|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je katera že pred testom vedela da je noseča?
11.3.2009 12:30:51   
Anonimen
Ko sem prvič zanosila se mi je zdelo, da je tisti mesec nekaj drugače, ampak ker je bilo takrat prvič nisem vedela naj to predpišem psihi ali so to res znaki nosečnosti-potem se je izkazalo da me občutek ne vara! Drugič sem bila par dni po O siogurna da je ratalo, naredila sem 4 teste(v roku 10 dni) vsi so bili negativni, in se mi je zdelo totalno nelogično pa sem šla na odvzem krvi, ki je potrdila nosečnost v 5 tednu! Sedaj spet delamo na dojenčku in ta mesec sem sigurna da je ratalo-spet isto kot pri prejšnih nosečnostih(tisti občutek napetosti od O naprej, špikanje,ne vem pač en čudn filing)-pa si ne domišljam, ker mi je vseeno ali zanosim sedaj ali čez 3 mesece, se mi nič ne mudi! Povem to kolegici ki pravi da to ni mogoče,da si domišljam! No je imela katera podobne izkušnje, ali sem samo jaz tako čudna?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Je katera že pred testom vedela da je nos...
11.3.2009 12:32:48   
angel_rebelde
Nisem vedela, da sem noseča, ampak sem imela filing, da sem! In ta filing se ni motil, znakov ni bilo, ampak v sebi sem prav čutila.

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.3.2009 12:34:11   
Kerensa*
Jaz sem bila 99%-no prepričana pred testom. In se nisem motila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.3.2009 12:37:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Se podpišem.

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.3.2009 12:47:11   
Monni
Jaz kljub temu, da sva načrtovala nisem imela občutka, da sem noseča, sem si pa za vsak slučaj takoj ko sva se odločila kupila test za preverjanje nosečnosti in sem ga shranila v predal. Po približno treh mesecih sem ponoči sanjala, da sem rodila hčerko Evo in ko sem se od sile prebudila sem kar sredi noči šla opravit test in bil je pozitiven user posted image user posted image . Včeraj pa sem končno izvedela (pri 25t), da bova imela res punčko, tako da ime sem ji določila že v sanjah in ga ne bomo spreminjali. Drugače pa nisem imela niti enega nosečniškega znaka, no edino boleče bradavice v obdobju ko bi morala imeti menstruacijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.3.2009 12:53:23   
skuštrana
az v drugo testa sploh delala nisem, sem vedela da je to touser posted image Samo naročila sem se pri g in je bilo res...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Monni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.3.2009 12:53:33   
metuljčica1
Drugič nismo kaj načrtovali, ampak sem takoj ob izostanku menstruacije vedela da sem noseča.Mogoče tudi zato, ker sem že od prvič poznala znake.

(odgovor članu Monni)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.3.2009 14:38:34   
florecita
Jaz sem ''vedela'' da sem, ker sem začela že kakšne par dni po ovulaciji ful jest kumareuser posted image user posted image user posted image  (1 liter sem imela za slab dan),...user posted image ko jih drugače sploh nikoli ne...

(odgovor članu metuljčica1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.3.2009 14:41:04   
lotoska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljčica1

Drugič nismo kaj načrtovali, ampak sem takoj ob izostanku menstruacije vedela da sem noseča.Mogoče tudi zato, ker sem že od prvič poznala znake.

Se podpišem.

(odgovor članu metuljčica1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.3.2009 14:46:47   
Lenck
Nisem imela pojma - ali, še bolje, bila sem prepričana, da nisem, ker bi bil pač čudež, če bi ratalo v takem hudem mesecu. Pa sem bila...
In čeprav sem bila jaz prepričana v nasprotno, je tip "vedel", da sem. Pa se še zmotil ni, čeprav sem ga vmes parkrat posadila za mizo in se zmenila z njim, zakaj nisem in ne mrem bit. Očitno se je on vse zmenil, sedaj itak on "ve", katerega spola bo. user posted image user posted image user posted image

Svet je takšen, kakršnega vidiš. In vidiš ga tako, kot ga želiš videti.

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.3.2009 15:17:10   
Chebellca

Hvala enakouser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.3.2009 18:24:30   
andrejkam

IZVIRNO SPOROČILO: Chebellca

Tudi jaz

(odgovor članu Chebellca)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.3.2009 20:05:30   
Gina
Saj se bo hecno slišalo, ampak za 2. in 3. otroka sem vedela, da sta pri meni,  isti dan, ko sta bila narejena. Skoz sem govorila, od prvega dne, da sem noseča in sem tudi bila. user posted image

(odgovor članu andrejkam)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.3.2009 20:17:24   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: andrejkam

IZVIRNO SPOROČILO: Chebellca

Tudi jaz sem vedela pred testom (ko sem drugič zanosila).

