|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Je katera že pred testom vedela da je nos...
18.3.2009 13:07:08   
čebelca2

mene je prvič skor kapuser posted image približno tri tedne me je skoz v trebuhu tiščalo, in sm bila 100% da imam prebavne težave ker sem se koz nažirala in seveda sem pršla do zaključka da mi telo govori naj že neham jest non stop (res sem nenormalno veliko in nezdravo jedla), zato sem po kakšnem tednu bolečin začela z zdravo prehrano... bolečina seveda ni popustila, še slabše, skoz sm na wc hodila (itak), in pol sm si rekla v službi (po 3t bolečin in lulanja) da je zdej pa tega dost in grem k osebnem zdravniku takoj naslednji dan. na poti iz službe pa grem mimo lekarne in je bil tam velik plakat za test Clear Blue, in mi je pršl na pamet da bi ga kupla, ampak samo zato, če me dr vpraša če sm noseča da bom mirno lahk rekla da ne... ob 11 zvečer grem delat test in sm misnla da me bo res kap od šoka... si lahk mislite da celo noč nism spala...user posted image user posted image sploh mi na kraj pameti ni padl... sej nisva imela zaščite, samo sva pazla... oziroma, vsaj misla sva da pazivauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zanimivo, en teden prej sva se pa zmenla da se poročivauser posted image drugič sem pa vedla po 14 dneh nosečnosti, ker me je začel "spet po hrani tiščat"user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 26
18.3.2009 13:11:36   
livia
Jaz sem pri prvi vedela takoj po seksu, da se je prijelo. To mi sicer malokdo verjame, a jaz sem res vedela. Ne me pa vprašat kako.

Pri drugi sem pa tudi zelo kmalu, ker sem imela izrazit voh, vonjala sem zemljo od rož, ko se je odprl hladilnik, ipd, tako da mi je bilo tudi kmalu jasno pri čem smo. Zdaj vsakič, ko pravim, da nekaj smrdi mož pomisli, da nisem spet noseča. user posted image

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 27
19.3.2009 9:08:25   
dreamhorse
Mene je takoj po zanositvi bolela glava cel teden, ampak tako drugače kot ponavadi. Nisem upala pojest tablete, poleg tega sem pa v spodnjem delu trebuha čutila trdo bulo. Kot rečeno, mama ve, zato sem tudi skos vedela, da bomo dobili punčko, in to so mi tudi v 25 t potrdili.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 28
19.3.2009 17:06:02   
črticaa
jz sm tud vedla prej
sam tud k sm test nardila sm šla čez 2 dni še po enga ker nism mogla vrjet da je to to (s pozitivne strani)

sanjala sem čist živo, sanjala sm da je fantek
in oboje je držalo

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 29
19.3.2009 18:21:03   
*Mojca*
  Jst pa nisem imela pojma user posted image Vem da mi je nekdo v službi rekel da sem bleda in če je vse uredu z mano, nisem pa n
vedela dokler nisem naredila testa user posted image mogoče zato, ker sem cele dneve delala in se nisem nič s tem ukvarjala...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 30
19.3.2009 20:59:28   
Anonimen
Jaz sem vedla od vsega začetka. Od datuma spočetja.user posted image Ko naj bi prišla user posted image pa je bilo že itak vse tako očitno, da me je enih par pogruntalo takoj, ker so se mi joške tolk napihnle. Pa v obraz sem se baje ful spremenila. No, to so mi rekle tiste "starejše" ženske, ki baje takoj vidijo.user posted image Oko sokolo.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
20.3.2009 21:03:39   
maayaa
Tudi  jest sem takoj po zanositvi "vedela", da sem noseča, no bila sem skoraj 99%.

Tudi kaditi sem nehala, že ene tri tedne pred  testom, kr tko iz dons na jutri. (kadila sem pa ene deset let, vem ja, ...) že takrat sem  imela očitno slabo vest user posted image .
Zdelo se mi je , da je nekaj drugače, težko povem kaj, sam filing je bil drug.

Če ne bi takrat + zagledala bi bla kr fejst šokirana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
22.3.2009 9:04:48   
Anonimen
Evo jaz sem tista anonimna, ki je začela to temo...ekola že tretjič me moj 6 čut user posted image ni prevaral...zagledala sem namreč user posted image user posted image in tudi sama sem od spočetja naprej vedela da je to-to! Ne znam razložit, pač en drug filing...

(odgovor članu maayaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
19.4.2009 20:40:36   
Neža7
Par dni nazaj sem šla k G, da bi dobila Canesten, ker imam samo težave po porodu. Omenjala sem sestri, da tu user posted image  mi zamuja 3dni in mislim, da je povezano z mojo težavo po porodu. Je kar hitro potegnala napotnico za labotorijo za test user posted image . Sem ji takoj rekla "ni mogoče, da bi bila user posted image " vendar je rekla, da rabi izvid, da lahko me G potem zdravi z mojo težavo.

No, kaj je bilo user posted image user posted image user posted image  Pozitivni rezultat user posted image user posted image user posted image . Še vedno sem v šoku, ker niti v glavo mi ni prišlo, da bi lahko bila user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
19.4.2009 21:54:12   
cokoladka
Js pa nisem prej vedla. Šele po tem ko mi je 5  dni zamujala user posted image sem pomisla, da bi lahk bla user posted image . Ampak sem bla še vedno 99% prepričana, da nisem, ker nisem mela nobenga takega filinga al pa da bi se kaj drugač počutla. In keruser posted image še vedno ni blo, sem naredla test in bla čist šokirana ko se je odločno prikazal plusek. Kr nisem mogla verjet, zato sem čez 2 dni nardila še en test. No pol sem pa verjela user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?