 >
|
|
|
|
RE: Vgnezditvena krvavitev 8.4.2009 19:13:31
|
|
|
|
Penelope84
|
Jaz bi na tvojem mestu vzela 10. dni od danes. Ali delaš O.teste? Če jih delaš, potem bi jih jaz začela delat od 8. dneva dalje. Tako jo po vsej verjetnosti ne zgrešiš, če se ti O. mogoče pojavi 10 dni od Tiste male krvavitve. Kakšna pa je sedaj krvavitev, A je močna? Namreč meni so očitno hormoni čisto podivjali Iz mene lije kot iz škafa.
|
|
|
|
RE: Vgnezditvena krvavitev 9.4.2009 8:41:35
|
|
|
|
bejbika81
|
ovulacijskih testov ne delam, nisem še nikoli probala. Mislim, da bom kar zdaj, oz. čez 8 dni. M se mi je prikazala včeraj zjutraj, ni bla pretirano močna, popoldan je že ni bilo več. Danes pa je sploh ni več. Ne vem več, kaj naj si mislim... Se je kateri kdaj to zgodilo, da je 1 dan imela, pol 2 dni ne, pa spet 2 dni ja, pa pol spet ne, in to samo zjutraj? To niso pretirane krvavitve, samo toliko, da je ostalo malo na papirju, ko sem se obrisala. LP
|
|
|
|
RE: Vgnezditvena krvavitev 9.4.2009 9:09:23
|
|
|
|
Chi_Pita
|
IZVIRNO SPOROČILO: bejbika81 Se je kateri kdaj to zgodilo, da je 1 dan imela, pol 2 dni ne, pa spet 2 dni ja, pa pol spet ne, in to samo zjutraj? To niso pretirane krvavitve, samo toliko, da je ostalo malo na papirju, ko sem se obrisala. LP Pozdravček ... meni se to dogaja skoraj vsako , imam jo na 24-25 dni, traja pa 1. dan malo, pa 2 dni nič, pa 4. dan močno, pa 5. malo in 6. konec ... v bistvu tisti 1. dan, ko je malo niti ne štejem, ker je itak pol 2 dni ni ... tako da imam 2 - 3 dni ... pa dostikrat sem mislila da je bila vgnezditvena ... Punce držim pesti da čimprej zagledamo
|
|
RE: Vgnezditvena krvavitev 9.4.2009 9:47:52
|
|
|
|
bejbika81
|
ojla! meni se je pa to prvič ta mesec zgodilo, tako da ne vem več, kaj naj to pomeni. saj sem že tudi jaz mislila, da je vgnezditvena in sem bila že vesela, kaže pa da sem se prehitro veselila. zdaj pa se mi je vse zmešalo, ker ne vem, kdaj naj pričakujem O ta mesec... JOJ, sem jezna!!
|
|
|
|
RE: Vgnezditvena krvavitev 9.4.2009 9:54:40
|
|
|
|
Chi_Pita
|
bejbika81 lahko pa de se je res prijelo , sej je dosti žensk, ki ne ugotovijo da so do 2. meseca - ker imajo krvavitve kot med ... glede O pa tako kot so punce že zgoraj napisale ... s testi O ti bo najlažje!Pa še to ni čisto zanesljivo Navijamo ...
|
|
RE: Vgnezditvena krvavitev 9.4.2009 10:46:08
|
|
|
|
bejbika81
|
joj, hvala za pestke... upam, da je res to. samo sem delala test (first sign) v torek in ni bilo , tako da mislim, da me malo zafrkava . Mogoče pa je bilo prezgodaj, glede na to, da še ni minilo 28 dni ciklusa. Čeprav moj pravi, da ima občutek, da sem . Ko bi vsaj bila. Bom počakala na vikend pa bom delala še en test. Pa upajmo naprej... Hvala za vzpodbudo!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?