Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Se lahko gre v kateremkoli delu dneva na ... 13.3.2009 7:07:08
|
|
|
|
end1
|
pokliči G ti bo s prve roke lahko svetoval, če pa ne dela pa v ZD, pomoje boš rabla napotnico, jaz sem jo, je bil vikend, pa srečno.
|
|
|
|
RE: Se lahko gre v kateremkoli delu dneva na ... 13.3.2009 7:09:09
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ali je treba v dopoldanskem času k svojemu G? Včeraj je bil test pozitiven, danes pa sem začela precej krvavet? Grem lahko kar na urgenco? če tvoj gin. dela pol pejd rajši k njemu...če ne pa pojdi kar na urgenco...ne čakaj!...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Se lahko gre v kateremkoli delu dneva na ... 13.3.2009 7:10:00
|
|
|
|
Pupa7
|
komot greš na urgenco, pa napotnico prineseš kasneje... če je nuja je zato urgenca pa držim pestke da je vse vredu!!!
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Se lahko gre v kateremkoli delu dneva na ... 13.3.2009 7:22:12
|
|
|
|
OliveOyl
|
Na urgenco greš lahko brez napotnice.Srečno.
|
|
|
|
RE: Se lahko gre v kateremkoli delu dneva na ... 13.3.2009 7:29:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za vzpodbudo in odgovore! Grem na urgenco.
|
|
|
|
RE: Se lahko gre v kateremkoli delu dneva na ... 13.3.2009 16:14:44
|
|
|
|
Lenck
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ali je treba v dopoldanskem času k svojemu G? Včeraj je bil test pozitiven, danes pa sem začela precej krvavet? Grem lahko kar na urgenco? Jaz sem imela identično situacijo. Poleg tega sem bila takrat v tujini, in sem šla šele po prihodu domov (in, ker je bil takrat ravno vikend, v ponedeljek), zdravniku, kar svoji ginekologinji. Sedaj beba lepo raste. Ne branim ti iti na urgenco, ti pa povem, da tudi, če gre kaj narobe, ti sedaj še ne bodo mogli prav nič pomagat. Če si šele v petem tednu (torej dan po izostanku menstuacije), prav tako ne bodo mogli z UZ potrditi ničesar, ker se včasih še v sedmem tednu ne vidi plodka (je premajhen), le gestacijska vrečka, kvečjemu boš enako ali še bolj zmedena, če se bo videlo prazno vrečko, in boš potem skbela, če morda ni plodka... Žal ti tako hitro ne morejo ne potrditi ne pomagati. Kar ne pomeni, da ne pojdi zdravniku, ampak ne pričakuj preveč. V vsakem primeru boš morala še malo počakati, da izveš, kaj in kako.
|
|
RE: Se lahko gre v kateremkoli delu dneva na ... 13.3.2009 16:38:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem bila, na UZ se ni videlo nič posebnega, tudi gestacijske vrečke ne. Dala sem kri za HCG, v nedeljo moram pa na kontrolo. Še enkrat UZ in kri.
|
|
|
|
RE: Se lahko gre v kateremkoli delu dneva na ... 13.3.2009 18:58:40
|
|
|
|
Lenck
|
To je edino logično, da se ni videlo, kar če si delala test prvi dan izostanka menstruacije, je vse skupaj še premajhno. Odvisno od trajanja nosečnosti, samo na tvojem mestu ne bi pričakovala preveč - v smislu tega, kaj se bo videlo, razen, če si noseča že dlje časa. Beba pa ima še vedno vse možnosti, to pa še ni nič določeno Predvsem pa skušaj čimveč počivati Držimo pesti.
|
|
RE: Se lahko gre v kateremkoli delu dneva na ... 13.3.2009 19:20:07
|
|
|
|
čebelca2
|
za urgenco ne rabiš napotnico - sem bila že 2x zaradi krvavitve... zato pa so tam in za to je urgenca - ker nimaš časa vandrat od zdravnika do zdravnika!
|
|
|
|
RE: Se lahko gre v kateremkoli delu dneva na ... 13.3.2009 22:29:01
|
|
|
|
grahek85
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebelca2 za urgenco ne rabiš napotnico - sem bila že 2x zaradi krvavitve... zato pa so tam in za to je urgenca - ker nimaš časa vandrat od zdravnika do zdravnika! Jaz isto. Pa tudi nihče nič ne komplicira oz. sploh ne reče za kako napotnico. Je pač urgenca, tako kot tista "navadna", kjer te ob resnih težavah tudi vzamejo brez (vsaj morali bi te).
|
|
|
|
RE: Se lahko gre v kateremkoli delu dneva na ... 14.3.2009 8:53:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Lenck, nisem delala testa prvi dan izostanka. Po zadnji M naj bi bila noseča 5,5 tednov. Ne vem, no, glede na to da mam sicer zelo reden ciklus, je pomoje to to. Da bi tok izostala, pa še test bil lažno pozitiven... No, sej bomo vidli jutri, kaj bo s hormonom v krvi. Z napotnico pa res ni blo težav. Noben nič sprašval, pa tud za jutri niso rekli, da jo moram imet.
|
|
|
|
RE: Se lahko gre v kateremkoli delu dneva na ... 15.3.2009 11:40:27
|
|
|
|
Anonimen
|
No, danes sem bila na kontroli. Sluznica je več kot polovico tanjša kot v petek, hormon je pa tudi padel. Očitno je prišlo do SS .
|
|
|
|
RE: Se lahko gre v kateremkoli delu dneva na ... 15.3.2009 12:30:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen No, danes sem bila na kontroli. Sluznica je več kot polovico tanjša kot v petek, hormon je pa tudi padel. Očitno je prišlo do SS . ooooooooooooo mi je žal
|
|
|
|
RE: Se lahko gre v kateremkoli delu dneva na ... 15.3.2009 12:53:45
|
|
|
|
benika
|
No, danes sem bila na kontroli. Sluznica je več kot polovico tanjša kot v petek, hormon je pa tudi padel. Očitno je prišlo do SS user posted image . Žal mi je.
|
|
|
|
RE: Se lahko gre v kateremkoli delu dneva na ... 15.3.2009 19:41:42
|
|
|
|
čebelca2
|
tudi meni je žal
|
|
|
|
RE: Se lahko gre v kateremkoli delu dneva na ... 15.3.2009 21:25:03
|
|
|
|
grahek85
|
Tudi meni.... Drži se
|
|
|
|
RE: Se lahko gre v kateremkoli delu dneva na ... 16.3.2009 6:57:05
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen No, danes sem bila na kontroli. Sluznica je več kot polovico tanjša kot v petek, hormon je pa tudi padel. Očitno je prišlo do SS . žal mi je....a drži glavo po koncu...počakaj eno m pol pa ponovno akcija...če te vsaj malo potolaži...lani 21.3.2008 imela abrazijo-ss...potem 6.6.08 op. odstranitev pregrade in 30.7.08 sem že zagledala magični plus in danes smo v 36t3d...mislim nate...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Se lahko gre v kateremkoli delu dneva na ... 16.3.2009 8:09:42
|
|
|
|
clara23
|
žal mi je...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?