Vedno preverite... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

janja -> Vedno preverite... (3.5.2005 8:21:40)

nakupovalne vozičke, ko greste nakupovat s svojimi sončki. Nam se je včeraj zgodilo nekaj, na kar niti v sanjah nisem pomislila.
Smo šli nakupovat v CP Interspar. V garaži vzamemo nakupovalni voziček in damo našega sončka sedet. Pridemo skoraj do vhoda v Interspar, ko mali naenkrat pade na hrbet. Sem se tako ustrašila, da so mi skoraj noge klecnile. In kaj, v vozičku je bil očitno zlomljen tisti plastični del (samo tam kjer se zatakne) in po določenem času je vse očitno popustilo, tako da je Andraž padel na hrbet v voziček. Pa v jok (revež se je tako ustrašil, da kar k sebi ni prišel). Jaz sem se pa najbolj ustrašila, da se ni kaj polomil. (Zvečer sem opazila, da ima vseeno dve mali potplutbi na hrbtu. Boli ga očitno ne, ker nič ne jamra). Mislim, da ni nič resnega, greva pa danes ravno na kotrolo k zdravniku, tako da bova še to pokazala.
Da nadaljujem, smo šli potem do informatorke in ji vse razložili, ona pa: "Joj, mi je res žal." Pa nam je dala drobiž za nov voziček. Halooo, kaj pa če bi si poškodoval hrbtenico? Še danes imam mravljince, če samo pomislim na to.
Naj povem še to, da ima Andraž komaj 10,5 kg in je čisto mirno sedel v vozičku.

Zato, mamice in očki, preden daste svojega sončka sedet v nakupovalni voziček, preverite ali je le - ta brezhiben.

Anonimen -> Vedno preverite... (3.5.2005 8:31:21)

Ja kaj takga pa še nisem zasledila!!!:(

saj ne bo nič hudega,podplute bojo izginile naši otročki so na srečo zelo elastični.Vem mami strah pa ostane.Še sreča da je padel v notranjost vozička,saj ni tako globok.Ampak vse to je bilo po nepotrebnem strah bolečina in podpludbe.če bi večkrat preverjali stanje vozičkov tam zaposleni.
Tudi če boš še tako pazila in ga imela na očeh bo se zgodilo,da bo kje padel,to je del otroštva in se ga ne da izognit na žalost.

Lp neva:rozica:

viv_ -> Vedno preverite... (3.5.2005 8:45:23)

Da vam povem še mojo zgodbo...

Pred počitnicami sva šle z Mirno k najboljšemu sosedu v nakup in vzameva tisti voziček z lupinico gor (takrat je bila še majhna). Jaz nabašem v voz kot zmešana - s kupčkom :) in greva po tekočem klancu v garažo - GROZA!!!! - ta voziček se ne zaštopa ker ima gumijasta kolesa in ne rebrasta - sva se oddrslai do dol, jaz sem vso svojo težo obesila na voz, pa ni bilo dovolj... Še sreča, da sva se na koncu na ravnem ustavili in da ni bilo nikogar pred nama... Raje ne razmišljam kaj bi bilo, tresla sem se pa kot šiba na vodi! Tako da s tem vozičkom vedno v lift!

.ču -> Vedno preverite... (3.5.2005 9:27:52)

Janja,hvala za opozorilo:rozica:pa ta velika sreca,da je s ta malim vse v redu:rozica:

Drgac pa jes sama sploh ne uporabljam teh zadev na nakupovalnih vozickih za otroke,ampak grem vedno z nasim vozickom v trgovino,pa nej zgleda se tko cudn.Sam to je izvedljivo le ce gre moj:love:zraven,drgac pa bl tezko,samo gre.

Lp

Bibica -> Vedno preverite... (3.5.2005 9:52:33)

Vendar pri najboljšem sosedu je opozorilo da se vozički za dojenčke ne sme peljati po tekočih stopnicah v garažo.

baguSka -> Vedno preverite... (3.5.2005 9:59:17)

Na JE ni takih stopnic in opozorila niso potrebna.:)-;)

ZARA -> Vedno preverite... (3.5.2005 10:03:20)

Jst zmer vse prečekiram,ne vem zakaj...
...verjamem pa da si v šoku,ker ne pričakuješ kaj takega niti pod razno...ampak v končni fazi si misliš,samo da ni kaj hujšega!

viv_ -> Vedno preverite... (3.5.2005 10:17:11)

O matr... u KR pa nisem zasledila tega napisa....

janja -> Vedno preverite... (3.5.2005 11:14:49)

viv... tud jaz sem se v M odpeljala po tekočih stopnicah dol, pa sem šele takrat opazila napis, da taki vozički ne smejo po teh stopnicah. Še sreča, da je bil mali še čisto majhen in skoraj prazen voziček, drugače pa si res ne predstavljam, kaj bi lahko bilo. Imam pa še vedno strah pred temi stopnicami, četudi peljem malega v navadnem nakupovalnem vozičku. Grem raje v lift.

Pupica -> Vedno preverite... (3.5.2005 14:50:09)

Ojej!

Mi2 jo nisva nnikoli v lupinico gor dajala(ta k je pritrjena na voz), potem se pa še enkrat prebrala ko je ena poročala o malem dojenčku, ki je padel vn iz te lupinice:((:((:((:((

No zdaj bomo tudi na to pazili!:bravo::bravo:

No bolje vse trikrat preveriti, ker drugače pa je hitro nesreča tu!:(

andrejaz -> Vedno preverite... (4.5.2005 0:23:50)

No, upam da je vse v redu s tvojim Andražem.

Jaz sem pa našega :duda: včeraj prvič dala sedet v nakupovalni voziček, in sem voziček predhodno celega pregledala in preverila če je brezhiben. Očitno sem imela neko slutnjo.

Stran: [1]