Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali lahko zamrznemo svežo zelenjavo za do... 11.3.2009 11:37:22
|
|
|
|
muška
|
seveda lahko, čeprav nisem pristaš tega. Raje vedno sproti pripravim svežo hrano. No, daš primerno količino recimo v jogurtove lončke, vrečkice,... kaj pač imaš doma
|
|
|
|
RE: Ali lahko zamrznemo svežo zelenjavo za do... 11.3.2009 11:47:12
|
|
|
|
čipka
|
Aha, potem plastične vrečke lahko. Pa se ne bo sprijela hrana na vrečke, ko je zamrznjena?
|
|
RE: Ali lahko zamrznemo svežo zelenjavo za do... 11.3.2009 12:54:33
|
|
|
|
Majuska
|
jaz sem ravno pred nekaj dnevi dala našemu 7-mesečniku špinačo, ki je bila v zmrzovalniku ... po mojem ni panike
|
|
RE: Ali lahko zamrznemo svežo zelenjavo za do... 11.3.2009 14:25:51
|
|
|
|
silvy
|
Jaz sem si vedno malo večjo količino zelenjavne mineštrice skuhala in dal po lončkih v skrinjo. Vsakič, ko nisem imela časa sem eno povlekla ven. Zakuhala sem not malo paštice ali rižeka in to je bilo to. Tudi, ko smo šli na smučanje sem to vlekla za sabo. Ali pa če smo kam šli za cel dan. Sem dam v termos in greš.
|
|
|
|
RE: Ali lahko zamrznemo svežo zelenjavo za do... 11.3.2009 19:21:12
|
|
|
|
Najaa
|
Pa ja, zamrzneš, da imaš vsaj kakšen dan bolj na izi, ko ni treba kuhat. Sama tudi raje sproti propravim, ampak še raje grem pa za cel dan ven in se ne ubadam s kuharijo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?