janja -> Vedno preverite... (3.5.2005 8:21:40)
|
nakupovalne vozičke, ko greste nakupovat s svojimi sončki. Nam se je včeraj zgodilo nekaj, na kar niti v sanjah nisem pomislila. Smo šli nakupovat v CP Interspar. V garaži vzamemo nakupovalni voziček in damo našega sončka sedet. Pridemo skoraj do vhoda v Interspar, ko mali naenkrat pade na hrbet. Sem se tako ustrašila, da so mi skoraj noge klecnile. In kaj, v vozičku je bil očitno zlomljen tisti plastični del (samo tam kjer se zatakne) in po določenem času je vse očitno popustilo, tako da je Andraž padel na hrbet v voziček. Pa v jok (revež se je tako ustrašil, da kar k sebi ni prišel). Jaz sem se pa najbolj ustrašila, da se ni kaj polomil. (Zvečer sem opazila, da ima vseeno dve mali potplutbi na hrbtu. Boli ga očitno ne, ker nič ne jamra). Mislim, da ni nič resnega, greva pa danes ravno na kotrolo k zdravniku, tako da bova še to pokazala. Da nadaljujem, smo šli potem do informatorke in ji vse razložili, ona pa: "Joj, mi je res žal." Pa nam je dala drobiž za nov voziček. Halooo, kaj pa če bi si poškodoval hrbtenico? Še danes imam mravljince, če samo pomislim na to. Naj povem še to, da ima Andraž komaj 10,5 kg in je čisto mirno sedel v vozičku. Zato, mamice in očki, preden daste svojega sončka sedet v nakupovalni voziček, preverite ali je le - ta brezhiben.
|
|
|
|