Lenck -> RE: Se lahko gre v kateremkoli delu dneva na urgenco ob krvavitvi v zgodnji nosečnosti? (13.3.2009 16:14:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ali je treba v dopoldanskem času k svojemu G? Včeraj je bil test pozitiven, danes pa sem začela precej krvavet? Grem lahko kar na urgenco? Jaz sem imela identično situacijo. Poleg tega sem bila takrat v tujini, in sem šla šele po prihodu domov (in, ker je bil takrat ravno vikend, v ponedeljek), zdravniku, kar svoji ginekologinji. Sedaj beba lepo raste. Ne branim ti iti na urgenco, ti pa povem, da tudi, če gre kaj narobe, ti sedaj še ne bodo mogli prav nič pomagat. Če si šele v petem tednu (torej dan po izostanku menstuacije), prav tako ne bodo mogli z UZ potrditi ničesar, ker se včasih še v sedmem tednu ne vidi plodka (je premajhen), le gestacijska vrečka, kvečjemu boš enako ali še bolj zmedena, če se bo videlo prazno vrečko, in boš potem skbela, če morda ni plodka... Žal ti tako hitro ne morejo ne potrditi ne pomagati. Kar ne pomeni, da ne pojdi zdravniku, ampak ne pričakuj preveč. V vsakem primeru boš morala še malo počakati, da izveš, kaj in kako.
|
|
|
|