ronja
|
No, vidiš, vse se zrihta, samo povedat jim je treba . Saj niso taki bedaki, ampak kako naj ve, da ti ni všeč, če mu ne poveš... anonimna, kar se mojega lubija tiče, ni zrihtan, nikoli ni bil in nikoli ne bo in meni je tak všeč (meni niso všeč preveč zrihtani moški, čist pa mora bit). Je pa čist, to pa je vedno bil in vedno bo (vsaj dokler bo z mano oz. jaz z njim ). Meni so itak najbolj všeč fantje v kavbojkah zgoraj brez, če bi lahko zbirala, nogavic pa nima belih, ima pa tudi strgane . Ampak mene to ne moti. Mu kupim nove, če vidim, da jih nima, to je pa vse. Ampak tudi od mene ne zahteva nobene zrihtanosti, obema je nekak škoda denarja za cote in si ne kupujeva kaj dosti, včasih kaj kupiva za tamale, tu se pa po navadi konča... Vse štima, ker sem jaz njemu najbolj všeč v trenirki (če že moram met kaj gor), ni nor na kakršnekoli ultra zadeve. On pa je meni super v kavbojkah. vseeno pa mi je všeč, da ko greva v kino, si obleče recimo malo bolj oprijete kavbojke, ker ve, da mi je v njih seksi, čeprav mu niso tako udobne kot njegove 5 številk prevelike hlamudrače . In jaz tudi kdaj oblečem kako krilce, čeprav me rad vidi tudi v hlačah. Ali pa obleče bolj oprijete boksarce, ko pride izpod tuša... za v službo ima pa seveda svoje udobne, hehe. Saj je boljše tako, a ne? Včasih paše za spremembo, pa bolj zaradi občutka, da veva, da nama je še vedno pomembno, kako vidiva drug drugega in da sva si še všeč, pa tudi zaradi lastnega občutka, da se počutiš seksi, se je včasih fajn zrihtat. In je fajn čutit metuljčke, čeprav sva že 10 let skup... Vidim, da imate vsaj nekatere precej pošlihtano v glavi glede dobrega odnosa s svojimi partnerji. Jaz sem ena tistih, ki se skoz repenči, pa seveda nič ne pomaga. Sama sebe spravljam ob živce, on mi gre na živce.....Ampak ko je pa tako hudičevo težko biti tiho in na prijazen način in mirno nekaj povedat, ko bi najraje skočila njemu v lase in ga načofala. Po moje moraš naredit isto kot pri otrocih - tudi oni te znajo spravit ob živce, pa vseeno ne popeniš vedno kar tako, ne - ali pač? Kreganje je v redu - če si poveš stvari, razčistiš in najdeš po možnosti še rešitev. Najedanje pa ni v redu, ker nikoli ne prinese rešitve, samo razdira... Zato se rajši enkrat usedi z njim in resno debatirajta, magari se zjokaj, če ti bo hudo, saj mora vedet, da si žalostna... Boš več naredila kot če mu najedaš za malenkosti. Povej, kaj te res grize. Normalno, da ti ni do posteljnih aktivnosti, če imaš drugih preveč. Takrat vsi utrujeni pademo dol, tudi moški. Samo da dostikrat oni manj delajo in so zato bolj spočiti in pripravljeni na vse. ampak kadar so crknjeni, takrat bojo tudi moški zaspali, gotovo . Saj moj tud ne zgleda tooooolk slabo, da ne bi hotla z njim kaj muckanja, samo na živce mi pa gre, da me kar naprej opominja na to, da bo treba telovadit in take stvari, da bom spet dobr zgledala. Ob takih stavkih me pa popade bes, posebn še, ker res nič ne nardi zase. Te razumem, jaz bi mu rekla, da bova skupaj, hehe. Midva nimava teh problemov, ker oba rada športava, zdaj ko imava male otroke, je to največji problem, da ne moreva prav pogosto (samo 1x na teden, ostalo je pa "sprotno vozičkanje, rolanje in kolesarjenje za prevoz")
|