Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Je katera že pred testom vedela da je nos... 18.3.2009 13:07:08
|
|
|
|
čebelca2
|
mene je prvič skor kap približno tri tedne me je skoz v trebuhu tiščalo, in sm bila 100% da imam prebavne težave ker sem se koz nažirala in seveda sem pršla do zaključka da mi telo govori naj že neham jest non stop (res sem nenormalno veliko in nezdravo jedla), zato sem po kakšnem tednu bolečin začela z zdravo prehrano... bolečina seveda ni popustila, še slabše, skoz sm na wc hodila (itak), in pol sm si rekla v službi (po 3t bolečin in lulanja) da je zdej pa tega dost in grem k osebnem zdravniku takoj naslednji dan. na poti iz službe pa grem mimo lekarne in je bil tam velik plakat za test Clear Blue, in mi je pršl na pamet da bi ga kupla, ampak samo zato, če me dr vpraša če sm noseča da bom mirno lahk rekla da ne... ob 11 zvečer grem delat test in sm misnla da me bo res kap od šoka... si lahk mislite da celo noč nism spala... sploh mi na kraj pameti ni padl... sej nisva imela zaščite, samo sva pazla... oziroma, vsaj misla sva da paziva zanimivo, en teden prej sva se pa zmenla da se poročiva drugič sem pa vedla po 14 dneh nosečnosti, ker me je začel "spet po hrani tiščat"
|
|
|
|
RE: Je katera že pred testom vedela da je nos... 18.3.2009 13:11:36
|
|
|
|
livia
|
Jaz sem pri prvi vedela takoj po seksu, da se je prijelo. To mi sicer malokdo verjame, a jaz sem res vedela. Ne me pa vprašat kako. Pri drugi sem pa tudi zelo kmalu, ker sem imela izrazit voh, vonjala sem zemljo od rož, ko se je odprl hladilnik, ipd, tako da mi je bilo tudi kmalu jasno pri čem smo. Zdaj vsakič, ko pravim, da nekaj smrdi mož pomisli, da nisem spet noseča.
|
|
|
|
RE: Je katera že pred testom vedela da je nos... 19.3.2009 9:08:25
|
|
|
|
dreamhorse
|
Mene je takoj po zanositvi bolela glava cel teden, ampak tako drugače kot ponavadi. Nisem upala pojest tablete, poleg tega sem pa v spodnjem delu trebuha čutila trdo bulo. Kot rečeno, mama ve, zato sem tudi skos vedela, da bomo dobili punčko, in to so mi tudi v 25 t potrdili.
|
|
|
|
RE: Je katera že pred testom vedela da je nos... 19.3.2009 17:06:02
|
|
|
|
črticaa
|
jz sm tud vedla prej sam tud k sm test nardila sm šla čez 2 dni še po enga ker nism mogla vrjet da je to to (s pozitivne strani) sanjala sem čist živo, sanjala sm da je fantek in oboje je držalo
|
|
|
|
RE: Je katera že pred testom vedela da je nos... 19.3.2009 18:21:03
|
|
|
|
*Mojca*
|
Jst pa nisem imela pojma Vem da mi je nekdo v službi rekel da sem bleda in če je vse uredu z mano, nisem pa n vedela dokler nisem naredila testa mogoče zato, ker sem cele dneve delala in se nisem nič s tem ukvarjala...
|
|
RE: Je katera že pred testom vedela da je nos... 19.3.2009 20:59:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem vedla od vsega začetka. Od datuma spočetja. Ko naj bi prišla pa je bilo že itak vse tako očitno, da me je enih par pogruntalo takoj, ker so se mi joške tolk napihnle. Pa v obraz sem se baje ful spremenila. No, to so mi rekle tiste "starejše" ženske, ki baje takoj vidijo. Oko sokolo.
|
|
|
|
RE: Je katera že pred testom vedela da je nos... 20.3.2009 21:03:39
|
|
|
|
maayaa
|
Tudi jest sem takoj po zanositvi "vedela", da sem noseča, no bila sem skoraj 99%. Tudi kaditi sem nehala, že ene tri tedne pred testom, kr tko iz dons na jutri. (kadila sem pa ene deset let, vem ja, ...) že takrat sem imela očitno slabo vest . Zdelo se mi je , da je nekaj drugače, težko povem kaj, sam filing je bil drug. Če ne bi takrat + zagledala bi bla kr fejst šokirana.
|
|
|
|
RE: Je katera že pred testom vedela da je nos... 22.3.2009 9:04:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo jaz sem tista anonimna, ki je začela to temo...ekola že tretjič me moj 6 čut ni prevaral...zagledala sem namreč in tudi sama sem od spočetja naprej vedela da je to-to! Ne znam razložit, pač en drug filing...
|
|
|
|
RE: Je katera že pred testom vedela da je nos... 19.4.2009 20:40:36
|
|
|
|
Neža7
|
Par dni nazaj sem šla k G, da bi dobila Canesten, ker imam samo težave po porodu. Omenjala sem sestri, da tu mi zamuja 3dni in mislim, da je povezano z mojo težavo po porodu. Je kar hitro potegnala napotnico za labotorijo za test . Sem ji takoj rekla "ni mogoče, da bi bila " vendar je rekla, da rabi izvid, da lahko me G potem zdravi z mojo težavo. No, kaj je bilo Pozitivni rezultat . Še vedno sem v šoku, ker niti v glavo mi ni prišlo, da bi lahko bila
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?