Tudi jaz

(odgovor članu andrejkam)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
11.3.2009 21:40:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
11.3.2009 21:42:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
12.3.2009 9:57:02   
sashy
IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde

Nisem vedela, da sem noseča, ampak sem imela filing, da sem! In ta filing se ni motil, znakov ni bilo, ampak v sebi sem prav čutila.

Se podpišem!

Že prvič sem imela tak občutek kot da je nekaj drugače, da sem noseča, ampak nisem mogla občutka čist definirat, ker je bilo prvič. Zdaj drugič sem pa kar zagotovo vedla, ko sem naredila prvi test je bil negativen, pa sm kr nekak vedela, da ni prav, da moram še malo počakati in čez dva dni sem naredila še en test in rahla črticauser posted image . Tako, da se na tiste "klasične znake nosečnosti" sploh ne zanašam toliko kot na ta občutek! 

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.3.2009 10:03:03   
Anonimen
Pri prvem pozitivnem testu sem čist paf strmela izmenično v pozitiven test in v navodila za uporabo testa user posted image  

Pri drugem sem bila tudi čist paf, ampak bolj zaradi naključja, ker je bil ravno Božič user posted image

Če gledam nazaj, sem bila res bolj sitna kot ponavadi ampak saj sem zmerej tko da to ni merodajno ahaha user posted image

(odgovor članu sashy)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
12.3.2009 12:28:17   
ninocka
Pri prvem nisem vedla, pri drugem sem vedla, ko sem se sla tusirat in so se mi cez spodnjo majcko videli kolobarji (tolk so se temno obarvali), ko sem se slekla, sem imela pa po prsih se ful vidnih zilic, pri tretjem sem pa vedla, ko sem dobesedno pozrla cel kroznik spinace in pire krompirja. Do takrat je se nikoli v zivljenju nisem jedla, ker je ne maram user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.3.2009 12:32:45   
biba14
Meni je bilo 1 teden pred izostankom menstre ful slabo , sem naredila čez en teden test in + user posted image . No, slabost je trajala še 4 mesece...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.3.2009 13:52:25   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Teja27

Se podpišem.

tud jz se kle podpišem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.3.2009 21:50:00   
metka_zone
Hvala enako user posted image ...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.3.2009 17:04:21   
BOOMER
Tole samo potrjuje staro reklo: Mama veuser posted image

No jaz sem pač sedaj (prvi) malo rabla, da sem dojela. Sem mela pa par dni po O čudne krče v trebuhu, ki so se samo jačali. Nato sem pri starših sklatla 1/2l kumaric pa 20dag sira na suhouser posted image (moja mati trdi da je takrat ona vedla - ja itakuser posted image ). Mojemu sem še en večer kazala, kako mi je čudno, da se mi modre žilice na prsih vidijo (mam ful belo pa prosojno kožo).
Pol smo šli na izlet za nekaj dni, ko me je useklala taka tečnoba, da me ni blo za prenašat pa skoz se mi je spal pa nič dal. Bla sem 100%, da mam spet ful vnete jajčnike in da sem u iber bolna.

In pol so me hecali da sem ziher noseča (ker se me ni dal prenašat) in sem šla po test - 2-3dni pred M - in je bil raaaahel. Pa še vedno nisem hotela verjet (bi blo preveč leepo, glede na to, kako nama je blo zaje** tiste mesece). In nato sem na dan, ko bi ta rdečo mogla met (pri meni je nauro točna user posted image ), sem naredila testa dva - eko pozitivac!user posted image user posted image pol smo pa verjel.

Eko to je mal na daljše ena varianta, kaj se lahko zgodi, če nečeš verjet temu, kar ti telo  praviuser posted image user posted image Naslednjič bo boljš!

Mama narava je vedla kak je treba vse poštimat! (tud za gune, ki jih je treba mal bolj po glav usekat, da dojamejouser posted image user posted image )

< Sporočilo je popravil BOOMER -- 17.3.2009 17:05:07 >

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.3.2009 20:05:04   
Hator

se strinjam, 3x je bilo tako

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 24
17.3.2009 20:11:56   
Neža7
Midva sva delala na user posted image  da je bilo možno, da sem bila user posted image  vendar nisem se kaj drugačna počutila....

AMPAK!!!!!!!

mož je vedel, da sem user posted image  ker sem "imela pogleg ko angelček" in sem bila FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL tečna user posted image  Mož je prijateljem povedal,(1x sva imela vse pri nam na kosilo) da misli, da sem user posted image  ker sem tako tečna in prelepa. To mi je povedal potem, ko sem sama izvedela, da sem user posted image  Mi je bilo kar narodno user posted image  da sem sedela in celo se slikala s prijateljem in nisem vedela, da je moj to njim rekel.

Sedaj je naša že 8 mes stara.... Kako čas gre hitro user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?