|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vedno preverite...
3.5.2005 8:21:40   
janja
nakupovalne vozičke, ko greste nakupovat s svojimi sončki. Nam se je včeraj zgodilo nekaj, na kar niti v sanjah nisem pomislila.
Smo šli nakupovat v CP Interspar. V garaži vzamemo nakupovalni voziček in damo našega sončka sedet. Pridemo skoraj do vhoda v Interspar, ko mali naenkrat pade na hrbet. Sem se tako ustrašila, da so mi skoraj noge klecnile. In kaj, v vozičku je bil očitno zlomljen tisti plastični del (samo tam kjer se zatakne) in po določenem času je vse očitno popustilo, tako da je Andraž padel na hrbet v voziček. Pa v jok (revež se je tako ustrašil, da kar k sebi ni prišel). Jaz sem se pa najbolj ustrašila, da se ni kaj polomil. (Zvečer sem opazila, da ima vseeno dve mali potplutbi na hrbtu. Boli ga očitno ne, ker nič ne jamra). Mislim, da ni nič resnega, greva pa danes ravno na kotrolo k zdravniku, tako da bova še to pokazala.
Da nadaljujem, smo šli potem do informatorke in ji vse razložili, ona pa: "Joj, mi je res žal." Pa nam je dala drobiž za nov voziček. Halooo, kaj pa če bi si poškodoval hrbtenico? Še danes imam mravljince, če samo pomislim na to.
Naj povem še to, da ima Andraž komaj 10,5 kg in je čisto mirno sedel v vozičku.

Zato, mamice in očki, preden daste svojega sončka sedet v nakupovalni voziček, preverite ali je le - ta brezhiben.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vedno preverite...
3.5.2005 8:31:21   
Anonimen
Ja kaj takga pa še nisem zasledila!!!:(

saj ne bo nič hudega,podplute bojo izginile naši otročki so na srečo zelo elastični.Vem mami strah pa ostane.Še sreča da je padel v notranjost vozička,saj ni tako globok.Ampak vse to je bilo po nepotrebnem strah bolečina in podpludbe.če bi večkrat preverjali stanje vozičkov tam zaposleni.
Tudi če boš še tako pazila in ga imela na očeh bo se zgodilo,da bo kje padel,to je del otroštva in se ga ne da izognit na žalost.

Lp neva:rozica:

(odgovor članu janja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vedno preverite...
3.5.2005 8:45:23   
viv_
Da vam povem še mojo zgodbo...

Pred počitnicami sva šle z Mirno k najboljšemu sosedu v nakup in vzameva tisti voziček z lupinico gor (takrat je bila še majhna). Jaz nabašem v voz kot zmešana - s kupčkom :) in greva po tekočem klancu v garažo - GROZA!!!! - ta voziček se ne zaštopa ker ima gumijasta kolesa in ne rebrasta - sva se oddrslai do dol, jaz sem vso svojo težo obesila na voz, pa ni bilo dovolj... Še sreča, da sva se na koncu na ravnem ustavili in da ni bilo nikogar pred nama... Raje ne razmišljam kaj bi bilo, tresla sem se pa kot šiba na vodi! Tako da s tem vozičkom vedno v lift!

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vedno preverite...
3.5.2005 9:27:52   
.ču
Janja,hvala za opozorilo:rozica:pa ta velika sreca,da je s ta malim vse v redu:rozica:

Drgac pa jes sama sploh ne uporabljam teh zadev na nakupovalnih vozickih za otroke,ampak grem vedno z nasim vozickom v trgovino,pa nej zgleda se tko cudn.Sam to je izvedljivo le ce gre moj:love:zraven,drgac pa bl tezko,samo gre.

Lp

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vedno preverite...
3.5.2005 9:52:33   
Bibica
Vendar pri najboljšem sosedu je opozorilo da se vozički za dojenčke ne sme peljati po tekočih stopnicah v garažo.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vedno preverite...
3.5.2005 9:59:17   
baguSka
Na JE ni takih stopnic in opozorila niso potrebna.:)-;)

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vedno preverite...
3.5.2005 10:03:20   
ZARA
Jst zmer vse prečekiram,ne vem zakaj...
...verjamem pa da si v šoku,ker ne pričakuješ kaj takega niti pod razno...ampak v končni fazi si misliš,samo da ni kaj hujšega!

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vedno preverite...
3.5.2005 10:17:11   
viv_
O matr... u KR pa nisem zasledila tega napisa....

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Vedno preverite...
3.5.2005 11:14:49   
janja
viv... tud jaz sem se v M odpeljala po tekočih stopnicah dol, pa sem šele takrat opazila napis, da taki vozički ne smejo po teh stopnicah. Še sreča, da je bil mali še čisto majhen in skoraj prazen voziček, drugače pa si res ne predstavljam, kaj bi lahko bilo. Imam pa še vedno strah pred temi stopnicami, četudi peljem malega v navadnem nakupovalnem vozičku. Grem raje v lift.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Vedno preverite...
3.5.2005 14:50:09   
Pupica
Ojej!

Mi2 jo nisva nnikoli v lupinico gor dajala(ta k je pritrjena na voz), potem se pa še enkrat prebrala ko je ena poročala o malem dojenčku, ki je padel vn iz te lupinice:((:((:((:((

No zdaj bomo tudi na to pazili!:bravo::bravo:

No bolje vse trikrat preveriti, ker drugače pa je hitro nesreča tu!:(

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Vedno preverite...
4.5.2005 0:23:50   
andrejaz
No, upam da je vse v redu s tvojim Andražem.

Jaz sem pa našega :duda: včeraj prvič dala sedet v nakupovalni voziček, in sem voziček predhodno celega pregledala in preverila če je brezhiben. Očitno sem imela neko slutnjo.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?