|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   duga uvala
7.3.2009 14:10:15   
Ula3
Vem, da ni najbolj prava stran za to, a me zanima kaj menite punce o poletnih počitnicah v Dugi Uvali na hr. Je katera že bila tam, izkušnje....

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: duga uvala
7.3.2009 20:38:56   
Ro-La
lepo je

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu Ula3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.3.2009 21:11:51   
barika
Mi smo bili par let nazaj in nikoli več.user posted image SAme skale, kamenje in stopnice.user posted image

(odgovor članu Ro-La)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.3.2009 21:22:16   
Nikita***
Jaz sem se enkrat mimogrede ustavila tam, ko so počitnikovali prijatelji. Ni mi všeč, apartmaji takšni čudni, betonska džungla, vse navhrib, tako da če imaš kakšne majhne otroke in voziček, ne boš ravno vesela. Ne vem no, meni ni všeč, se mi zdi, da je okrog Pule veliko lepših krajev kot ta.

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.3.2009 21:48:54   
mini11
Mi imamo tam vikend in se mi zdi, da je za majhne otroke kar primerno. Težje je, ko si najstnik - potem se nimaš kam za dat. Kakšni so sicer apartmeji ne vem, okolica pa je resnično v hribu, ampak ko prideš do plaže je lepa promenada skozi vse zalive. Kopanje je primerno za majhne otroke, saj je voda zelo dolgo plitka (pri hotelu). Kot je bilo napisano plaža ni samo skalnata, ampak je tudi pesek (samo vedeti moraš kje je). Zvečer je nekaj animacij za otroke - sicer v okviru hotela, a se da zmenit da se pridružijo tudi drugi. Drugače je pa voda zelo čista. V Istri take vode kot je v Puli ni mogoče najti. Drugače pa kot sem že zapisala je to kraj bolj za otroke, po 22 uri je več ali manj vse tiho. Sama hodim sem že od l. 86, pa tega kraja ne bi zamenjala za nič. Je pa res, da če imaš čoln je še toliko lepše - tu je namreč vsaj 50 zalivov in vsak je drugačen.

(odgovor članu Ula3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.3.2009 22:54:23   
kaja02
IZVIRNO SPOROČILO: mini11

Mi imamo tam vikend in se mi zdi, da je za majhne otroke kar primerno. Težje je, ko si najstnik - potem se nimaš kam za dat. Kakšni so sicer apartmeji ne vem, okolica pa je resnično v hribu, ampak ko prideš do plaže je lepa promenada skozi vse zalive. Kopanje je primerno za majhne otroke, saj je voda zelo dolgo plitka (pri hotelu). Kot je bilo napisano plaža ni samo skalnata, ampak je tudi pesek (samo vedeti moraš kje je). Zvečer je nekaj animacij za otroke - sicer v okviru hotela, a se da zmenit da se pridružijo tudi drugi. Drugače je pa voda zelo čista. V Istri take vode kot je v Puli ni mogoče najti. Drugače pa kot sem že zapisala je to kraj bolj za otroke, po 22 uri je več ali manj vse tiho. Sama hodim sem že od l. 86, pa tega kraja ne bi zamenjala za nič. Je pa res, da če imaš čoln je še toliko lepše - tu je namreč vsaj 50 zalivov in vsak je drugačen.

se strinjam! primerno za male otroke ( plaža ob hotelu, animacija) sam, za vozičke pa res ni, sploh, če imaš apartma kje visoko, ker je vse postavljeno v hrib, in potem tovoriš kot mula, pa dost je stopnic... smo bli 3 leta zapored v službenih apartmanih, dokaj blizu hotelske plaže in nam je bilo všeč, aja pa na trgovino se ne zanašat, ker imajo tako slabo založeno, da smo že zjutraj hodl po kruh in sadje, če smo ga hotl imet!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu mini11)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.3.2009 12:34:53   
mini11
Ja, je res da je tista trgovina slabo založena pa da je čez dan celo kdaj zaprta. So pa v lanskem letu odprli še eno trgovino cca. 300m pred Uvalo in tista je kar v redu založena. V Kavranu cca. 1,5 km pa je trgovina ki ji nikoli nič ne zmanjka in je odprta od 5 ure zjutraj pa do 22 zvečer - pa še po tej uri so kdaj v trgovini in se da kaj dobiti. (pa zanimivo, da je ta trgovina cenejša kot Mercator v puli).

(odgovor članu Ula3)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.3.2009 8:54:20   
Shorty_
Jz sem bila poleti 2007 z 7 mesečno dojenčico v najvišjih apartmajih in mož me je vsak dan hecal ko sem jamrala zaradi stopnic da imam zastonj fitnesuser posted image

drugače pa če pozabiš na stopnice je pa luštnouser posted image

(odgovor članu mini11)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.3.2009 10:51:09   
Nenny
Čist odvisno kakšne človek si.... če imaš rada mir....potem ja. Ampak "mir" pomeni, da zvečer ne moreš nikamor it user posted image , na plaži je pa fulllll gužva. Troganje vozička je pa spet svoja zgodba...

No jaz verjetn do penzije ne grem več tja, mam raje večerno življenje, da se nam kaj dogaja...

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?