|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kisla repa
11.3.2009 9:28:01   
Vrtnica79
Kako jo pripravitiuser posted image  Imam ji v celem, najprej jo moram naribati. Kaj pa pol, kako dolgo se to kuhauser posted image  Nisem še nikoli tega delalauser posted image

_____________________________

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kisla repa
11.3.2009 9:45:08   
Lunca1
prej jo boš morala še skisat user posted image

Ne vem če se bom prav spomnila. Mislim da čebulo prepražiš na olju, dodaš kuhovnico moke in malo prepražiš. Dodaš kislo repo in jo zaliješ z vodo toliko, da je repa pokrita. Dodaš česen, poper in jušno kocko in kuhaš.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kisla repa
11.3.2009 9:46:05   
Lunca1
Aja koliko časa, ne vem. Jaz kuham v ekonomu, mislim da 10 minut.user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kisla repa
11.3.2009 9:55:07   
lejla969
Kislo repo kuham v vodi cca 45 min. Stresem jo na vročo mast, dodam sol, poper, na drobno sesekljan česen in potresem malo moke. Dodam še malo vode in to kuham še kakih 20 min. Na koncu dodam kuhane domače klobase. Večkrat pa iz kisle repe skuham joto.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kisla repa
11.3.2009 11:16:05   
Vrtnica79
Aha, hvalauser posted image .

_____________________________

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kisla repa
11.3.2009 11:16:58   
Hans
Kislo repo skuhaš, skuhaš krompir v kosih in spečeš zrezke. Repo daš na mast od zrezkov.

_____________________________

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kisla repa
11.3.2009 12:18:31   
Aja32
Kisla repa s smetano

Repo skuham... V ponev dam olje, dodam malo moke, vržem notri kuhano repo... Zalijem z vodo... Pustim, da se še malo kuha, dodam kislo smetano (veliko žlico) in malo soli ali vegete...

Tako moje dva škrata najraje jesta...

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?